Purismeu ngajangjikeun pangalaman unik sareng PureOS dina ponsel perpustakaan anjeun 5

 

Jalma-jalma anu aya di tukangeun Perpustakaan 5 sareng anu didukung ku PureOS, parantos dikedalkeun ka pangguna na Purism jaminan nyayogikeun aranjeunna sistem operasi anu diwangun khusus sareng sanés ngan ukur pikeun kauntungan kauangan perusahaan.

Perusahaan bahkan bangga kana kakuatan hiji-hijina proyék dumasar-komunitas asli tinimbang modél pamaréntahan Big Corp. Di sagigireun disebatkeun éta pamaké henteu kaiket kana hiji sistem janten anjeun tiasa sacara gampil ogé miceun PureOS sareng masang sistem operasi GNU / Linux anu cocog dina telepon librem 5 anjeun.

PureOS mangrupikeun sistem operasi GNU / Linux dumasar kana Debian sareng sateuacana janten sumber terbuka PureOS ngempelkeun manpaat sapertos kaamanan, karusiahan sareng kabébasan pangguna.

Nyarioskeun kabébasan, Purism parantos ngadorong standar standar sistem gratisna dugi ka éta parantos ngahijikeun PureOS kana daptar kawates tina sapuluh distribusi GNU / Linux anu disatujuan ku Free Software Foundation (FSF).

Pikeun janten bagian tina lingkaran batin ieu, kedah nuturkeun sababaraha tungtunan anu dikaluarkeun ku FSF sapertos panggunaan lisénsi gratis anu pas, larangan ngabimbing pangguna pikeun kéngingkeun inpormasi anu gratis, henteu ngahijikeun panyungsi anu nerapkeun EME , swalayan, jst.

Téknologi PureOS diwangun dina taktak raksasa, hasil tina puluhan taun rékayasa calik sareng nyempurnakeun ku balaréa anu sadar kualitas - komunitas "méja gratis", anu paduli kaunggulan téknis anu pangpayunna tibatan mikir jangka pondok. pikeun "gancang ngagulung aplikasi sareng ngamaksimalkeun kauntungan." PureOS tiasa ningalikeun padamelan pangsaéna anu ditawarkeun ku komunitas "desktop gratis" kanggo platform telepon librem.

Dina sisi aplikasi, kami ogé ngarepkeun pangembang independen ti komunitas global pikeun ngalengkepan karya awal kami ku nyiptakeun aplikasi sorangan, porting aplikasi anu aya, sareng ningkatkeun pangalaman 'app store' sacara umum; platform Libraryem 5 sareng PureOS ngagambarkeun kolaborasi babarengan sareng komunitas pangembang anu langkung lega (sanés "read-only open source", tapi kolaborasi parangkat lunak gratis gratis).

Purismeu nambihan yén upami pangguna Libraryem 5 nganggo PureOS, anjeun bakal ngagaduhan hak pikeun ngapdet kaamanan anu dipertahankeun, paningkatan privasi, perbaikan bug sareng fitur-fitur anyar sareng anu paling penting, pembaruan anu moal kompromi kinerja alat sélulérna, ieu ku unggeuk ka Apple, anu katangkep dina tindakan ngirangan kinerja iPhones lami anu kuduna pikeun ngawétkeun batré sareng kinerja iPhone.

Beda sareng pembaruan anu disayogikeun ku sababaraha perusahaan anu ngirangan umur alat atanapi ngancurkeun pangalaman pangguna, Purism janji yén ku PureOS, pangalaman pangguna bakalan sapertos "anggur anu saé." Nalika fitur sareng apdet aplikasi ditambihan, éta bakal ningkatkeun pangalaman pangguna tibatan ngancurkeunana, saur pabrik telepon.

Ditilik tina janji anu dilakukeun sareng PureOS, anjeun tiasa nyarios éta sistem operasi ieu ngagaduhan sadayana pikeun narik pangguna sareng mendakan kasuksésan dimana Firefox OS gagal, Sistem operasi mobile open source Mozilla, ogé sistem sumber terbuka sanésna parantos gagal. Tapi sanaos fitur anu pikaresepeun dina PureOS, éta moal tiasa kéngingkeun pangguna upami aplikasi anu paling populér henteu dipindahkeun sareng aplikasi anyar dikembangkeun dina sistem. Ieu anu leungiteun Firefox OS bahkan sistem proprietari sapertos BlackBerry OS.

Ngenalkeun masalah ieu, Purism ngadorong pamekar mandiri ti komunitas global pikeun nyiptakeun aplikasi sorangan, migrasi aplikasi anu aya, sareng ningkatkeun pangalaman toko aplikasi sacara umum.

Upami PureOS tiasa ngungkulan kasusah ieu anu parantos ngungkulan bahkan proyék-proyék panggedéna, Purism ogé kedah ngajawab masalah anu terus-terusan anu tiasa janten rem pikeun perluasan PureOS: kasadiaan Perpustakaan 5. Nyatana, seueur pangguna anu ngagaduhan nugaskeun Perpustakaan 5 salami sababaraha taun, tapi aranjeunna masih ngantosan pangiriman.

sumber: https://puri.sm


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Luciano Alonso cenahna

    Atanapi masalah anu sanés nyaéta nilaina alat. Kacida mahalna. Ngimpor ka atanapi Brasil henteu valid, dolar mahal, ongkos abjad, sareng sajabana ... Abdi tiasa mésér sababaraha kali, tapi kusabab harga sesah ieu.