Puseur Média Moovida

Moovida (baheulana kawanoh salaku Elisa) Media Center mangrupikeun proyék anu ditujukeun pikeun nyiptakeun multiplatform Media Center. Moovida langkung seueur tibatan pamuter multimédia saderhana, éta ogé ngamungkinkeun kami ngatur pustaka sareng sababaraha pilihan kanggo pidéo, audio sareng gambar. Antarbeungeut anu elegan sareng gampang dianggo sacara otomatis nembongkeun sadaya jinis karya, gancang ngatur koleksi, sareng ngaksés sinopsis sareng sampul pilem atanapi albeum anu dimaksud. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun manjangkeun fungsionalitasna sareng sajumlah ageung plugins.

FUNGSI

Éta ngadukung rupa-rupa file audio sareng pidéo.

Pamaén Moovida nganggo perpustakaan Gstreamer salaku mesin playback multimédia, janten éta ngadukung sajumlah ageung format multimédia salaku standar.

Daptar tarjamahan

Moovida ngagaduhan dukungan pikeun tarjamahan, naha terpadu kana pidéo éta nyalira, atanapi tina file éksternal.

Pikeun ayeuna ngan ukur ngadukung sababaraha format terjemahan (srt sareng ssa), tapi dina versi anu langkung lami direncanakeun pikeun ngadukung langkung seueur format. Kakurangan anu sanésna nyaéta mustahil milih tarjamahan luar tina ménu putereun, éta kedah dina folder anu sami sareng pidéo sareng ngagaduhan nami anu sami kanggo diputer.

Kamungkinan maénkeun file nganggo sababaraha saluran audio

Moovida ngadukung putereun file nganggo sababaraha kanal audio, tiasa ngalih di antawisna nalika playback, ku cara anu saderhana.

Laju palaksanaan

Laju pelaksanaan program normal, saatos waktos ngamimitian program. Sakali ngamimitian, transisi lancar, kalayan henteu aya waktos latency anu penting. Plugin anu gumantung kana jaringan pikeun fungsina nyaéta anu nunjukkeun kecepatan palaksanaan anu langkung laun.

Masang Moovida di Ubuntu gampang ku nuturkeun léngkah ieu:

sudo sh -c "echo 'deb http://ppa.launchpad.net/moovida-packagers/ppa/ubuntu karmic main' >> /etc/apt/source.list"

Kami nganggo dua paréntah ieu pikeun kéngingkeun konci:

gpg –keyserver keyserver.ubuntu.com –recv 26C2E075
gpg –ekspor –armor 26C2E075 | sudo apt-key nambihan

urang ngamutahirkeun sareng masang Moovida:

sudo apt-get update && sudo apt-get install moovida

Anjeun bakal mendakan Moovida di: Aplikasi -> Sora & video -> Moovida Media Center

Ditempo dina | taringa


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.