Réaksi kuring saatos nonton Nerve, Kaulinan tanpa aturan

Dina sabtu minggu kuring gaduh kasempetan kanggo ningali pilem Saraf: Kaulinan Tanpa Aturan sareng kuring gaduh pangalaman anu hébat: Kuring sadar yén kuring ngartos konsép Open Source. Plot na pisan ngahibur, éta ngajaga anjeun resep dugi ka tungtungna; sareng aranjeunna ogé nyarioskeun tentang sumber terbuka sareng kuring tiasa ngartos naon anu dimaksud.

Saraf-Pilem-Trailer-Poster-2016

Pikeun nempatkeunana dina kontéks ngeunaan pilem, éta mangrupikeun kaulinan online dimana pamilon didaptarkeun salaku "pamaén" atanapi "pengamat". Sing saha waé pamaén bakal nampi tangtangan, anu bakal nambahan kasusah sareng bakal kéngingkeun artos artos nalika hasil tés.

Di jerona urang tiasa ningali kumaha aranjeunna nganggo média digital anyar sareng urang ningali potrét masarakat ayeuna dimana "pengamat" tiasa janten pengikut atanapi suka; sareng "pamaén" milarian popularitas anu ditandaan ku skor sareng peringkat. Kritik masarakat ayeuna sareng kumaha generasi ayeuna ditandaan pisan ku kedah nampi pangakuan.

Tapi anu matak pikahariwangeun urang nyaéta gim Nerve dikembangkeun ku komunitas sumber terbuka, anu masihan pilem touch modern, sareng teu aya kakirangan peretas sareng programer anu badé ngarobih kode pikeun mungkas buruan. Éta pikaresepeun pisan ngalangkungan pamandangan éta sareng ngartos sadayana anu dicarioskeun ku tokoh-tokoh ngeunaan sumber terbuka, kumargi kuring parantos kenal sareng istilahna saprak kuring damel sareng "Ti Linux".

SQLOs_FUmRM

Tungtungna, éta matak kumaha anonimitas dina wéb henteu dihaja sareng ogé salaku démo démokrasi partisipatif anu dibawa ku komunitas sumber terbuka ieu. Éta mangrupikeun pilem anu henteu diicalkeun pikeun sagala rupa pamirsa: anu hoyong murag asih, anu milari émosi anu kuat sareng utamina pikeun jalma ngora.

Upami anjeun ningali, kuring hoyong ngadangukeun koméntar anjeun sareng upami anjeun ngagaduhan pangalaman anu sami sareng kuring.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Enrique cenahna

    Éta narik perhatian kuring, kuring hoyong ningali ... maka kuring mairan éta sapertos 🙂

  2.   stilgar cenahna

    Kuring henteu ngagaduhan niat ningali éta, tapi anjeun ngahudangkeun rasa panasaran, kuring nyandak kasempetan ieu pikeun nyarios yén anjeun gaduh blog

  3.   Willy cenahna

    Kamari kuring ningali pilem na éta ngahibur ti mimiti dugi ka akhir tanpa nyarios yén éta saé pisan, aranjeunna nunjukkeun kumaha komunitas anu aya di jero wéb mendakan inpormasi anu henteu biasana muncul dina internét sareng kumaha ogé gabung pikeun mungkas sumber terbuka kaulinan online ku ngalakukeun serangan dina sérver anjeun.

  4.   zez cenahna

    PUFF !! KUMAHA BORING !!, aya hal anu hadé pikeun ningali éta, éta runtah waktu

  5.   Paul cenahna

    Serius?
    pikaresepeun…. haha serius, sigana mah urang ningali pilem anu béda atanapi meureun anjeun ningali éta ditarjamahkeun ka daérah éta sareng aranjeunna ningkatkeun alur, jujur ​​kuring ningali éta sareng sababaraha babaturan kumargi salah sahijina henteu resep trek bintang jadi uff, sa awalna lumayan Nyarios sahenteuna, tapi bagian akhir tina hack semu éta, siga anu trite, ningali kumaha indungna asup ka tempat aranjeunna damel, maksadna mah bangsat kaamanan, jenis hacker naon anu ngamungkinkeun jalma biasa asup ka tempat dimana aranjeunna ngalakukeun hal haram?, Sareng pamustunganana éta hacker ngagorowok gumbira kusabab dina jaringan gelap aranjeunna nyebatna ratu peretas ... naha éta ngan kuring anu isin?