Résiko ayeuna nyaéta tetep di luar pasar

Téknologi diidinan ngamangpaatkeun volatility anu dihasilkeun ku 'super Wednesday'

Platform dagang mata uang utama parantos gaduh saminggu kagiatan aktipitas berkat 'super Rebo', sanaos bagian tina misteri, anu mangaruhan kana aktivasina Pasal 50 di Inggris teu dilaksanakeun.

Akhirna, sanaos perdana menteri Inggris terang dina dinten Salasa yén DPR RI masihan lampu héjo pikeun nyungkeun Pasal 50 tina Lisbon Traktat, anu ngamungkinkeun perundingan sacara resmi mimiti ninggalkeun Uni Éropa, juru bicara pamaréntah nyarios yén instruménna moal disebut dugi, sahenteuna, minggu payun.

Titik politik kadua dinten Rebo nyaéta pamilihan umum di Holland, dimana hak ekstrim tina populis Gert Wilders bisa meunang. Hasilna, Nanging, ngahasilkeun volatilitas dina euro, tapi sakedik sabab pasar potongan yén Wilders moal sumping ka pamaréntahan, bahkan meunang pamilihan umum, sareng yén nagara éta bakal ngagaduhan pamaréntah koalisi, kirang langkung sakumaha anu kajantenan ayeuna, sanaos yén ketegangan sareng Turki dinten-dinten sateuacana resep ka Wilders.

Pamilihan di Perancis teras-terasan digulung, sareng sadayana ningali ka Front Nasional Kelautan Le Pen sareng kamajuan laun tina hak sedeng Emmanuel Macron, saatos turun tina rahmat François Fillon. Sareng perkawis kenaikan suku bunga di Amérika Serikat, henteu aya anu énggal. The Federal Reserve naékkeun harga artos 0,25%, sakumaha anu diarepkeun sareng kénca dina kisaran 0,75% -1%.

Maka, ku Super Rebo di tukang, investor sakali deui netepkeun strategi di pasar devisa ngalangkungan platform dagang, ngantosan berita di Perancis minggu payun sareng data makro di Éropa sareng Amérika Serikat anu ngamungkinkeun asup sareng kaluar tina euro-dollar ku kauntungan.

Pikeun ieu, penting pisan pikeun ngagaduhan alat waktos langsung. Henteu ngan ukur pikeun beroperasi kalayan solvabilitas dina pasar mata uang, tapi pikeun terang rumor sareng data anu pasar teras-terasan dialungkeun sareng éta ngan ukur aplikasi anu pangsaéna pikeun platform dagang numutkeun pendapat ahli, sapertos iFOREX, aranjeunna tiasa nawiskeun.

Nya, sakumaha ceuk analis, kalayan tegangan politik anu kirang di Éropa sareng kenaikan suku anu dikonfirmasi, investor bakal balik kana variabel klasik anu ngatur pasar: data makro sareng hasil bisnis. Sareng anu baheula beuki saé sareng saé di Benua Tua sareng, anu terakhir, parantos dirévisi agrésif janten langkung saé saatos hasilna pikeun 2016 parantos dipikaterang.

Numutkeun ka Bloomberg, pangasilan per saham pikeun 2017 dina indéks Eurostoxx 50 naék ka 32,3% tina 10,4% sateuacana, sareng S&P 500, ti 12,3% dugi ka 19,1%, janten, Kalayan makro anu miharep sareng kauntungan naék, saham bakal dihindari naek. Jaman sibuk payun pikeun aplikasi platform dagang pangsaéna


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alex cenahna

    Antosan… naon? : S

  2.   Genténg cenahna

    Kuring henteu pati ngartos naon tulisan blog ngeunaan Linux.
    Nyandak kasempetan pikeun ogé naros, naha aya aplikasi pikeun dagang di linux?

  3.   Alicia cenahna

    Alus terang!