RadioGNU, wildebeest anu masihan anjeun peunteun

Radio anyar dumasar kana Perangkat Lunak Gratis, dirojong ku Proyék GNU Vénézuéla. Kusabab 2 Désémber 2009 anu lalu, aranjeunna teras-terasan ngalirkeun, program anu béda anu diciptakeun ku komunitas sareng individu, mahir dina ngagunakeun Perangkat Lunak Gratis sareng sagala manifestasi kabébasan élmu. ¿Anjeun bakal resep ngagabungkeun program anjeun sorangan sareng yén dunya terang anjeun?

Sajauh éta parantos disiarkeun tina tilu nagara Amérika Latin sapertos: Kolombia, Chili sareng Vénézuéla sareng sareng pemirsa ti sadayana penjuru dunya.

Program dugi ka ayeuna:

  • RadioTR0N, dipidangkeun ku [TR0N] (Octavio Rossell)
  • Catetan Eepica, jelas ditampilkeun ku eepica (Katherine Batal)
  • RadioGNU ti Chili, ditepikeun ku hector sareng tsolar.
  • EntreBytes, ditepikeun ku RootWeiller (Juan Vargas)
  • Ruang lestat, jelas ditepikeun ku lestat (Gerardo Figueroa)
  • The Simplistic Tux, dipidangkeun ku cargabsj175 (Carlos Sánchez)

antara séjén…

Numutkeun halaman aranjeunna, saha waé anu hoyong tiasa ilubiung dina radio, anjeun ngan ukur kedah nyumponan sarat ieu:

1.- Éta masalah ngalangkungan Parangkat Lunak Gratis atanapi sagala manifestasi ilmiah atanapi budaya anu ngamajukeun kabébasan élmu.

2.- Entong maénkeun reggaeton, sabab parantos aya radio anu maénkeun éta sareng aranjeunna langkung ti cekap pikeun sésa-sésa peradaban manusa.

Sigana mah éta rohangan anu hadé pikeun asup ka dunya lemes. téknologi gratis sareng gratis sacara umum ngupingkeun para ahli ieu.

Dina halaman resmi na anjeun tiasa ngaunduh podcast di .ogg sareng ngupingkeun sadaya program anu parantos disiarkeun dugi ka ayeuna.

Halaman resmi: RadioGNU

Anjeun tiasa ngakses obrolan tina halaman atanapi tina klien irc anu anjeun pikaresep ngalangkungan: irc.radiognu.org.ve channel #radiognu.

Hatur nuhun Lovelace sareng Carlos Augusto Ares pikeun ngalirkeun inpormasi!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.