Rescatux salawasna pikeun nyalametkeun sistem anjeun

Iraha sistem operasi urang ngagaduhan kalepatan, pilihan anu urang anggap saatos nyobian ngalereskeunana nyaéta masang deui sistem operasi deui. Sareng sering pisan nganggo boot Hirens atanapi sababaraha alat anu sami, tapi masalahna nyaéta ngarahkeun langkung seueur kana bagian perbaikan ka Windows tibatan ngalereskeun distribusi Linux.

nyalametkeun 2

El proyek Rescatux, pikeun anu henteu kantos nguping, nyaéta a Sebaran GNU / Linux anu parantos dirarancang sahingga tiasa nyalametkeun sistem anjeun nalika kaayaan darurat. Tangtosna, aya seueur alat anu dipikaterang pikeun pulih sistem anjeun upami éta gagal atanapi serius henteu dimimitian deui, Rescatux distro ieu janten panyalametkeun diantara anu parantos aya, sabab éta masihan urang langsung ka ngajawab sagala kagagalan anu ditetepkeun salian ti kumpulan pakakas cekap ageung supados gampang pikeun pangguna naon waé anu kéngingkeun sistem Linux na.

Rescatux, sanaos mangrupikeun alat Linux, henteu ngan ukur fokus pikeun ngabantosan anjeun nyalurkeun distribusi Linux, sistem operasi Microsoft Windows anu ngagaduhan masalah ogé tiasa nguntungkeun tina mangpaat distribusi ieu. Janten upami anjeun kantos ngalaman masalah sareng Sistem Operasi anjeun atanapi upami anjeun damel sareng bagian téknis sareng ngalereskeun parangkat komputer, kamungkinan pisan dina Rescatux anjeun bakal mendakan alat idéal pikeun ngalereskeun sistem, sabab éta menonjol pikeun kesederhanaan na.

nyalametkeun

Kadang-kadang upami Linux sareng Windows dibagi dina komputer anu sami, éta Meureun aya masalah anu ngaganggu anu mana Windows badé ngarusak régistri Linux. Upami anjeun parantos ngalaman konflik éta Nyalametkeun tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeunana tanpa komplikasi salajengna, sareng nuturkeun sababaraha léngkah saderhana bakal ngabantosan anjeun méréskeun masalah éta ku balikkeun MBR sakumaha aslina.

nyalametkeun 1

Sakali kami ngagaduhan Rescatux dina dvd atanapi pendrive, kami ngaéksekusi tina BIOS sareng kami bakal ningali dina layar sababaraha pakakas saderhana anu  ngalereskeun masalah khusus Éta bakal janten tugas anu gampang, sareng kami moal ningali daptar pakakas anu teu aya tungtungna anu teknisi nyaéta jalma anu kedah mutuskeun anu mana anu kedah dianggo pikeun uji sareng perbaikan.

Kemungkinan anu ditawarkeun ku Rescatux seueur pisan, sareng tiasa ngabantosan pisan urang dina tugas sapertos:

  1. Reset Sandi Pangguna Linux
  2. Reset kecap konci Windows
  3. Pariksa sareng ngalereskeun file sistem
  4. Ngalereskeun masalah sareng GRUB
  5. Balikkeun MBR Windows.
  6. Ngungkulan atanapi ngatur partisi nganggo GParted.
  7. Balikkeun file anu teu dihaja atanapi dihapus ku Photorec
  8. Regenerasi file sudoers.

nyalametkeun 3

Upami anjeun kabetot unduh Rescatux, di dieu Anjeun bakal mendakan éta sareng anu pangsaéna nyaéta henteu ageung sareng éta mangrupikeun alat anu urang sadayana kedah gaduh, anjeun moal terang iraha urang meryogikeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel cenahna

    Alat anu pikaresepeun, sigana kuring kantos nganggo dina Windows. Pos anu saé pisan. Salam.

  2.   Renso cenahna

    "Mungkin aya sababaraha masalah anu ngaganggu dimana Windows ngarusak régistri Linux."
    Ti iraha windows tiasa nyerat ka partisi Linux? Ext3 atanapi 4. Sareng naon anu didaptarkeun ku pendaptaran Linux? , teu aya pendaptaran nyalira sapertos Windows dina Linux

  3.   adrian15 cenahna

    @Renso: Ieu sesah pikeun kuring pikeun ngarti. Sakuduna ningali catetan boot utama (MBR). Kalayan nempatkeun 'boot record' saur kuring bakal langkung ngartos.