Rexuiz, Trepidaton sareng Smokin 'Guns: 3 Langkung Kaulinan FPS pikeun GNU / Linux

Rexuiz, Trepidaton sareng Smokin 'Guns: 3 Langkung Kaulinan FPS pikeun GNU / Linux

Rexuiz, Trepidaton sareng Smokin 'Guns: 3 Langkung Kaulinan FPS pikeun GNU / Linux

Dinten ayeuna, urang bakal nyarioskeun perkawis anu pikabungaheun anu sanés Kaulinan FPS, anu urang bakal nambihan ka urang Daptar Kaulinan éta Genre FPS (Mimiti Pamanah), sareng saha namina Rexuiz, Trepidaton sareng Smokin 'Guns.

Sakumaha dibahas dihandap, daptar panjang sareng pikaresepeun. Salaku tambahan, sadaya kaulinan anu dikumpulkeun tiasa pikaresepeun pikeun seueur jalma. Kusabab kitu, sakumaha anu parantos urang nyarioskeun dina kasempetan anu sanés, aya tawaran hébat aya de Kaulinan FPS keur Linux, Tanpa kaitung jinis-jinis sanésna.

FPS: Pangalusna Puter Shooter Kaulinan Pangalusna Sadia pikeun Linux

FPS: Pangalusna Puter Shooter Kaulinan Pangalusna Sadia pikeun Linux

Kalebet dinten 3 ayeuna, ieu sadayana milik urang Daptar Kaulinan FPS gratis sareng asli gratis pikeun Linux:

  1. Sarena Alien
  2. Assaultcube
  3. Panyenyamah
  4. COTB
  5. kubus
  6. Kubus 2 - Sauerbraten
  7. Kabebasan
  8. Téritori Musuh - Warisan
  9. Téritori Musuh - Perang Gempa
  10. Nexuiz Palasik
  11. OpenArena
  12. Jaringan Eclipse
  13. Rexuiz
  14. Hanjakal
  15. Trepidaton
  16. Pakarang Smokin '
  17. Henteu kapake
  18. Teror Perkotaan
  19. Perangna
  20. Wolfenstein - Téritori Musuh
  21. Xonotik

Upami aya anu hoyong maca langkung seueur ngeunaan masing-masing Kaulinan FPS disebatkeun, anjeun tiasa ngajajah tulisan anu aya hubunganana sareng kami anu parantos didadarkeun di handap, saatos réngsé tulisan ieu:

Tulisan anu aya hubunganana:
FPS: Pangalusna Puter Shooter Kaulinan Pangalusna Sadia pikeun Linux

Rexuiz, Trepidaton sareng Smokin 'Guns: Eusi

Langkung Kaulinan FPS: Rexuiz, Trepidaton sareng Smokin 'Guns

Rexuiz

Tina FPS Game open source ieu inpormasi ieu menonjol:

  • Ieu mangrupikeun kaulinan online gratis (Free2Play), tanpa transaksi internal sareng biaya anu disumputkeun.
  • Éta pikeun vérsi anu stabil ayeuna, nomer 2.5.2-210206, dileupaskeun sababaraha dinten ka pengker.
  • Pokokna éta mangrupikeun klién alternatip Nexuiz klasik kalayan update paling anyar.
  • Éta tiasa sacara gampang dijalankeun dina komputer sumberdaya rendah.
  • Éta nawiskeun pangalaman tempur némbak gancang sareng pikaresepeun.
  • Ngawengku modeu kampanye Gempa I.

Salain ti na website resmi, dimana aya dokuméntasi anu saé, screenshot sareng pidéo na, anjeun tiasa ngadatangan tautan ieu sourceforge y GitHub kanggo inpormasi lengkep.

Trepidaton

Tina FPS Game open source ieu inpormasi ieu menonjol:

  • Éta mangrupikeun gim dumasar kana mesin IOQuake3.
  • Kaulinan kalebet sababaraha hal: 21 tingkat multiplayer (peta), kasaluyuan sareng peta Quake 3 sareng Star Trek Voyager Elite Force, soundtrack asli sareng 10 téma aslina, 7 modus gim sareng dukungan Voice over IP dina gim (VoIP).
  • Pendirianana mimiti ti tanggal 9 April 2006, ku anggota komunitas kaulinan Star Trek Elite Force, kalayan tujuan ngawangun gim penembak jalma-jalma anu bertema sci-fi gratis. Sareng sanaos nalika proyék henteu réngsé, proyékna masih dina pamekaran, kalayan vérsi 0.0.27, tanggal 12-17-2019, sayogi pikeun diunduh.

Salain ti na website resmi, dimana aya dokuméntasi anu saé, screenshot sareng pidéo na, anjeun tiasa ngadatangan tautan ieu GitHub y Trepidasi Planét kanggo inpormasi lengkep.

Pakarang Smokin '

Tina FPS Game open source ieu inpormasi ieu menonjol:

  • Éta mangrupikeun kaulinan anu tiasa dianggap salaku konversi total id Software's Quake III Arena.
  • Smokin 'Guns dimaksudkeun pikeun janten simulasi semi-réalistis tina suasana hébat' Old West 'sareng parantos dikembangkeun dina mesin Id Quake's Quake III Arena.
  • Lahir dina nami Western Quake sekitar taun 2003. Sareng éta mimitina dikembangkeun ku tim anu dikenal salaku Iron Claw Interactive. Dina taun 2005 pertandingan kasebut diserahkan ka tangan tim anu disebut "The Smokin 'Guns" anu dina 2008 ngaluncurkeun versi anu mandiri, kalayan nami anu sami. Ayeuna versi stabil na panganyarna nyaéta 1.1, tanggal 2012.
  • Kaulinan kalebet senjata anu lengkep anyar anu diciptakeun kalayan inpormasi anu leres ngeunaan karusakan, tingkat seuneu, waktos muat ulang, sareng anu penting. Éta ogé kalebet jinis kaulinan sareng peta anyar anu utamina diideuan ku pilem. Sareng lagu musik sareng sora anu diadaptasi kana jaman ieu, pikeun ningkatkeun perasaan "suasana bedil."
  • Éta nawiskeun sistem karusakan anu réalistis sareng lokasi anu béda (sirah, dada, beuheung, sareng sajabana) sareng karusakan murag gumantung tina jangkungna. Jenis midangkeun gaya barat anyar pikeun langkung pikaresepeun: Perampokan bank sareng mode tanding. Sistem artos anu ngamungkinkeun mésér pakakas ku artos tina hadiah sareng koléksi. Gampang ngagunakeun panganteur pangguna grafis sareng HUD. Sareng pamutahiran alit sanésna pikeun ningkatkeun midangkeun sareng ningkatkeun kasenangan.

Su website resmi gaduh dokuméntasi lami, screenshot sareng video éta, tapi na padoman y wiki aranjeunna tiasa mangpaat pisan, upami aya anu hoyong nyobian.

Tungtungna, sareng salaku tambahan, kami nyarankeun maca sareng nyobian anu sanés Kaulinan FPS disebut «Kabebasan» anu mangrupakeun kaulinan eusi lengkep gratis dumasar kana Doom. Salaku tambahan, numutkeun pamekar na éta cocog sareng modifikasi gim ("mods") dilakukeun pikeun kaulinan aslina tina Doom, Didamel ku pameget sareng seniman ti Doom sapanjang mangtaun-taun.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" Kana ieu 3 Kaulinan FPS paling disebut «Rexuiz, Trepidaton y Smokin' Guns», anu urang lebetkeun kana «Daptar Kaulinan FPS asli gratis sareng gratis pikeun Linux »; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegram, tanda, Mastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé. Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinux. Sedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.