R.I.P Crunchbang

crunch bang rip

Ieu mangrupikeun tarjamahna tina tulisan naon anu dilakukeun Philip Newborough aka corenominal, pamekar Crunchbang, dinten ayeuna

Kuring parantos mutuskeun pikeun lirén ngembangkeun Crunchbang. Éta henteu janten kaputusan anu gampang sareng kuring parantos ngantunkeun mangbulan-bulan. Hésé pikeun ninggalkeun anu anjeun resep.

Nalika kuring mimiti damel di Crunchbang, bentang Linux mangrupikeun tempat anu bénten-bénten sareng nalika kuring jujur ​​henteu terang aya nilai di dinya, kuring terang aya tempat pikeun CrunchBang dina sistem kuring sorangan. Ternyata, aya ogé sigana aya paménta pikeun sistem batur. Kuring henteu yakin pisan kunaon éta masalahna, tapi upami kuring kedah nebak kuring bakal nyarios éta panginten kusabab kurangna persaingan / alternatif anu sami. Upami kuring émut leres, dina waktos éta, teu aya tugas LXDE dina Debian sareng henteu ogé Lubuntu. CrunchBang ngeusi lolongkrang sareng éta saé.

Janten naon anu robih?

Pikeun saha waé anu ngiringan sareng Linux salami 10 taun ka pengker, anjeun pasti bakal satuju yén hal-hal parantos robih. Sanaos sawatara hal tetep tetep sami, anu sanésna parantos robih saluareun pangakuan. Disebut kamajuan, sareng kaseueuran, kamajuan saé. Disebutkeun, nalika kamajuan lumangsung, sababaraha hal anu tinggaleun, sareng pikeun kuring, CrunchBang mangrupikeun hal anu kuring kedah tinggaleun. Kuring ninggali sabab kuring yakin yén éta henteu deui ngandung nilai naon waé, sareng sanaos kuring tiasa tahan kusabab alesan séntiméntal, kuring henteu mikir éta bakal mentingkeun pangguna na, anu bakal nguntungkeun tina ngagunakeun vanili Debian.

Nyarios ka pangguna, hatur nuhun, anjeun parantos hébat sareng ngajarkeun kuring sajumlah ton, anu seueur saluareun ruang lingkup tulisan ieu, tapi teu kedah disebatkeun, sigana kuring ayeuna langkung bijaksana tibatan sateuacan ayana CrunchBang sareng komunitas pangguna na . Kuring ngagaduhan seueur réréncangan nalika proyek, anu pikeun kuring, dasarna mangrupikeun kauntungan paling ageung tina proyék éta, sareng hal anu kuring bakal salawasna syukur.

Abdi ogé hoyong nyandak kecap pikeun hatur ka pamajikan kuring, Becky, aka bobobex. Anjeunna ngadukung kuring sareng proyek ti mimiti. Salami mangtaun-taun kuring yakin kuring bosen ka anjeunna maot ku obrolan geek kuring sareng anjeunna henteu pernah ngeluh, ogé, sahenteuna henteu sareng kuring. Serius, hatur nuhun Becky pikeun pangrojong, bantosan sareng bimbingan, anjeun batu kuring sareng kuring bogoh ka anjeun.

Ngeunaan naon anu lumangsung dina forum CrunchBang, aranjeunna bakal neraskeun online. Dasarna, aranjeunna kagolong kana komunitas sareng janten komunitas anu mutuskeun naon anu bakal kajadian ka aranjeunna. Kami resep teraskeun ngadukung anjeun salami diperyogikeun. Kuring parantos nyebatkeun rasa hatur nuhun ka moderator, sacara pribadi, tapi kuring hoyong ogé umum. Kacuali aranjeunna aya hubungan sareng proyek sapertos CrunchBang, kuring henteu yakin yén aranjeunna tiasa pinuh ngahargaan karya di tukangeun layar di ditu. Moderator forum sacara efektif ngajaga komunitas ngajalankeun sareng tanpa aranjeunna, pasti moal aya komunitas pisan. Salami mangtaun-taun, aranjeunna kedah nungkulan sababaraha jalma anu gélo sareng beracun (serius, aya jalma gélo anu teuing waktosna ditangan) sareng aranjeunna parantos ngalaksanakeun éta ku taktik, diplomasi, sareng dekum anu hébat. Sadaya moderator hormat pisan, aranjeunna jalma anu luar biasa.

Sedengkeun pikeun kuring, kuring sedih pisan pikeun ninggali hiji proyek anu ku sababaraha cara ditetepkeun ayana kuring mangtaun-taun, tapi ogé bungah ningali naon anu bakal kajadian. Kuring gaduh sababaraha proyek alit anu kuring badé damel, sareng kuring ogé gaduh padamelan sadidinten anu kuring hoyong unggul. Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali naon kahareup.

Dadah

Ngaronjatkeun: #! henteu maot. Hatur nuhun ka Percaff_TI99 kana berita na. Masarakat bakal ngurus crunchbang.

http://crunchbangplusplus.org/


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

44 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elav cenahna

    RIP #!

    1.    tincho cenahna

      elav Kuring maca tulisan anu anjeun damel ngeunaan Antergos. Alus pisan mang.

      Ieu waktos kanggo anjeun ngadamel tulisan anu saé nunjukkeun cara ngonfigurasi sadayana anu diperyogikeun dina Antergos + Openbox supados ngagaduhan distro dimana pangguna Crunchbang henteu sono (kecuali pikeun penggemar Hyper Debian).

      1.    Ivan Barra cenahna

        Ampir teu mungkin, tina sudut pandang kuring, urang Debian nyaéta anu paling Taliban pikeun barang-barangna ...

        NGABARAKATAK!!

        (Ngabanyol waé bisi ngapung !!)

  2.   Ivan Barra cenahna

    Proyék rongkah anu sanés anu tumiba ka limbo.

    Dua pilihan:

    1. anjeun pasti maot.
    2. sakumpulan programer anu sanés nyandakna sareng garpu (anu sanésna).

    Duka, leres pisan, komunitasna saé pisan, sanaos ngahontal #! henteu sesah, dipasihan dasar Debian (Devuan) na.

    Salam.

    1.    Cristian cenahna

      Kuring ngajukeun sahenteuna nyalametkeun konfigurasi openbox + tint2 dina paket téma, kusabab sacara objektif éta anu pangsaéna pikeun #!, Gaduh openbox anu ngonpigurasi ogé tanpa maén jam dina konfigurasi éta teu aya hargana.

      1.    Ivan Barra cenahna

        Sakumaha seueur moderator karesep kuring terang !! NGABARAKATAK!

        Pokokna anjeun henteu lirén janten leres….

      2.    joaco cenahna

        Upami anjeun henteu kersa ngonpigurasikeunana, aya desktop sanés anu henteu kedah konfigurasi.

      3.    Roberto Méjia cenahna

        ngadukung nosion bakal janten pakét anu saé anu bakal ngahémat waktos pangaturan sareng janten lingkungan desktop anu saé pikeun tim sumberdaya rendah

      4.    ivan74 cenahna

        #! Éta ngagaduhan seueur hal anu saé, dasar sanaos debian dioptimalkeun pisan, tina seueur lampu sareng distro gancang ieu saur kuring anu pangsaéna, sabab éta saéstuna gancang pisan dina pc mana waé sareng éta ngagaduhan sababaraha fungsi, ogé henteu kakurangan sapertos aranjeunna ngaliwat ka distro lampu anu sanés.

  3.   nixie pro cenahna

    Ieu mangrupikeun warta anu hanjelu pikeun dunya Linux sareng khususna pikeun kami, pangguna distro anu hébat ieu. Teu aya anu tiasa disebatkeun, langkung ti HATUR NUHUN SANGGIH JAUH JEUNG PANGHAMPURAN SANGGIT, PAPANOMINAL!
    Surak crunchbangers!

  4.   Wisp cenahna

    Dinten anu paling sedih saprak kuring tilar dunya. Dadah #!

    1.    diazepam cenahna

      Tapi upami anjeun henteu lulus… tungguan, naon anu anjeun lakukeun di gawir éta?

      1.    Wisp cenahna

        Telat. Warta anu saé nyaéta anjeunna parantos maot.

    2.    eliotime3000 cenahna

      Anjeun henteu ngabobodo kuring. Aranjeunna nyalukan anjeun ngalangkungan éta ouija.

  5.   cooper15 cenahna

    Kuring ngadamel sababaraha tulisan blog, nginjeum sababaraha rupa ideu sareng skrip ti #!; éta karunya pisan yén sebaran anu pikaresepeun sapertos éta ngaleungit 🙁

    1.    Ivan Barra cenahna

      Poto, Tautan atanapi Palsu !!

      1.    diazepam cenahna

        Abdi mendakan aranjeunna di dieu
        https://diariodebian.wordpress.com/category/openbox/

        1.    Ivan Barra cenahna

          Kuring ngan ukur ningali desktop OpenBox dina internét sareng leres-leres endah naon anu tiasa dihontal kalayan sakedik kasabaran sareng rasa anu saé. Aya sababaraha layar anu kedah kacap sareng nyarios OSOM !!

  6.   Santiago cenahna

    Goréng teuing, éta distribusi karesep kuring, éta masihan anjeun kotak terbuka sareng debian stabil anu siap pisan, kalayan sadayana dioptimalkeun pisan, ditambah kuring ngarepkeun Jessie anu stabil pikeun nguji versi crunchbang anyar. A isin sareng kuring ngarepkeun aranjeunna tetep dijaga, sanaos sapertos garpu tapi hapunten pisan ningali sebaran anu saé na 🙁

    1.    Ivan Barra cenahna

      Sareng bakal tiasa "ngarobih" kana SID Debian atanapi anu sami tina Repos sareng neraskeun sareng desktop,

      Atanapi naon anu kuring carioskeun konyol pisan?

      Salam.

      1.    ngaliwatan cenahna

        aya distro mirip pisan sareng crunchbang tapi ku debian sid repos, disebatna semplice linux

  7.   brutal cenahna

    Maot distro gedé! aib hébat.
    3.2.1…. naha urang bakal gaduh garpu? abdi pikir kitu

  8.   Gambar placeholder Fernando Gonzalez cenahna

    Noooooooooooooooooooo !!! éta salah sahiji distro favorit kuring 🙁: '(
    berita naon anu goréng.

  9.   clow_eriol cenahna

    Mangrupikeun pamikiran yén proyék hébat ieu maot….
    #! 4 iraha waé

  10.   Diukx cenahna

    Goréng teuing, kuring nganggo distro ieu ampir tilu taun sareng terang ti luhur dugi ka handap. Salah sahiji anu pang saé na.
    Hayu urang ngarepkeun proyek anu pikaresepeun sapertos kieu tetep muncul.
    Istirahat sing tenang.

  11.   Tesla cenahna

    Kaleresan, éra mutlak ... Sanaos kuring henteu kantos nganggona langsung, kuring parantos virtualisasi pikeun diuji. Kuring ngarepkeun nyobian vérsi anu anyar dumasar kana Debian 8. Sigana éta seueur ngasilkeun ka pangguna anu aya di antara pangguna canggih anu hoyong ngonpigurasikeun sadayana sareng anu masang sareng hilap pikeun ngonpigurasikeun naon waé. Crunchbang masihan anjeun konfigurasi anu mana dasarna tiasa dianggo sampurna sareng anjeun tiasa ngalegaan ka tempat anu anjeun pikahoyong, upami anjeun hoyong.

    Éra pisan, tapi hé, waktos bakal nyebatkeun ... Sedengkeun pikeun kuring, kuring optimis sareng kuring pikir komunitas Crunchbang bakal ngurus éta. Mangrupikeun distribusi anu saé pisan anu jelas ngeunaan tujuanana.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Tiasa waé masarakat bakal ngahirupkeun deui, kumargi Crunchbang mangrupikeun sebaran anu lahir ti Debian kalayan antar muka anu langkung ti intuitif. Kusabab antarmuka éta kuring nerapkeun téma Greybird ka lingkungan XFCE Debian Jessie sareng Wheezy, janten distro anu kuring resep yén kuring malah nempatkeun halaman mesin pencari anu nganggo Google salaku mesin pencari salaku halaman imah di Opera Blink.

      Di sisi anu sanésna, #! Éta ngagaduhan desktop khusus anu paling saé anu kuring tingali dugi ka ayeuna.

  12.   ivan74 cenahna

    NOOOOOOOOO !!!!!!!!!!! Teu tiasa, henteu henteu, Abdi bogoh ka distro ieu, éta sato galak, sigana mah hébat, kuring henteu kantos mendakan naon-naon anu ngajantenkeun kompeténsi, henteu tiasa, kuring henteu percanten, kuring ngan ukur mugia aya garpu atanapi naon waé tapi éta henteu lirén ngembangkeun distro hébat ieu.
    Distro ieu anu kadua anu kuring nyobian (pastina aranjeunna sadayana mimitian ku ubutnu) sareng kuring masih bogoh sakumaha dinten kahiji, sadaya PC di imah kuring ngajalankeun #!, Bahkan inti RPi abdi Pibang, kuring henteu percanten. kedah janten banyolan. Nyatana, babaturan masihan kuring lencana kusabab anjeunna terang kuring resep pisan.
    Tulus, aya anu nyandak proyek atanapi garpu.

    1.    Wisp cenahna

      Garpu mangrupikeun léngkah salajengna, Crunchbang stabil pisan sareng kami parantos terang Waldorf kalayan saé yén ngamutahirkeun ka Jessie sareng ngarobih sababaraha skrip moal sesah éta, urang bakal garpu sahenteuna dugi ka Debian 9 kaluar.

  13.   Sergio cenahna

    Karunya pisan! Kuring nembé réngsé masang éta nembé nganggo dual-boot!
    Tapi ogé éta!

  14.   robertx cenahna

    Abdi ahli debianis anu nganggo Crunchbang, sareng bagja pisan sareng distro ieu…. =)
    Nalika kuring terang ngeunaan kaputusan pamimpin proyek, Philip Newborough, kuring ngaraos sami sareng nalika kuring kaleungitan dua hard drive sareng cadangan kuring ...: .. (

    # bunuh -kami ayeuna: .. (

  15.   portir cenahna

    Abdi ogé kipas CrunchBang, sigana kuring salah sahiji distro anu hébat dumasar kana Debian teu disebatkeun yén éta saé pisan pikeun komputer lami kumargi Openbox meakeun sakedik pisan, sareng kami terang yén aya distro anu moal ngamimitian dina sababaraha PCS upami aranjeunna nganggo desktop batur sacara standar sareng sanés manajer jandela saderhana sapertos Openbox. Aya alternatif anu gobang -http: //gobanglinux.org/ sami sareng crunchbang kalayan seueur skrip sareng panggunaan tint config, conky manager dll, tapi éta dumasar kana Ubuntu sareng sanés dina Debian murni.

  16.   hayu urang nganggo linux cenahna

    Distro anu saé ... urang bakal sono. 🙁

  17.   coon cenahna

    Hatur nuhun !!!
    Pikeun inspirasi na!
    Pikeun ideu!
    Pikeun padamelan anjeun!
    Kanggo sadayana!

  18.   shamaru cenahna

    Warta ieu ngajantenkeun kuring reuwas, kalayan raos henteu raos.
    Saha waé anu nyarankeun sapertos Crunchbang pikeun kanyamanan kuring, punten nyarankeun éta.
    «Milarian Distro énggal»

    1.    peupeus cenahna

      Rakan di luhur, portaro, parantos ngadugikeun distro ieu:
      -http: //gobanglinux.org/
      Kuring parantos ningali kana wéb sareng anu leres éta ngagaduhan pisan #! Sentuhan, sanaos numutkeun ka pendamping éta dumasar kana Ubuntu, saur kuring henteu aya anu katingali dina pagelaran.

    2.    inuman_n_drive cenahna

      Kuring nyarankeun ArchBang (diideuan ku #!), Kalayan usaha anu kalangkungan. Tapi éta elegan pisan, sareng sababaraha seniman sareng pangembang gampang dipendakan dina forum CrunchBang.

  19.   Alex sareng sapertos kitu cenahna

    Aduh, #!

  20.   Ivan Barra cenahna

    Éta leres tiasa dilakukeun, sabab upami anjeun nganggo Ubuntu Core, éta henteu kedah beurat, anu ngajadikeun Ubuntu beurat nyaéta Unity, ditambah sadaya tambahan anu dibangkitkeun, sapertos "lensa", kaunggulan sanés nganggo Ubuntu nyaéta anu paling énggal iket, downside na nyaéta ngamutahirkeun unggal 6 bulan kecuali anjeun nganggo LTS.

    Tapi kuring pikir sanaos aya pembaruan, éta henteu ngaraheutkeun sateuacan ngalaksanakeunana, nyiptakeun gambar disk sareng neraskeun, upami éta gagal, malikkeun sareng voila, Ubuntu dipikaterang ku masalah pembaruan "panas" na.

    Salam.

    1.    Israél cenahna

      Halo, kuring parantos nyobian GobangOS, sareng sana éta saé, éta henteu dugi kana # Langkung rumit pikeun nyiapkeunna sareng kanggo nyandak basa Spanyol, biayana, salian ti dumasar kana Ubuntu 12.04 , anu di dunya Linux hartosna yén éta jauh ka tukang.

  21.   Percaff_TI99 cenahna

    #! henteu maot.

    Crunchbang sigana dilahirkeun deui jadi CrunchBang ++

    http://crunchbangplusplus.org/

    1.    diazepam cenahna

      Ditambahkeun salaku pembaruan. Hatur nuhun.

  22.   coon cenahna

    Halo sadayana !!!
    katerangan
    GoBang dumasar kana versi stabil tina Ubuntu.
    GBL -12.04 1.04 32bit «saderhana»
    bahasa «Inggris, Polandia, Portugis, Spanyol»
    GBL 2.04 -14.04 32 / 64bit «murni»
    Versi bahasa tina «Inggris»
    GBL - vérsi anu munggaran didamel pikeun sakelompok murid. Inspirasina nyaéta CrunchBang.
    Versi salajengna didamel pikeun kabutuhan jalma anu resep kana pamekaran proyék ieu.
    Langkung seueur ngeunaan proyék sareng gambar iso di dieu

    http://gobangos.sourceforge.net/

  23.   inuman_n_drive cenahna

    Hiji-hijina distribusi anu hirup dina komputer kuring langkung ti 3 taun (ngaji, sareng ngitung). Kuring terang yén ayeuna komunitas damel di Bunsen Labs, sareng anu kanyataanna kuring yakin éta bakal janten proyek anu saé saé pisan sareng CrunchBang, tapi kuring bogoh ka forum (salah sahiji tempat anu paling saé dina internét, saloba nyarios pangunjung), sareng anu utami, kalayan namina. Ical mangrupikeun distro paling kelas anu kantos kuring kenal, sareng hiji-hijina sistem operasi kuring dugi ka ayeuna.