Ngarobih Amarok Splash pikeun anu sanés

Sababaraha dinten ka pengker maca urang (nano) naroskeun ka kuring sababaraha patarosan ngeunaan KDE, saran pikeun tutorials naon anu kuring tiasa lakukeun ngeunaan KDE, ieu salah sahijina 😀

AmarokPamaén pikeun KDE anu ngagaduhan (dina pendapat abdi tangtosna) puncak sareng momen anu mulia sababaraha waktos ka pengker, masih ngagaduhan seueur pengikut sareng penggemar. Ayeuna urang bakal ningali kumaha ngalakukeun anu saderhana tapi dina waktos anu sami hal anu seueur anu dipikahoyong: Ngarobih Amarok Santika.

Urang bakal nempatkeun ieu anu sanés:

Nya ... ieu léngkahna.

1. Buka terminal, di jerona tuliskeun hal-hal ieu teras pencét [Lebetkeun]:
wget https://blog.desdelinux.net/wp-content/uploads/amarok-splash.jpg && cp amarok-splash.jpg /usr/share/apps/amarok/images/splash_screen.jpg

2. Ieu bakal naroskeun kecap akses anjeun, ngetik teras pencét [Lebetkeun] sakali deui.
3. SIAP !!!

Ayeuna tiasa dibuka Amarok, anjeun bakal ningali yén Splash mangrupikeun anu sanés 🙂

Upami anjeun hoyong nempatkeun anu sanés sanés anu kuring nunjukkeun, anjeun kedah nyalin kana folder éta / usr / share / apps / amarok / gambar / kalayan nami "splash_screen.jpg«, Ku cara sapertos kitu aranjeunna ngaganti atanapi nimpa salah sahiji anu aya sareng nami éta.

Santika anu kuring nunjukkeun ka anjeun nyaéta hasil karya ricardorivau l, nuhun pisan ka anjeunna pikeun padamelan ieu 😀

Teu aya sanés 🙂
Wasalam

PD: Kanggo langkung percikan kanggo Amarok didieu anjeun tiasa milarian: Santika Amarok dina KDE-Look.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Kuring unduh latar anime éta sareng tingali naha komputer éta henteu masihan kuring burit nempatkeun Arch

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Anu anjeun milari nyaéta pembenaran pikeun nganggo Windows HAHA.

  2.   kawani cenahna

    http://kde-look.org/content/show.php/Grey+Amarok+Splash?content=69586

    Tuan-tuan pangurus, anjeun badé nganggo anu leres ieu?

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      HAHAHAHAHA Éta henteu goréng pisan, henteu hehe… naon, kuring henteu nganggo Amarok, éta nyéépkeun kuring sacara harfiah langkung ti dua kali lipat anu dikonsumsi Clementine, Amarok kanggo kuring parantos maot sareng dikubur 😀

      1.    kawani cenahna

        Abdi henteu resep emos, nuhun

  3.   truko cenahna
    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      wah anu henteu terang anjeunna, anjeunna lumayan keren 😀

  4.   Luweeds cenahna

    Pisan ganteng, kuring bakal ningalkeun anjeun sakedik sahenteuna hehe

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Nuhun 😀
      Kuring nyandak kasempetan ieu pikeun hatur nuhun pikeun sadaya RT anu anjeun laksanakeun .. leres, hatur nuhun pisan kanggo éta 🙂

  5.   leo cenahna

    Tenks