Ngarobih tampilan Grub ku Oxygen Grub2 Theme

Sanaos sacara pribadi kuring ampir henteu pernah ngarobih nanaon gana, Kuring resep pisan topik ieu, sareng upami anjeun pangguna KDENya, anjeun bakal resep langkung ti kuring.

Hanjakal kuring henteu tiasa kénging screenshot janten anjeun tiasa ningali kumaha tétéla na, tapi kuring ngantepkeun anjeun gambar anu pangarang pasihkeun ka kami. Éta sami, tapi éta ngagaduhan logo tina Debian. Hasilna éndah 😀

Pamasangan.

Dasarna anu aranjeunna kedah lakukeun nyaéta turun file ieu. Sakali éta handap urang unzip na, sareng muka terminal dimana urang nempatkeun:

$ sudo /home/usuario/carpeta_del_fichero/Oxygen/install.sh

Naskah bakal ngurus sésana pikeun urang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Haha, saé kamari-kamari kuring teu tiasa nyobat anjeun di dieu, leres? haha kuring kedah janten korban psikologi murah haha.

    Mr. elav nempatkeun barang ku gaya kbé, sigana anjeun kedah némbak poto anjeunna.

    Nya, hayu urang tingali naha kuring hudang sareng masangna

    1.    elav <° Linux cenahna

      Lalaki, anu saé kedah diaku. Kuring bébéja deui, kuring teu aya nanaon ngalawan KDE, éta ngan ukur ngagaduhan dua hal anu kuring henteu resep:
      - Konsumsi na tinggi.
      - Henteu sadayana saderhana sapertos di Gnome.
      Jaba ti éta, kuring kantos nyarios yén éta mangrupikeun desktop GNU / Linux pangsaéna sareng paling lengkep.

  2.   mac_live cenahna

    Pufff, kuring nganggo fedora 16 anu saé kuring, kuring kantos ningali anjeun sakitar 1 sasih, sareng dinten ieu kuring resep ngarobih grub sareng kuring ningali yén éta henteu ngagaduhan ikon Fedora pikeun ngarobih na, naha bakal aya jalan séjén? atanapi anjeun bakal ninggalkeun pilihan kuring tanpa ikon?

    Grax sareng blog na saé pisan, sadayana leres pisan.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Naon ikon anjeun kéngingkeun? Meureun ngarobih hal tiasa kahontal ...

  3.   KZKG ^ Gaara <° Linux cenahna

    Kuring kedah ningali kumaha masang Grub2 dina Arch, tibatan Grub1 anu salah kuring pikir kuring parantos dipasang 😀

    1.    elav <° Linux cenahna

      Sial kuring telat, sanés sabab anjeun ngagulung mijito ..

  4.   Anibal cenahna

    Naha aya anu terang kumaha cara uninstall téma ieu? Kuring henteu resep kumaha rupana, sajaba ti éta kuring perhatikeun SANGAT laun-laun turun tina hiji pilihan kana pilihan anu sanés

    1.    Ngabobol cenahna

      Kuring badé ngantunkeun koméntar anu sami.
      +1

    2.    Ngabobol cenahna

      Saé deui. Nya, "uninstall" henteu persis, tapi kuring mendakan yén ngédit file téks / jsb / standar / grub aya garis anu nyatakeun "GRUB_THEME = / boot / grub / téma / Oksigén / téma.txt". Kuring parantos masihan koméntar ku nempatkeun #, sapertos kieu: "# GRUB_THEME = / boot / grub / téma / Oxygen / theme.txt"
      sareng éta waé, téma éta dinonaktipkeun.

      PS: Anjeun kedah ngajalankeun update-grub atanapi update-grub2 supados parobihan tiasa diterapkeun.

      1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

        Wilujeng sumping di situs kami 😀
        Nuhun kana tip na 😉… meriah Anjeunna anu masang ieu, pas anjeunna ngalakukeun sababaraha tés, anjeunna pasti bakal nyebarkeun tulisan anu langkung lengkep ihwal kumaha cara uninstall na 🙂

        Hatur nuhun pisan kana sadayana.
        Salam sareng kami ngarepkeun teraskeun maca didieu 🙂

      2.    Anibal cenahna

        hatur nuhun! akhirna kuring parantos ngalaksanakeunana sareng grub customizer ogé pilihan anu nyarios sami, untick na voila 😀