RPCS3: PS2021 Palang-Platform Émulator Ngamutahirkeun Mimiti 3

RPCS3: PS2021 Palang-Platform Émulator Ngamutahirkeun Mimiti 3

RPCS3: PS2021 Palang-Platform Émulator Ngamutahirkeun Mimiti 3

Henteu sadayana dina kahirupan ieu diajar, ngajar sareng / atanapi ngagarap, dina hal khususna, naha henteu software bébas o Sumber Terbuka. Éta ogé saé, hiburan séhat. Sareng sakumaha urang parantos nyarios sababaraha kali, Lisénsi / Linux Ubuntu unggal dinten mangrupakeun unggulan platform kaulinan (midangkeun) kalayan beuki seueur tawaran anu sayogi.

Lisénsi / Linux Ubuntu ayeuna gaduh kaulinan pituin alus, sareng saloba dimaénkeun via inuman anggur, playonlinux, nyeupan, lutris sareng aplikasi anu sanésna. Nanging, aya sababaraha kasempetan anu hadé pikeun maénkeun sababaraha kaulinan liwat émulator konsol. Janten salah sahijina RPCS3, anu Januari ieu parantos nampi pembaruan kahijina.

Daptar 1 Kaulinan MinerOS 1.1

Sateuacan bade pinuh kana masalah, sareng teraskeun sareng pernyataan kami éta "GNU / Linux janten platform anu hadé pikeun kaulinan (midangkeun) unggal dinten" Kami bakal ngantunkeun sababaraha éntri anu panghadéna sareng pangénggalna anu aya hubunganana sareng topik anu ditujukeun, sahingga saatos maca ieu publikasi ayeuna anjeun tiasa ngajajah upami diperlukeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Ngarobih GNU / Linux Anjeun anjeun janten Distro Gamer anu kualitas

Tulisan anu aya hubunganana:
XtraDeb: Repository PPA anu hadé pikeun aplikasi sareng gim pikeun Ubuntu
Tulisan anu aya hubunganana:
FPS: Pangalusna Puter Shooter Kaulinan Pangalusna Sadia pikeun Linux
Tulisan anu aya hubunganana:
Kukus: Komunitas, Toko sareng Klién Kaulinan pikeun GNU / Linux
Tulisan anu aya hubunganana:
Lutris: Klién game anu diperbaharui sareng alus teuing pikeun GNU / Linux

Tulisan anu aya hubunganana:
Itch.io: Pasar terbuka pikeun video game kalayan dukungan pikeun GNU / Linux
Tulisan anu aya hubunganana:
GameHub: Perpustakaan anu ngahijikeun pikeun sadaya kaulinan urang

RPCS3: Apdet anyar sayogi

RPCS3: PS3 Multiplatform Emulator

Naon RPCS3?

Numutkeun ka anjeun website resmi, RPCS3 Sakedik dijelaskeun sapertos kieu:

"RPCS3 mangrupikeun émulator cross-platform sumber terbuka sareng debugger pikeun Sony PlayStation 3 Game Console, ditulis dina C ++ pikeun Windows, Linux, sareng BSD."

Engké dina, halaman wéb na ngajelaskeun sakedik Sejarah pangwangunan RPCS3 sukamaha kieu:

"Éta dikembangkeun ku programmer DH sareng Hykem. RPCS3 mimitina di-host dina Google Code, tapi akhirna hijrah ka GitHub. Kahiji «sapatu bot» Carita kasuksésan RPCS3 diwangun utamina tina proyék bumi alit sareng tés perangkat keras. Émulator dileupaskeun masarakat awam dina Juni 2012 sareng ngagaduhan perhatian anu penting ti komunitas sumber terbuka sareng peminat PlayStation. Kiwari, RPCS3 dikembangkeun utamina ku dua pamekar utama na; Nekotekina, kd-11 sareng didukung ku tim berkembang kontributor GitHub."

RPCS3: Disarankeun sareng sarat minimal

RPCS3: Disarankeun sareng sarat minimal

Ngamutahirkeun munggaran taun 2021

Ngeunaan pembaruan anu mimitina aya pikeun taun 2021, anjeun tiasa masihan koméntar ngeunaan detil ieu:

  • Ngaran / Pedaran ngeunaan pembaruan: v0.0.14-11518 Alfa [2021-01-05]
  • nami tina file sumber pikeun Linux: rpcs3-v0.0.14-11518-6ae1f1b0_linux64.AppImage
  • Ukuran file sumber pikeun Linux: 56.3 MB
  • Format file sumber pikeun Linux:AppImage

Kanggo anjeun unduhan, sareng instalasi sareng paréntah palaksanaan, duanana pikeun Windows, Linux sareng BSD, anjeun tiasa sacara gampil ngakses bagian na tina Unduhan (Unduh). Sedengkeun pikeun inpormasi ngeunaan konfigurasi sareng panggunaan anjeun tiasa sacara gampil ngakses bagian na tina Gancang Mimitian (QuickStart) y wiki.

Ngaleupaskeun

RPCS3 ngagunakeun éta Lisénsi Lisénsi Umum GNU Umum 2 (GNU GPLv2) tanggal 06/1991. Numutkeun kana lisénsi éta, saha waé anu tiasa dianggo RPCS3 sareng kode sumber na pikeun tujuan naon, tapi distribusi RPCS3 ngabutuhkeun kode sumber produk anu dihasilkeun dileupaskeun sareng dipasihan atribusi.

Tungtungna, anjeun ogé tiasa diajar langkung seueur ngeunaan RPCS3 dina anjeunna halaman wéb resmi dina GitHub.

Screenshot sareng video

1.- Layar utama (Bumi)

2.- Ngeunaan Jandéla

3.- Konfigurasi Jandéla (Setting): Tombol Konfigurasi (Config)

4.- Kontrol Jandéla Konfigurasi (Setelan Gamepad): Tombol Setelan Kontrol (Bantalan)

Sareng kusabab gambar atanapi pidéo hargana sarébu (1000) kecap, urang nyarankeun ka anu resep nonton online, video ngeunaan RPCS3, Pikeun beuratna visual kumaha jauh ieu parantos sumping Proyék Multiplatform kalayan nyarios Émulator PS3, ku ningali pidéo ieu, anu salah sahiji anu pang anyarna dina basa Spanyol anu tiasa dipanggihan, sanaos dina Windows, ti saprak Saluran YouTube Resmi Éta henteu ngagaduhan pidéo dina basa Spanyol sareng kirang dina Linux:

Pidéo YouTube: CARA MAINKAN PS3 DI PC | Pitunjuk lengkep pikeun EMULATOR RPCS3

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «RPCS3», émulator cross-platform sumber terbuka sareng debugger pikeun Sony PlayStation 3 Game Console; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas média sosial, langkung saé gratis sareng kabuka salaku Mastodon, atanapi aman sareng pribadi sapertos telegram. Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinux. Kanggo inpormasi lengkep, kunjungi waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.