Rukia Kuchiki GDM tema sayogi pikeun langkung seueur distro

Kuring ngaleupaskeun nanaon téma Rukia Kuchiki pikeun Arch Linux.

Dinten ayeuna kuring parantos ngadamel vérsi énggal pikeun 4 distro deui, Fedora, Chakra, Debian sareng Linux Mint.

Pangguna Gnome tiasa masang éta tina pilihan Jandéla Éntri

Éta tiasa didownload tina di dieu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Éritérim cenahna

    Kuring henteu terang naha éta mangrupikeun hal kuring, tapi nalika kuring nyobaan nimba, éta ngajawab ieu:

    gzip: stdin: henteu dina format gzip
    tar: Budak balik status 1
    tar: Kasalahan henteu tiasa dipulangkeun deui: kaluar ayeuna

    1.    kawani cenahna

      Kuring badé ngekstraksi éta pikeun ningali naha éta kajantenan, kuring geuwat béjaan

    2.    kawani cenahna

      Éta pisan, éta henteu kajantenan kuring, abdi badé ngintunkeun ka anjeun kalayan henteu dibungkus zip

      1.    Éritérim cenahna

        Oké! Hatur nuhun pisan! Kuring bakal ningali upami masang deui gzip ...

        1.    kawani cenahna

          Abdi nembé ngintun ka anjeun

          1.    Éritérim cenahna

            Sampurna! Éta parantos unzip kuring, éta masih masalah gzip! Hatur nuhun pisan! ^ _ ^