Naon anu kudu dilakukeun saatos masang Deepin 15.4

Hasil tés Linux Deepin 15.4 Éta parantos langkung nyugemakeun, distro kalayan penampilan visual anu saé pisan, kalayan pagelaran anu cukup ditarima sareng ku sababaraha rupa aplikasi anu suksés dipasang sacara standar. Ayeuna, sanaos kanyataan yén distro siap dianggo ku pangguna naon waé, urang tiasa ngalakukeun sababaraha optimasi saatos masang Deepin 15.4 urang bakal ningali salajengna.

Naon anu anyar dina Deepin 15.4?

Kuring pribadi ngémutan Deepin salah sahiji distro Cina anu pangsaéna anu kuring tingali dina waktos anu lami, sabab ngagaduhan tampilan visual anu paling saé ayeuna anu terang kumaha gaul sareng kinerja anu saé sareng parangkat lunak anu diénggalan. Nya kitu, distro dilengkepan pusat kontrol canggih anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun parameterisasi sareng ngonpigurasikeun distro urang kana karesep urang.

Tim pangembangan deepin parantos ngurus unggal detail dina distro anyar ieu, ti antar muka na anu ngagaduhan deteksi anu cerdas, scanning kode QR sareng pesen-pesen ngeunaan distro. Nya kitu, aranjeunna parantos nambihan kernel Linux 4.9.8 kana distro ieu supados ngagaduhan dukungan perangkat keras anu langkung lega.

Desktop deepin 15.4 ngan saukur hébat, kalayan ikon aksés gancang, toolbar adaptable, menu kustomisasi maju, sareng fitur sanésna.  Naon anu kudu dilakukeun saatos masang Deepin 15.4 Kuring nyarankeun anjeun ningali sababaraha ulasan jero ieu di handap dimana ciri-cirina sareng kaindahan distro ieu lengkep.

Sababaraha pertimbangan pikeun diperhatoskeun sateuacan ngamimitian pituduh

  • Deepin 15.4 Éta distro basis debian ku desktop khusus, janten kaseueuran aplikasi, pitunjuk sareng pitunjuk anu dirancang sareng dikembangkeun pikeun distro ieu dianggo di deepin.
  • Gumantung kana perangkat keras anjeun, sababaraha fungsi anu jero tiasa waé henteu leres, dina hal éta punten laporkeun.
  • Saran anu kami nunjukkeun di handap kedah dilaksanakeun dina tanggung jawab anjeun nyalira, éta mangrupikeun hasil tina pangalaman kami sareng bacaan tina sababaraha ahli di lapangan.

Léngkah pikeun ngalakukeun saatos masang Deepin 15.4

Apdet Repository deepin ka anu paling ditarima pikeun lokasi geografis anjeun.

Ieu mangrupikeun léngkah anu kuring anggap penting saatos masang jero kusabab Repositori anu diaktipkeun sacara standar lambat teuing pikeun kaseueuran nagara-nagara anu aya di luar buana Asia, anjeun tiasa nyobian ngarobih kana salah sahiji gudang anu aya dina daptar anu Deepin nawiskeun kami pilihan pembaruan (kuring nyarankeun anu ti Brazil), tapi elav ogé ngabagi daptar mirros alternatip anu tiasa anjeun anggo sareng anu kuring bagikeun di handap

Pikeun nambihan gudang ieu urang kedah ngédit sumber.daptar pikeun ngalakukeunana, laksanakeun paréntah ieu: sudo nano /etc/apt/sources.list

Amerika: Amérika Serikat, Méksiko, Républik Dominika, Puerto Rico, jsb.

deb ftp://mirror.jmu.edu/pub/deepin/ kontrib utama teu stabil deb-gratis ftp://ftp.gtlib.gatech.edu/pub/deepin/ kontrib utama teu stabil ftp bébas: // eunteung .nexcess.net / deepin / teu stabilkeun kontrib utama gratis

Spanyol sareng Éropa:

deb ftp://deepin.ipacct.com/deepin/ kontrib utama teu stabil deb ftp://mirror.bytemark.co.uk/linuxdeepin/deepin/ kontrib utama teu stabil ftp gratis: //mirror.inode .at / deepin / kontrib utama henteu stabil henteu gratis

Dénmark:

deb ftp://mirror.dotsrc.org/deepin/ unstable main contrib non-free

Amérika Kidul:

deb ftp://sft.if.usp.br/deepin/ unstable main contrib non-free

Rusia:

deb ftp://mirror.yandex.ru/mirrors/deepin/packages/ unstable main contrib non-free

Burgaria:

deb ftp://deepin.ipacct.com/deepin/ unstable main contrib non-free

Karajaan Inggris:

deb ftp://mirror.bytemark.co.uk/linuxdeepin/deepin/ kontrib utama teu stabil deb non-gratis deb ftp://ftp.mirrorservice.org/site/packages.linuxdeepin.com/deepin/ kontrib utama teu stabil teu bébas

Germania:

deb ftp://ftp.gwdg.de/pub/linux/linuxdeepin/ kontrib main teu stabil deb-gratis non ftp://mirror2.tuxinator.org/deepin/ kontrib utama teu stabil ftp bébas: //ftp.fau .de / deepin / kontrib utama henteu stabil henteu gratis

Suecia:

deb ftp://ftp.portlane.com/pub/os/linux/deepin/ unstable main contrib non-free

Afrika Kidul:

deb ftp://ftp.saix.net/pub/linux/distributions/linux-deepin/deepin/ unstable main contrib non-free

Filipina:

deb ftp://mirrors.dotsrc.org/deepin/ unstable main contrib non-free

Japon:

deb ftp://ftp.kddilabs.jp/Linux/packages/deepin/deepin/ unstable main contrib non-free

Apdet sistem sareng gudang:

Hayu urang laksanakeun paréntah ieu ti terminal kami:

sudo apt-get update && apt-get upgrade

Anjeun tiasa ogé ngalakukeun éta tina panganteur konfigurasi, dina pilihan pembaruan sistem. Anjeun tiasa ngamangpaatkeun sareng nyatujuan milarian update otomatis.

Pasang supir proprietari:

Kami sering meryogikeun driver proprietary supados komputer urang tiasa langkung saé, upami éta kami tiasa masangna sapertos kieu, kanggo ieu urang ngan saukur muka aplikasi driver manager anu jero parantos dipasang sacara standar, lebetkeun kata sandi kami sareng pilih driver anu sayogi pikeun komputer urang.

Pasang Synaptic

Sanaos pasar Deepin cukup gampang dianggo sareng gaduh seueur aplikasi, kuring nganggap yén synaptic mangrupikeun Repository aplikasi anu langkung lengkep janten kuring nyarankeun pamasanganana, pikeun ieu cekap kami ngaunduh vérsi 32 bit o 64 bit pakait sareng arsitéktur anjeun sareng pasang nganggo gdebi, atanapi manajemén paket sanés. synaptic

Ngarobih bahasa kana wps

Paket kantor anu dijantenkeun sacara standar nyaéta wps, urang kedah ngarobih bahasa kana Spanyol janten nampi sadaya karakter basa urang sareng koréktor tiasa dianggo leres.

Pikeun ngalakukeun ieu, kantun muka wps sareng buka panel kénca luhur dimana anjeun bakal ngagaduhan pilihan anu nyarios basa robih (basa pindah), kami bakal milari bahasa (atanapi basa dialék) anu kami pikahoyong sareng kami nampi, paket anu saluyu bakal diunduh sareng basana bakal robih.

Masang font windows:

Urang tiasa masang fon windows ku paréntah ieu

sudo apt-get install ttf-mscorefonts-installer ttf-bitstream-vera ttf-dejavu ttf-liberation ttf-free font

Ngoptimalkeun toko jero

Hal anu ngagaduhan deepin mangrupikeun toko anu saé, éndah, teratur, gancang, kalayan sajumlah aplikasi sareng instalasi anu saderhana, rekomendasi pribadi kuring nyaéta urang nguntungkeun ti toko ieu, milari aplikasi anu kami henteu terang, nguji atanapi masang aplikasi anu paling sering dianggo.

Kalayan parobihan alit ieu urang bakal ngagaduhan sakedik anu langkung cocog, yén upami urang ngamimitian ngarobih sababaraha hal anu sanés, hal anu langkung produktif pasti bakal kaluar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

20 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Béladiri del Valle cenahna

    Saé pisan, saé pisan !!

  2.   Gonzalo cenahna

    Halo salam. Abdi ngagaduhan masalah anu teu tiasa direngsekeun di Deepin 15.4, nyaéta vidéo anu robek, kuring gaduh grafik intel terpadu, mudah-mudahan aya anu tiasa ngabantosan kuring, hatur nuhun.

    1.    Axel cenahna

      Kuring ngagaduhan masalah anu sami sareng kuring henteu tiasa ngungkulanana

  3.   Alejandro cenahna

    Tutorial anu saé pisan bakal mangpaat pikeun anu énggal kana distro, tapi kuring kedah netelakeun hiji hal pikeun anjeun sareng éta Synaptic kalebet di toko jero, anjeun tiasa milarian sareng masangna ti ditu. Ogé aya seueur aplikasi anu ngan ukur dipanggihan ku synaptic.

  4.   Jose cenahna

    Ngamutahirkeun Repository henteu kedah sesah sapertos anu dilakukeun ku terminal, ieu solusi anu paling gampang
    https://www.youtube.com/watch?v=03qmRefAGRI&t=33s

    tungtungna kuring ngantunkeun pidéo anu ngajelaskeun ku cara anu pangsaéna, naon anu kedah dilakukeun saatos masang deepin?
    https://www.youtube.com/watch?v=1aNbkgqr3lw&t=3s

    sareng tinjauan resmi deepin 15.4
    https://www.youtube.com/watch?v=UoGV-xjbMNc&t=723s

  5.   Gerson cenahna

    Hatur nuhun pikeun kolaborasi sareng distribusi Cina ieu, kuring sumping ti OpenSUSE 42.2 (KDE sareng Kayu Manis) anu ngantunkeun kuring sabab janten lambat pisan sareng henteu hésé. Dina waktos ayeuna, nembé dipasang Deepin tiasa dianggo saé, tapi pikeun nyingkahan éta kaluar nalika nganggo «sudo apt-get update && apt-get upgrade»:
    E: Teu tiasa muka file konci "/ var / lib / dpkg / lock" - kabuka (13: Idin ditolak)
    E: Henteu tiasa ngonci diréktori admin (/ var / lib / dpkg /), naha anjeun salaku superuser?
    Abdi nganggo: "sudo su" nempatkeun kata sandi kuring sareng nyerat: "apt-get update && apt-get upgrade" sareng langsung pembaruan dimimitian, tangtosna kuring mimiti angkat ka Control Center (sudut katuhu handap) sareng ti ditu di "Update / Setélan pembaruan »Kuring ngarobah eunteung kana anu gancang pikeun daérah kuring.
    Sareng saatos nempatkeun sumber milik anjeun kedah nempatkeun: sudo fc-cache
    Abdi sanés ahli, kuring ngan ukur panasaran kana GNU / Linux sareng kuring kantos resep ka KDE, kuring parantos diajar sagala rupa tina tulisan sareng tutorial sapertos anjeun.

    1.    uzanto cenahna

      Anjeun kedah netepkeun sudo duanana kali sareng apt-get henteu perlu ku apt ogé. "Sudo apt update && sudo apt upgrade"

  6.   pipa cenahna

    Halo, tutorial anu saé, kuring ngagaduhan masalah, kuring masang deepin tapi éta henteu ngamungkinkeun kuring nyimpen atanapi ngahapus disk NTFS atanapi partisi, éta nempatkeun konci pikeun masing-masing ieu sareng kuring henteu terang kumaha ngabéréskeun masalah ieu, kuring ngantosan jawaban na ti ayeuna, hatur nuhun . Surak

    1.    Darwins torres cenahna

      Wilujeng siang, cobian hapus opsi ngamimitian gancang dina pilihan kakuatan windows, restart di deepin sareng éta waé

  7.   Carlos Luciano Figueroa cenahna

    Hai kumaha damang, kuring gaduh notebook notebook sareng i7 16gb ram sareng kartu grafik intel hd ditambah deui ti nvidia 940mx. Abdi bogoh Deepin 15.4 tapi kuring henteu tiasa ngarengsekeun masalah pembaruan via GUI. Unggal waktos éta nanyakeun pikeun ngabalikan deui pikeun ngapdet, kuring ngalakukeun éta tapi masihan momen dina 0% sareng masihan kasalahan, sanaos nyobaan deui éta teras-terasan sareng hal anu sami. Kuring ngamutahirkeun via terminal. Msg némbongan di tungtung: 0 diénggalan, 0 énggal bakal dipasang, 0 kanggo dipiceun sareng 52 henteu diénggalan. Éror anu sami ieu henteu ngamungkinkeun kuring ngaunduh sareng masang aplikasi sanésna ti toko, sabab éta ogé masihan kasalahan. Repositori ti nagara kuring sareng aranjeunna dianggo kalayan kecepatan sambungan 20mb normal kuring. Kumaha kuring tiasa ngarengsekeun masalah éta? Kuring parantos milarian sareng milarian inpormasi ngeunaan éta tapi kuring énggal dina Linux sareng sadayana hargana dua kali langkung ageung. Mimiti, hatur nuhun pisan kana kontribusi anjeun sareng waktos nyéépkeun. Surak!

    1.    Darwins torres cenahna

      Turutan léngkah pikeun ngarobih Repository resmi Beijing pikeun langkung caket ka nagara anjeun

    2.    Marcelo orlando cenahna

      Salain tina ngalaksanakeun naon anu Darwin Torres ujar, leuwih gampang pikeun masang apt-fast (Peryogi masang aria2). Upami anjeun terang teuing rumit pikeun masang sadayana tina terminal, anjeun tiasa ngaunduh .deb of prozilla sareng apt-proz (Sanaos rada laun). Parangkat lunak ieu ngamungkinkeun anjeun nyepetkeun jumlah konéksi, ngajantenkeun unduhan langkung gancang.
      .
      PS: Upami anjeun mutuskeun masang apt-gancang, anjeun kedah nganggo manual pikeun masangna dina Debian, sanés Ubuntu.

  8.   Borola cenahna

    Blog anjeun saé tapi kuring miharep anjeun ngawartosan kuring kumaha Repository aplikasi diénggalan di deepin sabab sudo add-apt-repository ppa: aranjeunna henteu tiasa dianggo atanapi henteu dimutahirkeun.

    1.    Darwins torres cenahna

      Dina konfigurasi, dina bagian pembaruan, daptar kaca spion nembongan ti mana anjeun tiasa milih anu caket sareng nagara anjeun

    2.    henteu aya namina cenahna

      Deepin henteu cocog sareng ppa sabab didasarkeun kana Debian sareng sanés Ubuntu. Tapi anjeun tiasa masang bungkus ieu nganggo "Aptik", anjeun tiasa mendakannana di toko Deepin, dina katerangan éta nyatakeun yén éta ngamungkinkeun anjeun masang bungkus perangkat lunak sapertos ppa.

    3.    Marcelo orlando cenahna

      Deepin henteu cocog sareng ppa sabab didasarkeun kana Debian sareng sanés Ubuntu. Tapi anjeun tiasa masang bungkus ieu nganggo "Aptik", anjeun tiasa mendakannana di toko Deepin, dina katerangan éta nyatakeun yén éta ngamungkinkeun anjeun masang bungkus perangkat lunak sapertos ppa.

      1.    Dan cenahna

        Nya, abdi nyobian sareng éta henteu tarik 🙁

  9.   Carlos Flores cenahna

    Halo, tutorial anu saé. Pamundut dina deepin 15.4 kuring henteu ngagaduhan paréntah DEB dipasang. Kumaha kuring masangkeunana ???

    1.    Darwins torres cenahna

      pikeun ngatur file .DEB anjeun kedah masang gdebi

  10.   Roge cenahna

    Hapunten kuring ngagaduhan masalah, kuring masang deepin 15.4, kuring ngamutahirkeun sadayana, tapi nalika pareum sareng hurung, dok sareng launcher dipiceun sareng kuring henteu tiasa ngalereskeunna, kuring peryogi bantosan