Naon anu kudu dilakukeun saatos masang Linux Mint 18.1 "Serena"

Sami sareng versi Linux Mint anu kapengker, dinten ayeuna kuring teras-terasan ngalakukeun pamasangan anu bersih Linux Mint 18.1 "Serena" sareng Kayu Lingkungan Desktop Lingkungan, Kuring panasaran naha atanapi henteu bakal ngalaksanakeun pituduh Naon anu kudu dilakukeun saatos masang Linux Mint 18.1 "Serena", sabab sigana siga sepi. Kuring didorong pikeun ngalakukeun éta, ningkatkeun sareng ngajadikeun otomatis sababaraha léngkah.

Dina vérsi anyar ieu kami bakal tiasa ngalakukeun sadayana masalah panerapan aplikasi sareng téma tina skrip, tapi dina cara nu sami, kuring bakal ngantunkeun kumaha cara ngalakukeun nyalira, kumargi seueur anu resep ngagunakeun téma sareng ikon dina distro séwang-séwangan.

Pitunjuk dumasarkeun kana pituduh kuring pikeun Naon anu kudu dilakukeun saatos masang Linux Mint 18 "Sarah", salian ti pituduh hayu urang nganggo linux jeung Ultimate Linux Mint 18 de Erik dubois (ti mana kuring nyandak sababaraha naskah sareng ngarobihna sesuai ka karesep kuring). 

Saatos ngalengkepan pituduhna, desktop anjeun sigana bakal sapertos kieu, ogé diperbarui, stabil sareng ku seueur perangkat lunak penting, sadayana ieu gancang sareng aman.

Linux Ubuntu mint 18.1

Linux Ubuntu mint 18.1

Naon anu énggal dina Linux Mint 18.1 "Serena"?

Linux Mint 18.1 "Serena" mangrupikeun bungsu kulawarga Linux Mint 18, éta dilengkepan Cinnamon 3.2, MDM 2.0, kernel Linux 4.4 sareng nganggo Ubuntu 16.04 salaku paket dasar. Nya kitu, Linux Mint 18.1 ogé LTS, janten éta bakal nampi pembaruan kaamanan dugi ka 2021.

LinuxMint 18.1 Serena

LinuxMint 18.1 Serena

Dina cara anu sami, ciri anu paling penting nyaéta:

  • Parangkat lunak standar parantos diénggalan kana vérsi anu pangénggalna sareng fitur-fitur anyar parantos ditambihan.
  • Screensaver parantos didesain ulang sareng ditulis ulang ti mimiti di Python. Henteu ngan ukur katingalina langkung saé, éta ogé langkung gancang, langkung responsif, sareng langkung tiasa disesuaikan tibatan anu lami.
  • Perbaikan pangrojong hardware.
  • Ngagabungkeun tina panel nangtung.
  • Applet sora ayeuna tiasa ngadamel sababaraha input.
  • Kinerja ménu mimiti parantos ningkat sareng parantos diénggalan supados tiasa napigasi lengkep tina kibor.
  • Manajer pembaruan ayeuna masihan kami kamungkinan pikeun terang asal bungkusna.
  • Optimisasi manajemén basa.

Sababaraha pertimbangan pikeun diperhatoskeun sateuacan ngamimitian pituduh

  • Beda sareng Ubuntu, Mint datang sacara standar sareng seuseueurna codédia audio sareng video multimédia, janten ngamutahirkeunana sanés prioritas.
  • Komponén penting anu sanés anu dipasang sacara standar nyaéta Synaptic, manajer pakét anu kawéntar.
  • Upami anjeun gaduh versi basis Ubuntu, seueur program sareng paket anu cocog pisan antara kadua distribusi.
  • Linux Mint 18.1 hadir sareng sababaraha lingkungan desktop, kaseueuran léngkah anu dilakukeun dina panduan ieu (upami henteu sadayana) cocog sareng masing-masing desktop.

Léngkah pikeun ngalakukeun saatos masang Linux Mint 18.1 "Serena"

Penting pikeun dicatet yén masing-masing léngkah ieu parantos diuji sareng hasilna anu leres na parantos diverifikasi, dina cara anu sami, ieu mangrupikeun langkah pribadi kuring, jadi sigana sababaraha hal anu henteu anjeun kedah laksanakeun numutkeun selera anjeun, pituduh ieu bakal ngahémat anjeun seueur waktos sareng anu paling luhur éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngagaduhan distro anu stabil sareng éndah.

Ngajalankeun Update Manager

Tiasa waé pembaruan énggal parantos kaluar kumargi anjeun ngaunduh gambarna, janten anjeun tiasa mariksa naha aya pembaruan anu aya ti pangatur pembaruan (Menu> Administrasi> Pembaruan Manajer) atanapi ku paréntah ieu:

Tim Mint ngagolongkeun pembaruan kana lima tingkatan kaamanan / bahaya, sareng pamasangan level 4 sareng 5 ti Ubuntu henteu disarankeun pikeun pangguna novice, sabab disangka atanapi dipikanyaho yén aranjeunna tiasa nyababkeun henteu stabilitas atanapi fatal pikeun sistem. Naon anu urang lakukeun ku ngaluncurkeun paréntah sudo apt-get upgrade ku terminal nyaéta pas masang SADAYANA pembaruan, duanana manpaat sareng ngabahayakeun pikeun Mint, anu tiasa nyababkeun sababaraha masalah
sudo apt-get update && sudo apt-get ningkatkeun

Pasang driver proprietary (kartu vidéo, nirkabel, jsb.)

Dina Menu Preferensi> Supir Tambahan urang tiasa ngamutahirkeun sareng ngarobih (upami urang hoyong) supir propriétari kartu grafik atanapi alat sanés anu nyababkeun masalah.

supir proprietér linux mint

Pasang bungkus basa

Sanaos sacara standar Linux Mint masang bungkus basa Spanyol (atanapi anu sanés anu parantos kami nunjukkeun nalika dipasang) éta henteu lengkep. Pikeun ngabalikeun kaayaan ieu urang tiasa buka Menu> Preferensi> Pangrojong basa atanapi ogé ku ngetikkeun paréntah ieu di terminal:

sudo apt-get install bahasa-bungkus-gnome-en bahasa-bungkus-en bahasa-bungkus-kde-en libreoffice-l10n-en thunderbird-lokal-en thunderbird-lokal-en-en thunderbird-lokal-en-ar

Pasang pangatur batré

Upami anjeun parantos masang Linux Mint 18.1 dina laptop anjeun, kuring nyarankeun anjeun masang manajer batré anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngatur muatan sareng ngecas batréna pikeun aranjeunna, urang kedah nuturkeun léngkah ieu:

sudo add-apt-repository ppa:linrunner/tlp
sudo apt-get update
sudo apt-get install tlp tlp-rdw

Konfigurasi standar tina aplikasi ieu ngajamin panggunaan batréna anu ditangtoskeun, janten pasang waé sareng éta waé.

Pasang git

Tanpa ragu, ieu mangrupikeun léngkah wajib, pikeun masang git dina Linux Mint 18, urang kedah nyerat paréntah ieu:

sudo apt-meunang install git-sadaya

Pasang program penting sacara otomatis

Erik dubois parantos ngadamel pembaruan ageung kana skrip na pikeun pamasangan aplikasi, téma sareng ikon sacara otomatis, janten kami badé nganggo éta salaku ngagentos anu parantos kami ngadamel dina vérsi pikeun Linux Mint 18. CKalayan éta anjeun tiasa masang aplikasi ieu sareng anu sanésna:

Spotify
Sublime Text
Variety
Inkscape
Plank
Screenfetch
Google Chrome
adobe-flashplugin
catfish
clementine
curl 
dconf-cli 
dropbox 
evolution 
focuswriter 
frei0r-plugins 
geary 
gpick
glances
gparted 
grsync 
hardinfo 
inkscape 
kazam 
nemo-dropbox
radiotray 
screenruler 
screenfetch 
scrot 
shutter 
slurm 
terminator 
thunar 
vlc 
vnstat 
winbind
gedit
npm

Pikeun ngalakukeun pamasangan ieu anjeun kedah ngajalankeun paréntah ieu:

 git clone https://github.com/erikdubois/Ultimate-Linux-Mint-18-Cinnamon.git cd Ultimate-Linux-Mint-18-Cinnamon / ./quick-install-v2.sh

Éta bakal ngamimitian prosés anu panjang anu bakal ngaoptimalkeun distro anjeun, masang sadaya pembaruan, ngabersihan OS, masang sababaraha aplikasi anu diperyogikeun, masang téma sareng ikon. Pondokna, ku ngajalankeun skrip ieu, Linux Mint 18.1 "Serena" anjeun bakal siap dinikmati sakumaha pantes.

Ngaropea penampilan

Aya seueur cara pikeun ngarobih Linux Mint 18.1 anjeun, seueur di antawisna gratis, kuring khususna henteu gaduh waktos seueur pikeun masang hal-hal hiji-hiji, uji coba sareng anu sanésna, janten kuring ngamangpaatkeun 3 skrip anu ngamungkinkeun kami dipasang rupa-rupa téma, ikon sareng setting pikeun konky.

Pikeun ngaksés kana skrip pikeun ngaunduh sareng masang téma sareng ikon anu pangsaéna, urang kedah ngétang Repository anu ngandung duanana, salian ti skrip pikeun masang unggal téma nyalira. Pikeun ieu urang kedah ngajalankeun paréntah ieu:

git clone https://github.com/erikdubois/themes-icons-pack.git

Skrip pikeun masang téma anu pangsaéna pikeun Linux Mint 18.1

Pikeun ngajalankeun éta skrip all-in-once-installation_deb_themes.sh, kapendak dina Repository téma-ikon-pack.git yén urang diklon, urang kedah tina diréktori diklon, ngajalankeun skrip ieu ku cara kieu:

./all-in-once-installation_deb_themes.sh

Skrip ieu sacara otomatis bakal masang ieu di handap téma pikeun Linux Mint 18.1

Angin busur

Potret layar

Arc Evopop

Potret layar

Arc Faba

Potret layar

Pujangga Arc

Potret layar

Arc Numix

Potret layar

Kertas Arc

Potret layar

Arc Polo

Potret layar

Arc Beureum

Potret layar

Arc Sun

Potret layar

Omat Arc

Potret layar

Mint-Y-Alu

Potret layar

Mint-Y-Arc

Potret layar

Mint-Y-Arch

Potret layar

Mint-Sareng-Gelap-Faba

Potret layar

Mint-Y-Seuneu

Potret layar

Mint-Y-Kilat

Potret layar

Mint-Y-Kertas

Potret layar

Mint-Sareng-Polo

Potret layar

Mint-Y-Sun

Potret layar

Ambiance Téma sareng warna Radiance

Potret layar

Téma arc

Potret layar

Arch Frost GTK

Potret layar

Arch Frost GTK Poék

Potret layar

Ceti 2 Téma

Potret layar

Potret layar

Téma Flatabulous

Potret layar

Téma Numix Daily

Potret layar

Téma Vertex (poék sareng cahya)

Potret layar

Skrip pikeun masang ikon anu pangsaéna pikeun Linux Mint 18.1

Sakumaha anu dilakukeun ku téma, pikeun masang ikon urang kedah milarian diréktori téma-ikon-pack.git sareng ngajalankeun skrip ieu sapertos kieu:

all-in-once-installation_deb_icons.sh

Skrip ieu sacara otomatis bakal masang ieu di handap ikon pikeun Linux Mint 18.1

Téma ikon Sardi

Potret layar

Potret layar

Potret layar

Potret layar

Surfn

Potret layar

Potret layar

Ikon bunderan Numix

Potret layar

Ikon Evopop

Potret layar

Ikon flattr

Potret layar

Ikon réfluks superflat

Potret layar

Ikon datar ultra

Potret layar

Potret layar

Ikon flatwoken

Potret layar

Potret layar

Moka sareng Faba

Potret layar

Potret layar

Dalisha

Potret layar

Potret layar

Kompas

Potret layar

Potret layar

Vertex

Potret layar

Ikon papirus

Potret layar

Potret layar

Papirus Poék Gtk

Potret layar

La Kaptén

Potret layar

Oranchelo

Potret layar

keretas

Potret layar

Milih Téma sareng Ikon

Sakali anjeun parantos masang ikon sareng bungkus téma, urang teraskeun milih anu paling pas, pikeun ngalakukeun ieu tina ménu anu kami aksés «Jejer», urang milih kombinasi Jandela Wates, Ikon, Kadali, Mouse Pointer sareng Desktop.

Upami anjeun hoyong desktop anjeun sapertos milik kuring, anjeun kedah milih konfigurasi ieu:

linux mint téma 18

linux mint téma 18.1

Perhatoskeun yén upami anjeun hoyong uninstall ikon sareng téma kapayunna, anjeun tiasa ngalakukeun éta ku ngaéksekusi skrip ieu anu aya dina Repository klon:

./uninstall-all-icons-and-themes.sh

Skrip pikeun masang konfigurasi konky pangsaéna pikeun Linux Mint 18.1

Conky, nyaéta monitor sistem anu ningalikeun inpormasi ngeunaan sababaraha komponén, sapertos mémori RAM, panggunaan CPU, waktos sistem, jst. Kauntungan anu hébat nyaéta aya seueur "kulit" tina aplikasi ieu.

Dina hal ieu kuring nganggo Aura kumpulan konfigurasi konky anu saé, anu bakal kami aksés ku Kloning Repository resmi:

 git clone https://github.com/erikdubois/Aureola

Buka folder sareng ngajalankeun skrip ieu

 ./get-aureola-from-github-to-local-drive.sh

Skrip ieu bakal ngaunduh séri konfigurasi tina github sareng ngadamel folder .aura (folder disumputkeun). Dimana engké unggal konfigurasi konky tiasa dipilih, urang angkat ka folder anu didamel

 cd ~/.aureola

Sakali dina diréktori ieu kami ngaéksekusi:

  ./get-aureola-from-github-to-local-drive.sh

anu bakal ngamutahirkeun konky kana versi panganyarna. Upami urang aksés kana diréktori .aureola kami bakal tiasa ningali sababaraha folder anu saluyu sareng sababaraha konfigurasi konky, pikeun milih anu kami hoyongkeun, urang lebetkeun folder anu saluyu sareng ngaéksekusi paréntah ieu: ./install-conky.sh anu bakal ngajadikeun sadaya setelan anu diperyogikeun sacara otomatis.

Konfigurasi konky anu aya di halo nyaéta sapertos kieu:

Halo - Poku

Potret layar

Halo - Gambodekdue

Potret layar

Halo - Gambodekuno

Potret layar

Halo - NetsensePotret layarHalo - Asura
Potret layar

Potret layar

Halo - AccrosPotret layar
Halo - Salis

Potret layar

Halo - LazuliPotret layar
Halo - SparkPotret layar
Halo - AlvaPotret layar

Supados Conky ngajalankeun nalika Linux Mint 18.1 Serena dimimitian, urang kedah nuturkeun prosedur ieu:

Tina mint Linux Mint buka aplicaciones al inicio, teras tambihan sareng jantenkeun anu nganggo nami conky sareng paréntah conky

Imah Conky

Masang font anu ngawatesan

Upami perlu dipasang, urang kedah nyerat paréntah ieu di terminal:

sudo apt-get install ttf-mscorefonts-installer

Kami nampi istilah lisénsi anu ngatur sareng TAB sareng ENTER.

Penting pikeun ngalakukeunana tina terminal sareng sanés ti salah sahiji pangurus, sabab kami moal tiasa nampi istilah panggunaan di éta.

Masang perangkat lunak pikeun diputer

Pikeun kuring ieu henteu penting, tapi pikeun anu resep gim, salian ti perpustakaan kaulinan anu répéptor, urang ogé ngagaduhan http://www.playdeb.net/welcome/, halaman séjén anu ngahususkeun pikeun ngoléksi kaulinan pikeun sistem Linux dina paket .deb. Upami urang ogé hoyong mikaresep gim Windows urang, ulah asa-asa, sabab urang gaduh sababaraha alternatif:

1. Inuman anggur (http://www.winehq.org/) Nyayogikeun kami lapisan kasaluyuan pikeun ngajalankeun ngan ukur kaulinan, tapi ogé sagala jinis perangkat lunak anu disusun pikeun sistem Windows

2. PlayOnLinux (http://www.playonlinux.com/en/) sumber daya sanés anu nyayogikeun kami perpustakaan anu sanggup masang sareng ngagunakeun parangkat lunak anu dirancang pikeun Windows

3. Lutris (http://lutris.net/) platform kaulinan anu dikembangkeun pikeun GNU / Linux, sumber anu saé sanajan dina tahap pamekaran.

4. Winetrics (http://wiki.winehq.org/winetricks) dianggo salaku skrip anu ngabantosan pikeun ngaunduh perpustakaan anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun kaulinan Linux, sapertos .NET Frameworks, DirectX, jst.

Kanggo sadaya program ieu, urang tiasa konsultasi dina halaman resmi masing-masing, manajer Program Mint Linux atanapi terminalna. Nya kitu, urang nyarankeun pisan pikeun maca ieu mini-tutor anu ngajelaskeun kumaha carana masang sareng ngonpigurasikeun masing-masing na.

Kukus pikeun Linux (http://store.steampowered.com/search/?os=linux)

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, platform kaulinan Steam tiasa dianggo sacara asli. Ieu ngandung harti yén aya sababaraha kaulinan anu ningkat dina Steam anu asli dikembangkeun pikeun dijalankeun dina Linux.

Pikeun masang Steam, kantun unduh file .deb tina Kaca uap.

Maka aranjeunna bakal nganggo paréntah ieu:

sudo dpkg -i steam_latest.deb

Kamungkinan sababaraha kasalahan kagumantungan. Upami kitu, cukup lebetkeun paréntah ieu pikeun ngalereskeun aranjeunna:

sudo apt-get install -f

Teras nalika anjeun muka Steam, éta bakalan dimutahirkeun. di dieu Anjeun bakal mendakan daptar lengkep kaulinan Linux anu sayogi dina Steam.

Kukus dina Mint Linux

Pasang plugins audio sareng ékualiser

Sababaraha diantarana, sapertos Gstreamer atanapi Timidity, bakal ngabantosan urang pikeun ngalegaan katalog format anu didukung; duanana aya dina manajer Programs atanapi tiasa dipasang nganggo paréntah sudo apt-get install. Disarankeun ogé masang pulseaudio-ékualiser, sanggup nyayogikeun konfigurasi Pulsa Audio anu maju sareng ningkatkeun kualitas sora. Pikeun masang éta kami bakal nganggo 3 paréntah:

sudo add-apt-repository ppa: nilarimogard / webupd8 sudo apt-get update sudo apt-get install pulseaudio-equalizer

Pasang program anu sanés

Sésana nyaéta kéngingkeun parangkat lunak anu dipikahoyong pikeun unggal kabutuhan. Aya seueur cara pikeun ngalakukeun éta:

1. Dina Program Manager, anu urang lebetkeun tina Menu> Administrasi, kami ngagaduhan seueur program pikeun fungsi naon waé anu lumangsung. Manajer disusun ku kategori, anu ngagampangkeun milarian anu dipikahoyong. Sakali program anu diperyogikeun ayana, éta ngan ukur masalah mencét tombol install sareng ngetikkeun kecap konci Administrator; Urang bahkan tiasa ngadamel antrian pamasangan anu manajer anu sami bakal ngaéksekusi sacara berurutan.

2. Kalayan Manajer Paket kami terang persis mana paket anu kami badé pasang. Henteu disarankeun pikeun masang program ti mimiti upami urang henteu terang sadayana bungkus anu urang butuhkeun.

3. Ngaliwatan terminal (Menu> Asesoris) sareng ngetik biasana sudo apt-get install + nami program. Kadang-kadang urang kedah nambihan Repository sateuacanna sareng paréntah sudo apt-get ppa: + repository name; pikeun milarian program nganggo konsol urang tiasa ngetik search apt.

4. Dina halaman http://www.getdeb.net/welcome/ (Adina Playdeb) kami ogé ngagaduhan katalog perangkat lunak anu saé disusun dina bungkus .deb

5. Tina halaman resmi proyek upami anjeun ngagaduhan léngkah pamasangan anu sanés.

Sababaraha saran parangkat lunak:

  • Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera: Paramban Internét
  • Mozilla Thunderbird: email sareng manajer almenak
  • Kantor Libre, Open Office, K-Office: suite kantor
  • Mcomix: maca komik
  • Okular: sababaraha file reader (kalebet pdf)
  • Inkscape: editor grafik vektor
  • Adun: Modél 3D
  • Gimp: nyiptakeun sareng ngédit gambar
  • VLC, Mplayer: pamuter sora sareng pidéo
  • Rythmbox, Audgiving, Songbird, Amarok - Pamaén Audio
  • Boxee: pusat multimédia
  • Kaliber: manajemén buku e-book
  • Picasa - Manajemén Gambar
  • Audacity, LMMS: platform éditan audio
  • Pidgin, Emesené, Empati: multiprotocol chat client
  • Google Earth: dunya maya Google anu terkenal
  • Transmisi, Vuze: P2P palanggan
  • Bluefish: éditor HTML
  • Geany, Eclipse, Emacs, Gambas: lingkungan pangwangunan pikeun basa anu béda
  • Gwibber, Tweetdeck: klien pikeun jaringan sosial
  • K3B, Brasero: perékam disc
  • Ngamuk ISO Mount: masang gambar ISO dina sistem kami
  • Unetbootin: ngamungkinkeun anjeun "masang" sistem operasi dina pendrive
  • ManDVD, Devede: Ngarang DVD sareng Nyiptakeun
  • Bleachbit: miceun file anu teu perlu tina sistem
  • VirtualBox, Anggur, Dosemu, Vmware, Bochs, PearPC, ARPS, Win4Linux: niru sistem operasi sareng parangkat lunak
  • Kaulinan aya rébuan sareng pikeun sadaya rasa !!

Pikeun ningali daptar anu langkung jembar, anjeun tiasa nganjang ka Bagéan program tina blog ieu.

Maca dokuméntasi resmi

La Pitunjuk pangguna resmi Linux Mint henteu ngan ditarjamahkeun kana basa Spanyol, tapi éta mangrupikeun rujukan anu disarankeun pisan pikeun pamasangan sareng panggunaan sistem sadidinten.

Ngajalajah sistem anyar kami

Kami parantos ngagaduhan sistem operasi anu siap pikeun panggunaan urang sapopoe. Sakumaha biasa, disarankeun pikeun ngajajah manajer, pilihan, konfigurasi sareng alat sanésna pikeun sistem pikeun ngabiasakeun diri ku sadaya kautamaan tina sistem urang.

Disarankeun ogé pikeun sistem anjeun terus diénggalan, mimiti resep kana distribusi karesep anjeun, ogé bagikeun ka dunya naon anu anjeun telah pelajari.

Akhirna, kami ngantosan koméntar anjeun ngeunaan pituduh: Naon anu kudu dilakukeun saatos masang Linux Mint 18.1 "Serena"


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

54 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis M. cenahna

    🙁 Kuring gaduh kartu nvidia 960m, saatos masang supir pabrikan kayu manis saatos ngabalikan éta nyarios ka kuring "kayu manis nembé nabrak anjeun ayeuna nuju ngajalankeun Mode Fallback"

    1.    damart cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring sareng solusi anu dianggo pikeun kuring nyaéta nutup sési sareng ngamimitian sési deui, ngarengsekeun masalah anu teu acan diulang deui.
      Ngaleupaskeun Catetan pikeun Linux Mint 18.1 Kayu manis
      NVIDIA Optimus
      Dina laptop NVIDIA Optimus, Supir Manajer nyarankeun pikeun instalasi driver NVIDIA.
      Supir ieu nambihan dukungan pikeun NVIDIA Prime, anu masihan anjeun kamampuan pikeun ngalih antara NVIDIA sareng chipset Intel.
      Saatos anjeun masang driver ieu, anjeun kedah ngabalikan komputer pikeun dimuat.

      Kana balikan deui, hiji masalah nyegah NVIDIA perdana damel leres sareng ieu bakal ngajantenkeun kayu manis.

      Kantun kaluar sareng lebet deui pikeun ngalereskeun masalah ieu

      1.    Luis M. cenahna

        Kuring parantos ngalaksanakeun éta sareng masih sami.

    2.    Luigys toro cenahna

      Dupi anjeun kersa nyobian naon anu dituduhkeun damart sareng ngawartosan deui kumaha kaayaan anjeun.

  2.   Jorge cenahna

    Wasalam

    Nembe pisan kuring disarankeun pikeun nyobaan panggunaan Linux, khususna Linux Mint 18 Cinnamon sareng sigana mah sebaran anu cukup intuitif sareng gampang, kuring nembé dipasang nganggo dual boot sabab jujur ​​kuring masih sieun ninggalkeun Windows salami waktos kuring ngagunakeunana. [tapi dinten ieu kuring nganggo Mint 80%]

    Salaku tambahan kana Kantor Libre anu sacara standar, Wps Office rada pikaresepeun sanaos kasaluyuan sareng ekstensi sanés sumber terbuka. Docx ,. Xlsx na. Pptx anu dugi ka ayeuna henteu 100% cocog sareng Kantor Libre.

    Pikeun ayeuna kuring tiasa ningali yén Linux Ubuntu stabil, aman sareng gancang, hal anu saé. Kuring parantos dipasang dina mesin 64 bit sareng salaku novice parangkat lunak gratis kuring bakal teras nganggo.

    1.    Luigys toro cenahna

      Kuring bagja pisan anjeun masihan kasempetan ka diri anjeun pikeun nganggo Linux, Linux Mint 18 mangrupikeun distro anu saé, lumayan stabil sareng intuitif pisan pikeun pangguna énggal. Abdi nyarankeun pisan anu ngamimitian pikeun Linux https://blog.desdelinux.net/guia-para-principiantes-en-linux/ anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan fokus anu langkung ageung kana sistem operasi.

      Kami arepkeun yén langkung seueur jalma sapertos anjeun bakal gaduh kasempetan pikeun nyobaan sistem operasi anu ngamungkinkeun anjeun bébas sareng anu ngagaduhan masing-masing fungsi anu dipiboga.

  3.   Berta Trias cenahna

    Halo babaturan,
    Kuring masang pembaruan ieu (Erik Dubois) sareng kuring ngabayangkeun yén kuring sono kana sababaraha léngkah penting sateuacan neraskeun deui sistem pikeun neraskeun sareng kustomisasi anu diusulkeun ku Luigys Toro, anu kuring pikaresepeun pisan.
    Naon anu kajantenan nyaéta balikan deui henteu ngakuan kecap akses kuring sareng kuring henteu tiasa ngakses sistem.
    Naha aya anu tiasa ngabantosan kuring. Kuring parantos nganggo Mint sacara éksklusif pikeun sababaraha waktos, tapi kuring masih énggal dina distro ieu.
    Hatur nuhun sateuacana.
    Salam 🙂

    1.    Luigys toro cenahna

      Pencét kontrol + alt + f2 anjeun bakal kéngingkeun terminal mangga cobian lebet ti dinya teras mimitian lingkungan grafis sareng startx -. Caritakeun kumaha jalanna.

  4.   damart cenahna

    Tutorialna saé pisan sapertos biasa.

    1.    Luigys toro cenahna

      Kuring miharep anjeun mikaresep na éta pisan mangpaat pikeun anjeun.

  5.   Camila torres cenahna

    Halo, tutorial na saé pisan, tapi kuring ngalaman sababaraha masalah
    dina terminal kuring junun masang paréntah ieu
    git klon https://github.com/erikdubois/themes-icons-pack.git
    teras ku nempatkeun ./all-in-once-installation_deb_themes.sh sareng paréntah anu nuturkeun ti ayeuna (ikon, jst.) éta ngawartosan yén diréktori henteu aya, punten anjeun tiasa mastikeun yén sadayana disimpen kalayan file atanapi aya anu ngajelaskeun naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun penampilan, salam sareng hatur nuhun pisan !!!

    1.    Luigys toro cenahna

      Anjeun kedah lebet heula diréktori téma-ikon-bungkus… Tina terminal ketik ieu: cd téma-ikon-pack /

    2.    Hector cenahna

      Halo, tina diréktori akar anjeun anjeun kedah masihan paréntah «cd téma-ikon-bungkus» maka anjeun ngajalankeun paréntah

      "./All-in-once-installation_deb_themes.sh"

      1.    gesrek cenahna

        Éta pisan ngabantosan, hatur nuhun bro !!

  6.   Gerard cenahna

    Pos ageung, wilujeng sumping!

    Kuring nyerat kanggo tés ka payun,
    Hatur nuhun !!

    1.    Luigys toro cenahna

      Kuring miharep éta tés kahareup hasil anu nyugemakeun.

      Hatur nuhun pisan kana komentarna.

  7.   Federico cenahna

    Tulisan ieu anu ku kuring disebat postingan anu hadé ngeunaan Desktops. Sanaos dugi ka ayeuna kuring henteu nganggo LinuxMint sareng panginten masang Kayu manis kana Jessie, aranjeunna masihan kahoyong pikeun masang Mr. Mint, sebaran anu paling sering dianggo ayeuna numutkeun distrowatch.com ... dituturkeun ku Debian. 😉
    Upami sanés pikeun kasusah nyata kuring gaduh répéroris sareng aksés kana Internét ...
    Salam sareng kasuksesan, Dear Luigys!

  8.   Gerardo Ramíres cenahna

    Wilujeng énjing…!
    Hatur nuhun pisan kana pituduh ieu, éta anu pangsaéna kanggo kuring ... naséhatna akurat pisan ...
    Hatur nuhun - Good luck sareng seueur kasuksesan

  9.   mario cenahna

    Hai, dok naon anu anjeun anggo dina néwak?

    Hatur nuhun.

  10.   Orlando nuñez cenahna

    Naha aya diantara anjeun anu sanggup masang apache, php, MySQL-server sareng phpmyadmin dina vérsi ieu? Abdi henteu tiasa dina vérsi 18 sareng ogé dina 18.1 ieu

  11.   Galéna cenahna

    Halo, hatur nuhun pikeun tutorial na, éta lengkep pisan, ngan hiji hal, nalika masang téma na
    ./all-in-once-installation_deb_themes.sh
    Ieu nyaritakeun kuring kieu:
    File atanapi diréktori henteu aya
    Tungtungna topik anu anjeun carioskeun henteu dipasang.
    Salam!

    1.    Adan garcia cenahna

      Saatos diunduh, anjeun kedah nempatkeun diri dina folder «téma-ikon-bungkus» kalayan paréntah «cd téma-ikon-bungkus /» teras nyerat «./all-in-once-installation_deb_themes.sh»

    2.    Hector cenahna

      Hai sateuacan ngajalankeun paréntah éta anjeun kedah ngarobih diréktori. Tina folder bumi anjeun kedah ngetik paréntah ieu: "cd téma-ikon-pack"

      Teras anjeun ngajalankeun paréntah "./all-in-once-installation_deb_themes.sh"

    3.    Hector cenahna

      mimitina anjeun kedah ngetik dina terminal paréntah ieu
      téma cd-ikon-bungkus

  12.   nachofaith cenahna

    Hatur nuhun pisan, kuring henteu terang ngeunaan skrip anu anjeun bagikeun, biasana kuring lakukeun sadayana ku panangan, sanaos henteu seueur, kumargi anugerah mint nyaéta anjeun masang sareng nganggona

  13.   xan cenahna

    tutorial anu pikaresepeun pisan sareng mangpaat pisan pikeun kustomisasi anu saé tina mint serena. Kuring nganggo jandéla mangtaun-taun sareng hiji dinten anu saé kuring mutuskeun pikeun nyobaan linux sareng mimitian ku ubuntu kylin distro anu didamel kanggo chinitos siga anu henteu stabil atanapi henteu terang kumaha damelna Kalayan sistemna, kuring nyobian sababaraha distro sanés anu masing-masing ti éta kuring diajar sakedik, kuring henteu hoyong langkung seueur jandéla sareng pikeun kuring éta rada teu raoseun nganggo linux kuring biasa kana program windows tapi kuring teras-terasan nganggo linux sareng kedah nyobian linux mint 17.3 mate Abdi resep pisan kuring sering ngagunakeunana Kuring nyobian diajar panggunaan linux Abdi hoyong ngaktipkeun desktop 3D Kuring ngalakukeun tarung tapi kuring henteu tiasa tapi éta henteu ngeureunkeun kuring yén kuring hoyong linux sareng sabab kuring resep resolusi anu saé sareng kaanggunan kuring parantos masang linux mint serena 18.1 mangrupikeun lamunan ... mint mangrupikeun distro anu ngalir kalayan lancar dina mesin naon waé bahkan anu teu ngagaduhan sumberdaya ,, .. diverifikasi ,, ayeuna kuring henteu deui ngarobih linux sabab kuring kantos terang éta kuring gaduhnunjukkeun yén éta ngagaduhan sumber anu cekap pikeun padamelan naon waé .. linux pikeun bisnis atanapi panggunaan pribadi mangrupikeun sistem operasi anu saé I STAY WITH IT ... sobat hatur nuhun pikeun tutorial hatur nuhun ka jalma sapertos anjeun anu damel pikeun kanyataan anu gampang ngabantosan

  14.   Pedro Damian Caldera Sánchez cenahna

    Héi sobat, tutorial anjeun ieu saé pisan. Kuring gaduh masalah sareng éta kuring henteu tiasa muka folder sareng terminal. Nalika kuring ngalakukeun kloning sareng paréntah ieu: git clone https://github.com/erikdubois/themes-icons-pack.git sareng kuring nyobian nempatkeun paréntah ieu dina terminal: ./all-in-once-installation_deb_themes.sh ngawartoskeun kuring yén diréktori henteu aya. Hal sanés nalika kloning ieu réngsé, naha kuring kudu ngabalikan deui mesin atanapi ngan saukur nutup tugasna? Nalika kuring kedah muka éta folder diklon munggaran tina terminal.

    1.    Hector cenahna

      Halo, tina diréktori akar anjeun anjeun kedah masihan paréntah «cd téma-ikon-bungkus» maka anjeun ngajalankeun paréntah

      "./All-in-once-installation_deb_themes.sh"

  15.   Seteat cenahna

    Tutorial anu saé sanaos gaduh éjahan sareng tata basa anu tiasa dilakukeun pisan.
    Hatur nuhun pisan mang!

  16.   Saul cenahna

    Abdi henteu tiasa masang ikon anu ditétélakeun yén éta moal mendakan diréktori sareng kuring parantos ngalaksanakeun hal cd. Abdi henteu tiasa masang garis ieu
    sadaya-dina-sakali-installation_deb_icons.sh

    Abdi énggal 🙁

    1.    weltoloco cenahna

      anjeun kedah nambihan "./" di awalna bakal sapertos kieu ./all-in-once-installation_deb_icons.sh

  17.   leo juarez cenahna

    ok kuring ngumbar ku jalan map kana folder téma anu diunduh

  18.   Alberto vargas cenahna

    Rahang kuring murag nalika ningali pituduh ieu, kuring leres-leres bogoh ka mata taranjang, kuring nganggo manjaro sareng kuring gancang angkat pikeun ngaunduh Linux Mint 18.1 Serena Mugi éta hatur nuhun saé pikeun panduan na

  19.   Alfonso cenahna

    Pagawean alus teuing. Salamet. Abdi énggal, tapi kuring diajar. Tulung. Abdi nyangkut didieu: ~ / Halo $ ./get-aureola-from-github-to-local-drive.sh
    bash: ./get-aureola-from-github-to-local-drive.sh: file atanapi diréktori henteu aya

  20.   Salvador cenahna

    Kumaha kuring uninstall konky?
    Ngajalankeun skrip sakumaha anu dicarioskeun di dinya, pasang konur Asura, tapi kumaha kuring nyabut sadayana éta kusabab teu aya Skrip pikeun dicabut sapertos anu aya dina téma sareng ikon.
    kumargi kuring mendakan yén aya anu disebat pangurus konky sareng upami éta ngajalankeun, éta bakal tumpang tindih kana hiji konkrit anu sanésna.
    Kuring masih resep terang kumaha nyabutinstall konk sareng sadaya folder anu aya hubunganana. Pikeun dinten anu diperlukeun pikeun nyabut aranjeunna

    Hatur nuhun pisan.

  21.   Eduardo Sunda cenahna

    Upami kuring hoyong ngalakukeun ieu tapi dina KDE, naon prosedur na sareng skrip nalika dikloning? Naha aya jalma anu saé pisan pikeun ngajelaskeun sacara rinci? hatur nuhun

  22.   Humbero E. cenahna

    Saé pisan, kuring énggal tapi aya urang diajar nuhun

  23.   Martin cenahna

    Halo, saé pisan sadayana, konsultasi, skrip téma sareng ikonna dianggo pikeun vérsi Linux Mint Mate 18.1? Abdi ngantosan waleran anjeun. hatur nuhun

  24.   Yesus cenahna

    Abdi pameget Linuxmint, tapi kuring ngagaduhan supir sora. Kuring masang na mesin na disada sampurna, éta install supir analog, tapi nalika kuring ngamutahirkeun bungkusan éta jempé sareng nunjukkeun kuring ngan ukur kaluaran sora HDMI. naon anu abdi lakukeun?? kartu na intel.

  25.   Luis cenahna

    Alfonso, lebet kana folder Aureola: cd Aureola
    terus anjeun nulis: ./get-aureola-from-github-to-local-drive-v1.sh

    Aranjeunna parantos ngarobih skrip sakedik (-v1)

  26.   Ronald cenahna

    Halo, hatur nuhun kana kontribusina, patarosan ngeunaan téma sareng ikon bakal dianggo pikeun vérsi 18.1 KDE?, Mugia anjeun tiasa ngajawab kuring. hatur nuhun

  27.   henteu aya namina cenahna

    halo sadayana saatos ngaéksekusi skrip parantos cicing ./
    ./sumber/
    ./sumber/electron.asar
    ./sumber/app.asar

  28.   Sergio Vargas cenahna

    salam:
    Nalika ngajalankeun skrip erikdubois éta naros kuring pikeun nami pangguna sareng kecap akses, naha aya anu terang naon éta? Hatur nuhun kana bantosan anjeun.

    1.    akiles cenahna

      Halo sobat, kuring masih aya, tapi kuring parantos milarian anu mana Erik Dubis
      sandi erikdubis

  29.   Erick cenahna

    Sapertos Sergio kuring ngagaduhan masalah sareng nami pangguna sareng kecap akses, anu kuring nempatkeun Akiles henteu tiasa dianggo pikeun kuring

    1.    henteu aya namina cenahna

      halo kuring gaduh patarosan Script ieu ogé dianggo pikeun linux mint 18.2 xfce

  30.   Miguel cenahna

    Héi sadayana, didieu éta parantos ngabantosan pisan kuring halaman ieu kuring ngalakukeun sagala anu anjeun carioskeun tapi tina git clone https://github.com/erikdubois/themes-icons-pack.git Ieu mangrupikeun hal terakhir anu kuring tiasa lakukeun sésana, anjeunna ngawartoskeun kuring yén folder root henteu dipendakan atanapi anu sami ... kuring anyar tapi anyar pisan pikeun Linux anu kuring anyar pisan anu nembé dipasang kirang ti 2 jam ka pengker sareng kuring resep ... Salam ngantosan jawaban

  31.   henteu aya namina cenahna

    Kasus kuring anéh sabab kuring datang tina ngagunakeun distribusi anu prioritasna nyaéta nyingkahan perangkat lunak atanapi supir sanés gratis, sareng jelas, Linux Mint nangan kabijakan anu béda, kuring ngaraos rada anéh nganggo distro sapertos kieu tapi éta naon éta némpél. Antarbeungeutna saé pisan sareng sacara praktis sadayana dipigawe pas anjeun balikan deui saatos dipasang, pembaruan, driver microcode, Windows ttf klasik. Kuring henteu ngaléngkah léngkah parangkat lunak anu disertakeun ku git éta kusabab kuring henteu acan mutuskeun naon parangkat lunak anu badé dipasang tapi éta bakal ku tangan, kuring tiasa ngalakukeun anu nganggo téma sareng ikon kusabab sababaraha leres-leres asik. Atoh, naon transisi ti Trisquel sareng Parabola ka xD ieu

  32.   Carlos cenahna

    Halo, kuring parantos mutuskeun pikeun nyobaan Linux, tutorial ieu tiasa dianggo pikeun vérsi 18.2 Sonya

  33.   Carlos cenahna

    Abdi nyobian masangna, tapi aya hal anu kuring henteu ngartos, sapertos hoyong masang halo éta nyatakeun anjeun lebet folder pikeun masang skrip, kuring henteu terang kumaha cara nuliskeunana.
    Ieu anu sering ngalungkeun kuring ti linux, rumit pisan pikeun pemula

  34.   Carla cenahna

    Hai Pasang Linux mint 18. Abdi peryogi bantosan nyambungkeun printer HP LaserJet Pro M102w. hatur nuhun

  35.   hideung cenahna

    berkat kontribusi anu saé, tapi kuring henteu ragu, saatos ngagolongkeun folder pikeun ikon, nempatkeun diri dina folder téma-ikon-bungkus sareng ngaéksekusi all-in-once-installation_deb_icons.sh éta ngawartosan yén file atanapi diréktori henteu aya.
    sareng ogé dina waktos diklonédkeun Repository sareng nempatkeun nyalira dina folder aureola pikeun konky sareng ngaeksekusi ./get-aureola-from-github-to-local-drive.sh éta ngawartoskeun kuring sami yén file atanapi diréktori henteu aya.
    Dupi anjeun ngabantosan abdi?

    1.    henteu aya namina cenahna

      Di bumi aya folder téma-ikon-bungkus, dina terminal nyerat cd / sareng témpél alamatna dimana folderna, bisi kuring siga kieu
      cd / home / savior / téma-ikon-bungkus .. .. sareng sakali aya anjeun pencét terminal: ./all-in-once-installation_deb_themes.sh

      sami sareng ikonna ... émut yén sateuacan «sadayana ...» anjeun kedah nempatkeun ./

  36.   Wilson ruiz cenahna

    Kontribusi anu saé, tapi kumaha kuring teu masang sadayana printer dina jaringan, ngan ukur anu kuring tambihan sacara manual.