Naon anu kudu dilakukeun saatos masang Linux Mint 18 "Sarah"

Dinten ieu kuring dipasang Linux Mint 18 "Sarah" sareng Kayu Lingkungan Desktop Lingkungan, anu dina pandangan heula, tingkah polah pisan sareng henteu aya masalah sareng perangkat keras kuring, pikeun anu hoyong nyobian distro ieu kuring ninggalkeun pituduh Naon anu kudu dilakukeun saatos masang Linux Mint 18 "Sarah".

Pitunjuk ieu dumasarkeun kana pangalaman kuring sareng Linux Mint 17 (anu kuring kantos lami dianggo), salian ti pituduh dina hayu urang nganggo linux jeung Ultimate Linux Mint 18 de Erik dubois (ti mana kuring nyandak sababaraha naskah sareng ngarobihna sesuai ka karesep kuring). 

Saatos ngalengkepan pituduhna, desktop anjeun sigana bakal sapertos kieu, ogé diperbarui, stabil sareng ku seueur perangkat lunak penting, sadayana ieu gancang sareng aman.

Linux Ubuntu mint 18

Linux Ubuntu mint 18

Sababaraha pertimbangan pikeun diperhatoskeun sateuacan ngamimitian pituduh

  • Beda sareng Ubuntu, Mint datang sacara standar sareng seuseueurna codédia audio sareng video multimédia, janten ngamutahirkeunana sanés prioritas.
  • Komponén penting anu sanés anu dipasang sacara standar nyaéta Synaptic, manajer pakét anu kawéntar.
  • Upami anjeun gaduh versi basis Ubuntu, seueur program sareng paket anu cocog pisan antara kadua distribusi.
  • Linux Mint 18 hadir sareng sababaraha lingkungan pamekaran, kaseueuran léngkah anu dilakukeun dina panduan ieu (upami henteu sadayana) cocog sareng masing-masing desktop.

Léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun saatos masang Linux Mint 18 "Sarah"

Penting pikeun dicatet yén masing-masing léngkah ieu parantos diuji sareng hasilna anu leres na parantos diverifikasi, dina cara anu sami, ieu mangrupikeun langkah pribadi kuring, jadi sigana sababaraha hal anu henteu anjeun kedah laksanakeun numutkeun selera anjeun, pituduh ieu bakal ngahémat anjeun seueur waktos sareng anu paling luhur éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngagaduhan distro anu stabil sareng éndah.

Ngajalankeun Update Manager

Tiasa waé pembaruan énggal parantos kaluar kumargi anjeun ngaunduh gambarna, janten anjeun tiasa mariksa naha aya pembaruan anu aya ti pangatur pembaruan (Menu> Administrasi> Pembaruan Manajer) atanapi ku paréntah ieu:

sudo apt-get update && sudo apt-get ningkatkeun

Pasang driver proprietary (kartu vidéo, nirkabel, jsb.)

Dina Menu Preferensi> Supir Tambahan urang tiasa ngamutahirkeun sareng ngarobih (upami urang hoyong) supir propriétari kartu grafik atanapi alat sanés anu nyababkeun masalah.

supir proprietér linux mint

Pasang bungkus basa

Sanaos sacara standar Linux Mint masang bungkus basa Spanyol (atanapi anu sanés anu parantos kami nunjukkeun nalika dipasang) éta henteu lengkep. Pikeun ngabalikeun kaayaan ieu urang tiasa buka Menu> Preferensi> Pangrojong basa atanapi ogé ku ngetikkeun paréntah ieu di terminal:

sudo apt-get install bahasa-bungkus-gnome-en bahasa-bungkus-en bahasa-bungkus-kde-en libreoffice-l10n-en thunderbird-lokal-en thunderbird-lokal-en-en thunderbird-lokal-en-ar

Pasang pangatur batré

Upami anjeun parantos masang Linux Mint 18 dina laptop anjeun, kuring nyarankeun anjeun masang manajer batré anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngatur muatan sareng ngecas batréna pikeun aranjeunna, urang kedah nuturkeun léngkah ieu:

sudo add-apt-repository ppa:linrunner/tlp
sudo apt-get update
sudo apt-get install tlp tlp-rdw

Konfigurasi standar tina aplikasi ieu ngajamin panggunaan batréna anu ditangtoskeun, janten pasang waé sareng éta waé.

Pasang git

Tanpa ragu, ieu mangrupikeun léngkah wajib, pikeun masang git dina Linux Mint 18, urang kedah nyerat paréntah ieu:

sudo apt-meunang install git-sadaya

Ngaropea penampilan

Aya seueur cara pikeun ngarobih Linux Mint 18 anjeun, seueur di antawisna gratis, kuring khususna henteu gaduh waktos seueur pikeun masang hal-hal hiji-hiji, uji coba sareng anu sanésna, janten kuring ngamangpaatkeun 3 skrip anu ngamungkinkeun kami dipasang rupa-rupa téma, ikon sareng setting pikeun konky.

Pikeun ngaksés kana skrip pikeun ngaunduh sareng masang téma sareng ikon anu pangsaéna, urang kedah ngétang Repository anu ngandung duanana, salian ti skrip pikeun masang unggal téma nyalira. Pikeun ieu urang kedah ngajalankeun paréntah ieu:

git clone https://github.com/erikdubois/themes-icons-pack.git

Skrip pikeun masang téma anu pangsaéna pikeun Linux Mint 18

Pikeun ngajalankeun éta skrip all-in-once-installation_deb_themes.sh, kapendak dina Repository téma-ikon-pack.git yén urang diklon, urang kedah tina diréktori diklon, ngajalankeun skrip ieu ku cara kieu:

./all-in-once-installation_deb_themes.sh

Skrip ieu sacara otomatis bakal masang ieu di handap téma pikeun Linux Mint 18.

Angin busur

Potret layar

Arc Evopop

Potret layar

Arc Faba

Potret layar

Pujangga Arc

Potret layar

Arc Numix

Potret layar

Kertas Arc

Potret layar

Arc Polo

Potret layar

Arc Beureum

Potret layar

Arc Sun

Potret layar

Omat Arc

Potret layar

Mint-Y-Alu

Potret layar

Mint-Y-Arc

Potret layar

Mint-Y-Arch

Potret layar

Mint-Sareng-Gelap-Faba

Potret layar

Mint-Y-Seuneu

Potret layar

Mint-Y-Kilat

Potret layar

Mint-Y-Kertas

Potret layar

Mint-Sareng-Polo

Potret layar

Mint-Y-Sun

Potret layar

Ambiance Téma sareng warna Radiance

Potret layar

Téma arc

Potret layar

Arch Frost GTK

Potret layar

Arch Frost GTK Poék

Potret layar

Ceti 2 Téma

Potret layar

Potret layar

Téma Flatabulous

Potret layar

Téma Numix Daily

Potret layar

Téma Vertex (poék sareng cahya)

Potret layar

Skrip pikeun masang ikon anu pangsaéna pikeun Linux Mint 18

Sakumaha anu dilakukeun ku téma, pikeun masang ikon urang kedah milarian diréktori téma-ikon-pack.git sareng ngajalankeun skrip ieu sapertos kieu:

all-in-once-installation_deb_icons.sh

Skrip ieu sacara otomatis bakal masang ieu di handap ikon pikeun Linux Mint 18.

Téma ikon Sardi

Potret layar

Potret layar

Potret layar

Potret layar

Surfn

Potret layar

Potret layar

Ikon bunderan Numix

Potret layar

Ikon Evopop

Potret layar

Ikon flattr

Potret layar

Ikon réfluks superflat

Potret layar

Ikon datar ultra

Potret layar

Potret layar

Ikon flatwoken

Potret layar

Potret layar

Moka sareng Faba

Potret layar

Potret layar

Dalisha

Potret layar

Potret layar

Kompas

Potret layar

Potret layar

Vertex

Potret layar

Ikon papirus

Potret layar

Potret layar

Papirus Poék Gtk

Potret layar

La Kaptén

Potret layar

Oranchelo

Potret layar

keretas

Potret layar

Milih Téma sareng Ikon

Sakali anjeun parantos masang ikon sareng bungkus téma, urang teraskeun milih anu paling pas, pikeun ngalakukeun ieu tina ménu anu kami aksés «Jejer», urang milih kombinasi Jandela Wates, Ikon, Kadali, Mouse Pointer sareng Desktop.

Upami anjeun hoyong desktop anjeun sapertos milik kuring, anjeun kedah milih konfigurasi ieu:

linux mint téma 18

linux mint téma 18

Perhatoskeun yén upami anjeun hoyong uninstall ikon sareng téma kapayunna, anjeun tiasa ngalakukeun éta ku ngaéksekusi skrip ieu anu aya dina Repository klon:

./uninstall-all-icons-and-themes.sh

Skrip pikeun masang konfigurasi konky pangsaéna pikeun Linux Mint 18

Conky, nyaéta monitor sistem anu ningalikeun inpormasi ngeunaan sababaraha komponén, sapertos mémori RAM, panggunaan CPU, waktos sistem, jst. Kauntungan anu hébat nyaéta aya seueur "kulit" tina aplikasi ieu.

Dina hal ieu kuring nganggo Aura kumpulan konfigurasi konky anu saé, anu bakal kami aksés ku Kloning Repository resmi:

 git clone https://github.com/erikdubois/Aureola

Buka folder sareng ngajalankeun skrip ieu

 ./get-aureola-from-github-to-local-drive.sh

Skrip ieu bakal ngaunduh séri konfigurasi tina github sareng ngadamel folder .aura (folder disumputkeun). Dimana engké unggal konfigurasi konky tiasa dipilih, urang angkat ka folder anu didamel

 cd ~/.aureola

Sakali dina diréktori ieu kami ngaéksekusi:

  ./get-aureola-from-github-to-local-drive.sh

anu bakal ngamutahirkeun konky kana versi panganyarna. Upami urang aksés kana diréktori .aureola kami bakal tiasa ningali sababaraha folder anu saluyu sareng sababaraha konfigurasi konky, pikeun milih anu kami hoyongkeun, urang lebetkeun folder anu saluyu sareng ngaéksekusi paréntah ieu: ./install-conky.sh anu bakal ngajadikeun sadaya setelan anu diperyogikeun sacara otomatis.

Konfigurasi konky anu aya di halo nyaéta sapertos kieu:

Halo - Poku

Potret layar

Halo - Gambodekdue

Potret layar

Halo - Gambodekuno

Potret layar

Halo - NetsensePotret layarHalo - Asura
Potret layar

Potret layar

Halo - AccrosPotret layar
Halo - Salis

Potret layar

Halo - LazuliPotret layar
Halo - SparkPotret layar
Halo - AlvaPotret layar

Masang font anu ngawatesan

Upami perlu dipasang, urang kedah nyerat paréntah ieu di terminal:

sudo apt-get install ttf-mscorefonts-installer

Kami nampi istilah lisénsi anu ngatur sareng TAB sareng ENTER.

Penting pikeun ngalakukeunana tina terminal sareng sanés ti salah sahiji pangurus, sabab kami moal tiasa nampi istilah panggunaan di éta.

Pasang program penting sacara otomatis

Ieu pikeun kuring mangrupikeun program anu diperyogikeun anu kuring sok pasang, janten kuring nyandak naskahna Erik dubois sareng kuring ngarobihna sesuai ka karesep kuring, kalayan anjeun tiasa masang aplikasi ieu:

Spotify
Sublime Text
Variety
Inkscape
Plank
Screenfetch
Google Chromea
adobe-flashplugin
catfish
clementine
curl 
dconf-cli 
dropbox 
evolution 
focuswriter 
frei0r-plugins 
geary 
gpick
glances
gparted 
grsync 
hardinfo 
inkscape 
kazam 
nemo-dropbox
radiotray 
screenruler 
screenfetch 
scrot 
shutter 
slurm 
terminator 
thunar 
vlc 
vnstat 
winbind
gedit
npm

Upami anjeun hoyong unduh sacara otomatis, anjeun kedah ngajalankeun paréntah ieu (anu ngaunduh skrip tina témpél kami, pasihan idin éksékusi sareng ngajalankeun skrip)

 wget http://paste.desdelinux.net/?dl=5254 && chmod + x install-all-soft.sh && ./install-all-soft.sh

Masang perangkat lunak pikeun diputer

Pikeun kuring ieu henteu penting, tapi pikeun anu resep gim, salian ti perpustakaan kaulinan anu répéptor, urang ogé ngagaduhan http://www.playdeb.net/welcome/, halaman séjén anu ngahususkeun pikeun ngoléksi kaulinan pikeun sistem Linux dina paket .deb. Upami urang ogé hoyong mikaresep gim Windows urang, ulah asa-asa, sabab urang gaduh sababaraha alternatif:

1. Inuman anggur (http://www.winehq.org/) Nyayogikeun kami lapisan kasaluyuan pikeun ngajalankeun ngan ukur kaulinan, tapi ogé sagala jinis perangkat lunak anu disusun pikeun sistem Windows

2. PlayOnLinux (http://www.playonlinux.com/en/) sumber daya sanés anu nyayogikeun kami perpustakaan anu sanggup masang sareng ngagunakeun parangkat lunak anu dirancang pikeun Windows

3. Lutris (http://lutris.net/) platform kaulinan anu dikembangkeun pikeun GNU / Linux, sumber anu saé sanajan dina tahap pamekaran.

4. Winetrics (http://wiki.winehq.org/winetricks) dianggo salaku skrip anu ngabantosan pikeun ngaunduh perpustakaan anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun kaulinan Linux, sapertos .NET Frameworks, DirectX, jst.

Kanggo sadaya program ieu, urang tiasa konsultasi dina halaman resmi masing-masing, manajer Program Mint Linux atanapi terminalna. Nya kitu, urang nyarankeun pisan pikeun maca ieu mini-tutor anu ngajelaskeun kumaha carana masang sareng ngonpigurasikeun masing-masing na.

Kukus pikeun Linux (http://store.steampowered.com/search/?os=linux)

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, platform kaulinan Steam tiasa dianggo sacara asli. Ieu ngandung harti yén aya sababaraha kaulinan anu ningkat dina Steam anu asli dikembangkeun pikeun dijalankeun dina Linux.

Pikeun masang Steam, kantun unduh file .deb tina Kaca uap.

Maka aranjeunna bakal nganggo paréntah ieu:

sudo dpkg -i steam_latest.deb

Kamungkinan sababaraha kasalahan kagumantungan. Upami kitu, cukup lebetkeun paréntah ieu pikeun ngalereskeun aranjeunna:

sudo apt-get install -f

Teras nalika anjeun muka Steam, éta bakalan dimutahirkeun. di dieu Anjeun bakal mendakan daptar lengkep kaulinan Linux anu sayogi dina Steam.

Kukus dina Mint Linux

Pasang plugins audio sareng ékualiser

Sababaraha diantarana, sapertos Gstreamer atanapi Timidity, bakal ngabantosan urang pikeun ngalegaan katalog format anu didukung; duanana aya dina manajer Programs atanapi tiasa dipasang nganggo paréntah sudo apt-get install. Disarankeun ogé masang pulseaudio-ékualiser, sanggup nyayogikeun konfigurasi Pulsa Audio anu maju sareng ningkatkeun kualitas sora. Pikeun masang éta kami bakal nganggo 3 paréntah:

sudo add-apt-repository ppa: nilarimogard / webupd8 sudo apt-get update sudo apt-get install pulseaudio-equalizer

Pasang program anu sanés

Sésana nyaéta kéngingkeun parangkat lunak anu dipikahoyong pikeun unggal kabutuhan. Aya seueur cara pikeun ngalakukeun éta:

1. Dina Program Manager, anu urang lebetkeun tina Menu> Administrasi, kami ngagaduhan seueur program pikeun fungsi naon waé anu lumangsung. Manajer disusun ku kategori, anu ngagampangkeun milarian anu dipikahoyong. Sakali program anu diperyogikeun ayana, éta ngan ukur masalah mencét tombol install sareng ngetikkeun kecap konci Administrator; Urang bahkan tiasa ngadamel antrian pamasangan anu manajer anu sami bakal ngaéksekusi sacara berurutan.

2. Kalayan Manajer Paket kami terang persis mana paket anu kami badé pasang. Henteu disarankeun pikeun masang program ti mimiti upami urang henteu terang sadayana bungkus anu urang butuhkeun.

3. Ngaliwatan terminal (Menu> Asesoris) sareng ngetik biasana sudo apt-get install + nami program. Kadang-kadang urang kedah nambihan Repository sateuacanna sareng paréntah sudo apt-get ppa: + repository name; pikeun milarian program nganggo konsol urang tiasa ngetik search apt.

4. Dina halaman http://www.getdeb.net/welcome/ (Adina Playdeb) kami ogé ngagaduhan katalog perangkat lunak anu saé disusun dina bungkus .deb

5. Tina halaman resmi proyek upami anjeun ngagaduhan léngkah pamasangan anu sanés.

Sababaraha saran parangkat lunak:

  • Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera: Paramban Internét
  • Mozilla Thunderbird: email sareng manajer almenak
  • Kantor Libre, Open Office, K-Office: suite kantor
  • Mcomix: maca komik
  • Okular: sababaraha file reader (kalebet pdf)
  • Inkscape: editor grafik vektor
  • Adun: Modél 3D
  • Gimp: nyiptakeun sareng ngédit gambar
  • VLC, Mplayer: pamuter sora sareng pidéo
  • Rythmbox, Audgiving, Songbird, Amarok - Pamaén Audio
  • Boxee: pusat multimédia
  • Kaliber: manajemén buku e-book
  • Picasa - Manajemén Gambar
  • Audacity, LMMS: platform éditan audio
  • Pidgin, Emesené, Empati: multiprotocol chat client
  • Google Earth: dunya maya Google anu terkenal
  • Transmisi, Vuze: P2P palanggan
  • Bluefish: éditor HTML
  • Geany, Eclipse, Emacs, Gambas: lingkungan pangwangunan pikeun basa anu béda
  • Gwibber, Tweetdeck: klien pikeun jaringan sosial
  • K3B, Brasero: perékam disc
  • Ngamuk ISO Mount: masang gambar ISO dina sistem kami
  • Unetbootin: ngamungkinkeun anjeun "masang" sistem operasi dina pendrive
  • ManDVD, Devede: Ngarang DVD sareng Nyiptakeun
  • Bleachbit: miceun file anu teu perlu tina sistem
  • VirtualBox, Anggur, Dosemu, Vmware, Bochs, PearPC, ARPS, Win4Linux: niru sistem operasi sareng parangkat lunak
  • Kaulinan aya rébuan sareng pikeun sadaya rasa !!

Pikeun ningali daptar anu langkung jembar, anjeun tiasa nganjang ka Bagéan program tina blog ieu.

Maca dokuméntasi resmi

La Pitunjuk pangguna resmi Linux Mint henteu ngan ditarjamahkeun kana basa Spanyol, tapi éta mangrupikeun rujukan anu disarankeun pisan pikeun pamasangan sareng panggunaan sistem sadidinten.

Ngajalajah sistem anyar kami

Kami parantos ngagaduhan sistem operasi anu siap pikeun panggunaan urang sapopoe. Sakumaha biasa, disarankeun pikeun ngajajah manajer, pilihan, konfigurasi sareng alat sanésna pikeun sistem pikeun ngabiasakeun diri ku sadaya kautamaan tina sistem urang.

Disarankeun ogé pikeun sistem anjeun terus diénggalan, mimiti resep kana distribusi karesep anjeun, ogé bagikeun ka dunya naon anu anjeun telah pelajari.

Akhirna, kami ngantosan koméntar anjeun ngeunaan pituduh: Naon anu kudu dilakukeun saatos masang Linux Mint 18 "Sarah"


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

51 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marti cenahna

    Buah, kuring hoyong uninstall Ubuntu kuring teras nahan distro ieu. Éta saé pisan éstétika.

    Selamat dina tulisan, sareng forum sacara umum. Pagawéan anu saé pisan

    1.    Luigys toro cenahna

      Éta dumasarkeun kana Ubuntu, pikeun pangguna énggal (atanapi anu biasa kana windows) éta nyaéta tanpa ragu pilihan anu pangsaéna.

      1.    Manuel cenahna

        atanapi kanggo jalma sapertos kuring, anu parantos éksklusif di dunya linux ti saprak 2005 sareng kuring milih éta sabab éta anu paling mooola kuring.

  2.   Joanlequi cenahna

    Gracias!

  3.   HO2gi cenahna

    Brutal pisan lengkep pikeun pc desktop. Pos anu saé.

  4.   Patrick cenahna

    Sareng pikeun ngaleungitkeun konky?

    1.    Luigys toro cenahna

      Upami anjeun hartosna ngaleungitkeun konfigurasi, pilih waé anu sanésna, skrip sacara otomatis ngaleungitkeunana sareng nempatkeun anu énggal

      1.    Patrick cenahna

        Maksad abdi upami éta saderhana mupus polder, nyumput sareng henteu nyumput, atanapi upami anjeun kedah ngalakukeun anu sanés

  5.   Karl cenahna

    Tulisan anu saé pisan sareng lengkep pikeun linux mint, sanaos ayeuna kuring henteu nganggona, bungkus ikon, font, konfigurasi konky, sareng anu sanés kanggo kuring dianggo dina distribusi linux anu sanés.

  6.   Gregorio ros cenahna

    Saé pisan sareng lengkep pituduh na. Pikeun kuring Linuxmint mangrupikeun desktop favorit kuring, sakedik langkung sabulan katukang kuring masang Ubuntu Unity kusabab masalah kasaluyuan supir sareng kuring hoyong pisan balik ka Mint Cinnamon.

  7.   OrMain cenahna

    Sakitu hatur nuhun kana tulisan éta, kuring parantos masang ikon Ikon pikeun ngahias Sarah kuring .. XD

  8.   Edertano cenahna

    Kuring gaduh versi ieu dipasang tapi maéhan éta. Kaleresan nyaéta jalan anu saé pisan, kuring ngagaduhan ubuntu, tapi beurat pisan, anu ieu langkung saé. Sanaos sanaos, diperhatoskeun yén aya optimasi anu langkung saé pikeun windows tibatan pikeun linux, kanggo ningali naha pabrik parangkat lunak ngadamel sakedik deui.

  9.   Alfonso cenahna

    Hatur nuhun kanggo ieu. Pitunjuk anu saé pikeun ngaréka.

  10.   Manuel cenahna

    Kuring nyobian masang téma sareng kuring nampi ieu ./all-in-once-installation_deb_themes.sh
    bash: ./all-in-once-installation_deb_themes.sh: file atanapi diréktori henteu aya
    Naon anu kuring tiasa lakukeun?

    1.    Juanjo cenahna

      hal anu sami kajadian ka kuring

      1.    Luigys toro cenahna

        Saatos diklon Repository clone git https://github.com/erikdubois/themes-icons-pack.git
        anjeun kedah cd téma-ikon-bungkus janten dina diréktori nganggo skrip sareng dina waktos éta laksanakeun ./all-in-once-installation_deb_themes.sh

        1.    henteu aya namina cenahna

          Baraya, teras dimana kuring tiasa milih téma mana anu kuring pikahoyong?

  11.   Juanjo cenahna

    Nuhun Luigys!

  12.   Kimbaru cenahna

    Kuring nyobian ngaunduh skrip pikeun masang program, tapi éta méré kuring kasalahan: "chmod: cannot access 'install-all-soft.sh': File atanapi diréktori teu aya". Éta tiasa ngabantosan kuring ningali dimana masalahna. Hatur nuhun pisan.

  13.   nathanVader cenahna

    Hatur nuhun pisan. Pitunjuk anu kapaké pisan.

    Hiji patarosan, kuring ningali yén anjeun gaduh palanggan WhatsApp ... Naha anjeun tiasa nyarioskeun naon éta?

    hatur nuhun

    1.    Luigys toro cenahna

      Kuring nyieun sorangan ku tutorial ieu anu kuring lakukeun sateuacan: https://blog.desdelinux.net/aplicaciones-de-escritorio-pagina-web/

  14.   nathanVader cenahna

    Halo, hatur nuhun pisan kana tutorialna, Éta manpaat pisan.

    Hiji patarosan, kuring ningali yén anjeun gaduh klien WhatsApp ... naha anjeun tiasa nyarios naon éta?

  15.   lmartinezh cenahna

    Halo, hatur nuhun kanggo inpormasi; Kuring gaduh sababaraha patarosan pikeun ningali naha anjeun tiasa punten ngabimbing kuring:
    1.- naon konfigurasi anu kedah dilaksanakeun sahingga konky ngajalankeun otomatis nalika komputer dihurungkeun?
    2.- Naon doky anjeun nyarankeun?
    Hatur nuhun sateuacana, salam!

    1.    Luigys toro cenahna

      1. Tina menu Mint Linux buka aplicaciones al inicio, teras tambihan sareng jantenkeun anu nganggo nami conky sareng paréntah conky

      Imah Conky

      2 Nya, éta pikeun raos dulur, ayeuna kuring nganggo Aureole - Poku tapi henteu hartosna yén ieu anu pangsaéna

  16.   Esteban cenahna

    Halo, naha anjeun tiasa nyarios dimana kuring tiasa ngaunduh latar ieu anu anjeun tingali dina tutorial sareng upami téma ikon cocog pikeun linux mint 17. Salam Hatur nuhun

    1.    Luigys toro cenahna

      Dina internét anjeun tiasa kéngingkeun seueur dana, anu tutorialna henteu aya dina Repository khusus. Aranjeunna damel pikeun Linux Mint 17

  17.   Musa RO cenahna

    Hai Mangrupikeun pitunjuk anu saé pisan, hatur nuhun pisan kana anu parantos ngabagi sareng pikeun padamelan anu hébat.
    Kuring béjakeun yén kuring ngagaduhan bagian tina ngaunduh ikon sareng téma, tapi dina bagian "Milih téma sareng ikon" anjeun nunjukkeun yén anjeun kedah buka -menu- sareng pilih -tema-, nanging, henteu aya anu sapertos pilihan dina sistem kuring. Patarosan anu jelas nyaéta, kumaha kuring masang program ieu?
    Sareng kuring milari dina "Parangkat Lunak Manajer" sareng ogé langsung sareng -apt masang téma- sareng teu nanaon.
    Sistem kuring:
    OS: Mint 18 sarah
    Kernel: x86_64 Linux 4.4.0-45-umum
    Cangkang: bash 4.3.42
    DARI: XFCE
    WM: Xfwm4
    Téma: Mint-X
    Téma GTK: Mint-X [GTK2]
    Téma Ikon: Mint-X
    Font: Noto Sans 9
    CPU: Intel Core i5 CPU M 520 @ 2.394GHz
    GPU: Gallium 0.4 dina llvmpipe (LLVM 3.8, 128-bit)
    RAM: 676MiB / 2000MiB
    Hatur nuhun kana bantosan anjeun sateuacana.

    1.    Luigys toro cenahna

      Dina ménu tina karesep anjeun tiasa ngadamel Téma, upami pamasangan anjeun dina basa Inggris éta tiasa janten téma

  18.   alexis20p cenahna

    Perhatosan!
    Pikeun masang ikonna, lereskeun
    Kasalahan: all-in-once-installation_deb_icons.sh
    Ngalereskeun ./all-in-once-installation_deb_icons.sh
    (Abdi lepat sareng henteu terang naha, ieu anu ./ haha)

    1.    Luigys toro cenahna

      Upami leres éta anjeun kedah laksanakeun

    2.    Walter cenahna

      Hapunten kuring tetep ngagaduhan kasalahan "file atanapi diréktori henteu aya" bahkan kalayan koréksi anu anjeun nunjukkeun.

  19.   Gambar placeholder Fernando Gonzalez cenahna

    Halo, kuring pisan ngahargaan pituduh sabab éta ngabantuan kuring pisan pikeun ngonpigurasikeun LinuxMint kuring, kuring ngan ukur ngagaduhan hiji masalah
    Nalika kuring maénkeun pidéo sareng nalika kuring mindahkeun jandéla kuring ngagaduhan sababaraha cakrawala anu saé anu nguraikeun gambarna sareng kuring henteu mendakan solusina, panginten kusabab kuring henteu terang nami masalahna, solusina henteu némbongan. Kuring miharep anjeun tiasa ngabantosan kuring.

  20.   fanon cenahna

    teu dianggo pikeun kuring: wget http://paste.desdelinux.net/?dl=5254 && chmod + x install-all-soft.sh && ./install-all-soft.sh kaluaran ieu: wget http://paste.desdelinux.net/?dl=5254 && chmod + x install-all-soft.sh && ./install-all-soft.sh
    –2016-11-15 21:38:25– http://paste.desdelinux.net/?dl=5254
    Ngabereskeun paste.desdelinux.net (paste.desdelinux.net)… 104.18.41.104, 104.18.40.104, 2400: cb00: 2048: 1 :: 6812: 2968,…
    Nyambung kana paste.desdelinux.net (paste.desdelinux.net) | 104.18.41.104 |: 80… nyambung.
    Pamundut HTTP dikirim, ngantosan réspon… 200 OKÉ
    Panjangna: henteu ditangtoskeun [téks / polos]
    Ngahémat ka: 'index.html? Dl = 5254.1'

    index.html? dl = 5254. [<=>] 4.51K –.- KB / s dina 0

    2016-11-15 21:38:27 (12.7 MB / s) - 'index.html? Dl = 5254.1' disimpen [4619]

    chmod: moal tiasa aksés 'install-all-soft.sh': Teu aya file atanapi diréktori sapertos kitu

  21.   kode gelap cenahna

    Halo, kuring anyar sareng kuring gaduh patarosan sareng kumaha cara ngadamel ménu alit anu anjeun ngagaduhan di handap ieu dimana program anu ngambang muncul Abdi hoyong terang kumaha ngalakukeunana xD,

    1.    Luigys toro cenahna

      Éta kahontal ku cara masang plank: sudo apt-get install plank

  22.   Keimer cenahna

    Kuring nembé ngamimitian di dunya linux sareng masang distro ieu kusabab kuring resep tampilan visualna, ditambihan léngkah inisiasi anjeun, éta sampurna pikeun kuring, hatur nuhun kanggo sadayana.

  23.   Javier cenahna

    Salaku hasil tina sababaraha masalah saeutik sareng Ubuntu kuring, kuring mutuskeun pikeun nyobaan sebaran anu sanés; Kuring mendakan Mint sareng ngajantenkeun kuring "ojiplático." Éta stabil, intuitif (khusus pikeun urang anu nembé ngamimitian sareng teu wani nganggo terminal), lengkep ... Abdi resep pisan.
    Sareng langkung kuring resep ka komunitas Linux, sareng jawaban pikeun masalah urang.
    Hatur nuhun x1000

  24.   Ivan martinez cenahna

    Tulisan ieu saé, kuring bieu gaduh sasasih nganggo Linux Mint 18 sareng dinten ayeuna kuring kéngingkeun poténsial maksimal ... gampang pisan dikustomisasi ... 🙂 Kuring ngan ukur tiasa nambihan… kontribusi anu hébat, Hatur nuhun…

  25.   Jean cenahna

    Halo, pituduh na saé pisan, tapi éta henteu masihan kuring pikeun ngabayangkeun éta kongkorong, sareng nalika kuring masang téma konklik kuring ngagaduhan kasalahan sareng kuring nampi ieu:
    ***** Peringatan Pamekar Imlib2 *****:
    Program ieu nyauran telepon Imlib:

    imlib_context_free();

    With the parameter:

    context

    being NULL. Please fix your program.

    ############################. ############
    ################### TUNGTUNGNA ######################
    ############################. ############

  26.   Tuan Normal cenahna

    Pitunjuk anu saé tanpa ragu, kuring ngan ukur hoyong hatur nuhun pikeun waktos sareng dédikasi anjeun. Kuring mikir masihan Xubuntu kasempetan sanés, tapi saatos maca anjeun saur kuring bakal nyobaan Sarah (anu langkung seueur nunjukkeun nami nyalira 😉)

    Abdi nyarios hatur nuhun ti putra kaom anu balik ka Linux saatos sababaraha taun teu hadir.

  27.   Gerardo Ramirez cenahna

    Wilujeng énjing
    HATUR NUHUN - Kontribusi anjeun lengkep pisan
    Kuring hoyong nyorot yén kuring parantos nuturkeun sadaya léngkah anjeun ngeunaan pamasangan GIT, éta henteu masihan kuring kasalahan, tapi éta henteu kabebanan, nalika ngiringan resep - téma.
    Kuring leungit saléngkah salain ti anu anjeun wincikan
    Abdi énggal pikeun linux
    Di sisi anu sanésna, kuring kedah nyandak kasempetan pikeun anjeun mamatahan ka kuring (punten pikeun panyiksa) tapi kuring programer sareng kuring ngatur sistem di Visual FoxPro pikeun windows. Anu mangrupikeun virtualizer pangsaéna pikeun masang windows sareng neraskeun masihan pangrojong kana sistem kuring .... Atanapi aya deui cara anu sanés virtualis ...
    Hatur nuhun kana koléksi anjeun ...!

  28.   Jérman cenahna

    Pariksa konektipitas ... parantos.
    ############################. ############
    ################### TUNGTUNGNA ######################
    ############################. ############
    Klon dina «/ tmp / papirus-icon-tema-kde» ...
    Ngaran pamaké pikeun 'https://github.com':
    Sandi pikeun 'https://github.com':

    jauh: Repository teu kapendak.
    fatal: Auténtikasi gagal pikeun 'https://github.com/PapirusDevelopmentTeam/papirus-icon-theme-kde/'
    panggihan: "/ tmp / papirus-icon-theme-kde": file atanapi diréktori henteu aya
    cp: teu tiasa stat 'on' / tmp / papirus-icon-theme-kde / * ': File atanapi diréktori henteu aya
    Klon dina «/ tmp / papirus-icon-theme-gtk» ...

    1.    henteu aya namina cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring henteu terang naon anu kedah dilebetkeun kana nami pangguna sareng kecap akses github, kumaha anjeun méréskeunana?

      1.    henteu aya namina cenahna

        lebetkeun enter sareng teraskeun, sanaos saur pak papirus anu disebatna henteu diunduh ..

  29.   Felipe Zuniga cenahna

    Halo, tulisan ieu ngabantosan kuring pisan.

    Kuring ngan ukur gaduh masalah sareng konfigurasi Conky. Husus sareng téma gambodekuno, kuring nuturkeun sagala léngkahna, tapi nalika kuring ngajalankeun éta konky, kuring ngan ukur tiasa ningali layar na rada poék, sareng kuring ngan ukur ningali téks anu nyatakeun "Aureola Gamnodeku v1.7.7" sareng teu sanés anu sanés.

    Gambar dilampirkeun dina tautan: http://oi66.tinypic.com/acwdid.jpg

    Kuring parantos parantos masangkeunana sateuacanna, sareng sadayana jalan saé, tapi kuring masang sistem kuring deui. Naon anu salah?
    Mudah-mudahan anjeun tiasa ngabantosan kuring pikeun méréskeunana.

  30.   JOSS ALBERTO cenahna

    wget http://paste.desdelinux.net/?dl=5254 && chmod + x install-all-soft.sh && ./install-all-soft.sh
    –2017-11-07 16:46:32– http://paste.desdelinux.net/?dl=5254
    Ngarengsekeun paste.desdelinux.net (paste.desdelinux.net)… 104.18.40.104, 104.18.41.104, 2400: cb00: 2048: 1 :: 6812: 2968,…
    Nyambungkeun sareng paste.desdelinux.net (paste.desdelinux.net) [104.18.40.104]: 80… nyambung.
    Pamundut HTTP dikintunkeun, ngantosan réspon ... 200 OKÉ
    Panjangna: henteu ditangtoskeun [téks / polos]
    Ngarekam ka: "index.html? Dl = 5254.2"

    index.html? dl = 5254.2 [<=>] 4.51K –.- KB / s dina 0.003s

    2017-11-07 16:46:33 (1.39 MB / s) - "index.html? Dl = 5254.2" disimpen [4619]

    chmod: 'install-all-soft.sh' teu tiasa diaksés: File atanapi diréktori henteu aya

  31.   Juan cenahna

    Halo .... Abdi tiasa masang téma desktop sareng ikon ku paréntah, tapi nyobian nerapkeunana henteu tiasa dianggo ...

  32.   Andrés cenahna

    Hai, kuring nembé masang linux mint 18 sareng kuring mendakan sistem operasi ieu panasaran pisan ngeunaan win10, anu munggaran
    Nyetak positip pisan pikeun kuring, kuring bakal neraskeun nalungtikna tapi kuring ngagaduhan masalah alit ngeunaan skrip ieu, hayu atuh ngajelaskeun: dimana kuring nyerat paréntah anu anjeun nempatkeun di luhur ./all-in-once-installation_deb_themes.sh
    tungtungna? hatur salam

  33.   Pedro cenahna

    Hai

    pituduh anu saé sareng menarik.
    Ngan aya hiji masalah, nalika kuring nyobian ngaunduh skrip pikeun program penting, éta nyaritakeun hal-hal ieu: wget: alamat host "paste.fromlinux.net" henteu tiasa direngsekeun

    kumaha kuring tiasa méréskeunana.

    Hatur nuhun pisan.

  34.   mandi cenahna

    Hola
    sareng masang skrip dina linux mint 19 sareng teu ngagaduhan téma tapi penampilan, naha éta henteu jalan atanapi anjeun kedah masang alat sapertos alat tweak gnome atanapi anu sami?

  35.   Stern cenahna

    Abdi resep latar tukang Aureola - Poku, naha anjeun tiasa nyarios naon téma na?