Sababaraha map anu aya gunana di Nautilus

Salaku tambahan kana folder anu dituduhkeun dina tangkal diréktori, panginten aya gunana pikeun terang polder ieu di handap.


Folder sareng alamat khusus:

komputer: /// pikeun ningali grup alat anu dipasang, sapertos hard drive, CD sareng pena drive, ogé jaringan
jaringan: /// ningali jaringan anu sayogi pikeun dijajah
kaduruk: /// folder virtual dimana anjeun tiasa nyimpen file kanggo nyalinna engké, langsung ti Nautilus
smb: /// samba, pikeun ngotéktak jaringan Windows anu dibagi.
sampah: /// folder sampah, pikeun ngahanca file anu dihapus; Upami anjeun lebetkeun Nautilus-Edit-Preferensi-Paripolah-kalebet hapus tanpa nganggo sampah, anjeun nambihan pilihan énggal anu anjeun tiasa langsung mupus file, tanpa ngalangkungan tempat sampah: ati-ati upami anjeun ngahapus sapertos kieu, éta moal tiasa dipulihkeun deui.
x-nautilus-desktop: /// méja
file: /// folder root
font: /// folder dimana font - font - tina sistem. Dina guadalinex V4 upami anjeun tiasa ngakses folder ieu, tapi kuring henteu terang naha henteu di guadalinex V5, tapi urang tiasa ngakses sumber sistem dina folder ...

Polder sistem:

/ usr / share / fonts folder dimana font - font - tina sistem
/ usr / share / téma didieu téma GTK sareng Metacity
/ usr / bagi / ikon folder dimana aya seueur folder dimana seueur ikon.
/ usr / ngabagi / piksel salah sahiji folder dimana aya seueur ikon pikeun nempatkeun dina aplikasi
/ Usr / dibagikeun / aplikasi ieu sadayana peluncur tina menu gnome
/ usr / bagi / latar dimana wallpaper disimpen
/ usr / bagi / sora pikeun ngahemat sora sistem
/ jsb / cangkir / ppd pikeun ngahemat driver tina printer anu dipasang
/ usr / bin ieu mangrupikeun palaksanaan aplikasi
/ usr / kaulinan laksana kaulinan biasana disimpen di dieu sareng henteu dina / usr / bin
/ var / cache / apt / arsip dimana sadayana bungkus disimpen .deb anu urang pasang ku synaptic
= Folder disumputkeun tina / bumi / pangguna: aranjeunna gaduh waktos di payuneun namina (contona. Mozilla), ningali aranjeunna ngetik dina nautilus ctrl + h
/ home /usuario/.local/share/Trash/files Éta mangrupikeun "alamat" sampah anu sanés, dimana file anu urang kirimkeun ka tempat sampah tibatan ngahapus langsung.
/ home /usuario/.fonts folder dimana font pangguna
/ home/usuario/.tema folder dimana téma pikeun pangguna tiasa disimpen.
/ home /usuario/.wine/drive_c Folder ieu dimana file "windows palsu" anu dianggo nalika anjeun masang program an.exe kanggo dianggo nganggo anggur
/home/user/.gnome2/nautilus-scripts nyaéta folder tempat naskah nautilus disimpen, contona naskah javielinux
/ home /usuario/.icons folder dimana ikon sareng kursor tiasa disimpen pikeun pangguna
/ home /usuario/.mozilla folder anu ngandung setélan Firefox. Upami sistem anjeun ngagaduhan 3 pangguna, contona Juan, Victoria, Antonio, masing-masingna tiasa ngagaduhan konfigurasi Firefox anu béda, anu disimpen masing-masing: /home/Juan/.mozilla, /home/Victoria/.mozilla sareng / home / Antonio / .mozilla.
Folder sareng setelan program ... seuseueurna tina desktop Gnome. Ti kumaha anjeun ngonpigurasikeun wallpaper, dugi ka kumaha panél na ditempatkeun .... Ngalangkungan data Tomboy, catetan dina desktop, ukuran ikon dina desktop, konfigurasi Nautilus, jsb.
/ home /usuario/.gconf
/ home /usuario/.gnome2
/ home /usuario/.config
/ home /usuario/.local

Folder sareng file konfigurasi sistem:

/ jsb / apt dimana file sumber.lst disimpen sareng sumber parangkat lunak: sumber gudang ngeunaan bungkus kanggo dipasang sareng synaptic
/ boot / grub dimana file menu.list, anu nunjukkeun kumaha ngonpigurasikeun menu boot system
/ jsb / x11 / dimana file xorg.conf, anu nunjukkeun kumaha sistemna ngonpigurasi sahingga tiasa diatur sacara visual
/ jsb / dimana file fstab anu nunjukkeun dimana sareng kumaha partisi dipasang, cd, dvd, floppy, usb disk

Kami teras tiasa gaduh folder anu dipikahoyong, ditambihkeun kana tetengger Nautilus: urang milih folder nganggo mouse sareng ngetik ctrl + d


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Anu coklat cenahna

    idola 😉

  2.   Fede cenahna

    Saé pisan!!!
    hatur nuhun

  3.   wilmer jose cenahna

    hapunten, pun anak, kuring mupus folder latar dina visualisasi canaima, sapertos anu kuring lakukeun, éta henteu deui nempatkeun gambar latar tukang.

    1.    leiz cenahna

      Jigana teu aya jalan kaluarna: / lian ti ngaunduh deui

  4.   Jaime cenahna

    Sayang.
    Kuring ngalaman masalah, tétéla dinten anu sanés nalika kuring muka panyungsi file, ikon dina diréktori «Dokumén» parantos robih penampilanana, anu kuring kéngingkeun mangrupikeun ikon anu khas, dokumen téks.
    Naha aya anu tiasa nyarioskeun kumaha kuring pikeun méréskeun ieu?
    Nalika ieu kajantenan ka kuring, kuring parantos dipasang Fedora23, kuring nganyarkeun kana Fedora24 kalayan harepan yén masalah éta tiasa direngsekeun tapi teu nanaon, sadayana tetep sami. Hatur nuhun pisan.