Sababaraha tips pikeun MGSE sareng MATE dina Linux Mint 12

Upami anjeun parantos ngaunduh Linux Ubuntu mint 12, Kuring ngawartosan yén milik Clement lefebvre nunjukkeun urang kumaha ngalakukeun pasti tips pikeun ngarobih pangalaman tina MGSE y mate. Hayu urang tingali naon aranjeunna.

MGSE

Pindah kana panel tunggal di luhur.

Sakumaha seueur pangguna anu parantos ningali, MGSE sacara standar éta masihan kami 2 panels (mirip sareng GNOME2) tapi upami urang hoyong, urang ngan ukur tiasa nganggo panel dina tonggong langkung dina gaya na Cangkang gnome.

Mimiti, urang nganonaktipkeun panel handap:

  • Dina ménu, kami ngaéksekusi alatna «Preferensi Canggih».
  • Kami milih "Ekstensi Cangkang" atanapi "Ekstensi Cangkang".
  • urang neangan »Eksténsi panel handap» (Panjangan Panel Handap) sareng urang nganonaktifkeunana.

Teras we balikan deui Cangkang gnome:

  • Urang ngadorong "Alt F2".
  • simkuring nulis «Urang Sunda» sareng urang pencét Lebetkeun.

Anggo panel, ménu sareng daptar jandéla warna hideung.

Ayeuna di Linux Ubuntu mint 12 urang gaduh dua téma pikeun gnome-cangkang: Mint-Z y Mint-Z-Hideung. Anu terakhir nyaéta anu sumping sacara standar dina Lisa's RC. Sacara standar, ayeuna diaktipkeun Mint-Z anu warna abu-abu atanapi pérak (gumantung kana panon anu katingali) 😀

Pikeun ngalih antara aranjeunna atanapi milih téma anu sanés:

  • Hayu urang buka alatna «Setélan Canggih» dina ménu.
  • Pencét kana «Téma» (Téma).
  • Kami ngarobih nilai "Téma Shell" pikeun poko anu urang hoyongkeun.

Pintonan gancang file.

Linux Ubuntu mint 12 kalebet aplikasi anu disebat "Sushi", anu henteu ngan ukur paningali file nautilus, Anu ngadukung Gambar, Musik, Video, Dokumén, PDF… Jsb. Upami teu lepat kedahna sapertosna Gloobus Sawangan, saprak nganggo éta, urang nempatkeun diri dina file teras pencét «Spasi Bar»Pikeun ningali na.

MATI.

Pasang MATE tina versi CD.

Pikeun nganggo MATE kami ngan saukur kedah masang bungkus "Mint-meta-mate".

Solusi nalika panel MATE ngaleungit.

Masih aya sababaraha téma gtk anu teu cocog sareng mate. Upami ieu kajantenan nimbangkeun nganggo dua téma anu tiasa dianggo sampurna:

  • Mint-Z-Matte
  • karbon

Mate nyéépkeun 100% CPU.

Éta pikeun alesan anu sami yén panel ngaleungit, sabab sababaraha téma Gtk henteu didukung, sakali deui, anggap nganggo dua ieu:

  • Mint-Z-Matte
  • karbon
Aya trik sanés pikeun pangembang utamina anu tiasa anjeun tingali link ieu.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eduardo cenahna

    Patanyaan abad ieu kumaha nganonaktipkeun panel Gnome? supados tetep ngan ukur panel Mint.
    Kuring parantos nyobian Gnome 3 sareng Fedora 16 saminggu, tapi teu aya jalan.

    Kuring diuji vérsi ieu Mint pikeun ningali naha éta disarankeun pikeun pangguna énggal. Kusabab pikeun kuring kuring wareg jeung Debian + gnome 2 stabil dina PC sareng Xubuntu dina netbook kuring.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Patarosan anu saé. Ku teu sangka éta mungkin, sareng upami éta, éta kedah janten pilihan anu disumputkeun.

    2.    Guille cenahna

      Anjeun tiasa lebet ku pasangan, nyaéta menu gnome 2 anu klasik

  2.   Gorka cenahna

    alus,
    Naséhat anu saé pikeun nempatkeun sadayana dina ménu luhur.

    Naha anjeun terang upami fungsi MGSE anu ngajantenkeun menu éta kabuka nalika kuring nempatkeun pointer mouse di juru kénca luhur tiasa ditumpurkeun ku cara naon waé? Éta konyol, tapi kuring henteu mendakan dimana waé cara mareumanana.

    Salam sareng hatur nuhun kanggo sadayana.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Salam Gorka:
      Saur anjeun henteu tiasa, sahenteuna nganggo MGSE. Fungsi éta dibawa ku Gnome-Shell asli janten kaayaan janten rumit.

  3.   flaviosan cenahna

    Hello!
    Ideu ngagunakeun gnome disababkeun ku kagunaan panél ……. Dina anu sateuacana kuring tiasa nempatkeun monitor jaringan, anu crasher, ramalan cuaca, manager window, notifier surat, sadayana tiasa ngahontal hiji klik, 12 ieu ngagaduhan Unity tanpa dampingan sisi! (Unity was the alesan naha kuring ninggalkeun Ubuntu sareng masang debian 6) teras nalika maca dina sadaya tulisan anu parantos kuring mutuskeun pikeun nyobaan Mint sareng kuring mendakan yén éta ngagaduhan masalah anu sami sareng ubuntu sababaraha panel anu henteu langkung ti dua batang abu anu teu aya gunana sadayana kecuali nyandak rohangan sareng persatuan anu dipangkas ……….
    Pokokna, kuring leres-leres kuciwa, panginten yén mint mangrupikeun édisi anu dilereskeun tina ubuntu
    (dilereskeun pikeun panggunaan anu saluyu, ngaleungitkeun persatuan, anu justru nyababkeun pangaluaran masif pangguna kana sistem anu sanés)
    Wasalam
    Kuring bakal neraskeun sareng Debian 6

    flaviosan

    1.    elav <° Linux cenahna

      Wilujeng flaviosan:
      Sareng kumaha kabar anjeun sareng Debian 6?

  4.   ozos cenahna

    Kuring sono ka Gnome anu dipikacinta 2. Sigana kuring Gnome parantos nyusud ka jalan anu salah, seueur pangguna anu henteu hoyong ngahesekeun kahirupan urang ninggalkeun Ubuntu kusabab Unity, ayeuna mendakan desktop anu sami sareng anu ti saprak kami ngungsi sareng sareng sakedik atanapi henteu kamungkinan kustomisasi.
    Gnome 2 mangrupikeun paradigma desktop anu tiasa dikonfigurasi pikeun pangguna anu tiasa jalan, sareng ayeuna, ku 3, kami parantos janten bug anu teu sopan sareng pemberontak.
    Kuring henteu ragu yén jenis scrtoria ieu tiasa janten raoseun pikeun telepon sélulér, buku netbook sareng fauna anu sanés sapertos kitu, tapi pikeun PC sareng laptop, pastina henteu.
    Dulur-dulur di Ubuntu, LinuxMint sareng Gnome punten coba pikirkeun sapertos pangguna biasa anjeun, upami sanés anjeun duka ngabunuh Linux.

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Halo sareng wilujeng 😀
      Ku teu sangka aranjeunna leres-leres maéhan Linux, aya seueur pilihan deui ... Mate (garpu Gnome2), KDE, Xfce, sareng seueur deui ... henteu sadayana diringkeskeun dina Unity sareng Gnome3 😉

    2.    Sergio cenahna

      Coba Linux Mint Debian Edition LMDE. Di dinya anjeun gaduh KABEH sakumaha anu anjeun pikahoyong, dimimitian ku Compiz. Éta rambut henteu pikaresepeun, tapi pas anjeun ngonpigurasikeunana, anjeun henteu balik deui ka Gnome3 dugi ka ningali naon anu bakal aranjeunna laksanakeun di LMDE. (Mangrupikeun versi rilis).
      Salam.

  5.   Ale cenahna

    Naséhat anu saé pisan, tanpa ragu-ragu dugi ka ayeuna, distro anu pangsaéna anu kuring nyobian ...

  6.   Alejandro Velazquez cenahna

    Kumaha upami, kuring ngagaduhan seueur masalah dina ngonfigurasi sareng ngarobih Ubuntu 11.04 sareng 11.10 sareng di 11.10 kuring kaleungitan lingkungan grafis sareng kuring henteu tiasa aksés deui, janten kuring milih masang linux mint 12 lisa kumargi kuring ningali dina seueur forum sareng aranjeunna ngatur Éta jalan pisan, sareng sacara pribadi kuring henteu ahli pisan upami katingalina saé pikeun kuring, hiji-hijina hal anu kuring teu acan tiasa lakukeun nyaéta ménu hideung sareng sadayana kustomisasi, kumargi nalika kuring aksés kana setélan canggih di ekstensi cangkang henteu masihan kuring pilihan naon waé pikeun dipilih sareng dina cara anu sami dina téma dina bagian téma cangkang éta henteu nembongkeun ménu sareng nyatana dimana pilihan téma cangkang aya simbol dina bentuk segitiga kalayan tanda panyeluk na pedalaman sareng kuring ngabayangkeun yén pasti aya sababaraha kasalahan, sareng éta anu kuring badé menerkeun, kuring henteu terang upami aya anu tiasa ngantunkeun kuring, kalayan ekstensi cangkang anu henteu muncul sareng téma cangkang anu muncul sareng simbol sareng henteu masihan kuring pilihan ogé, sareng kuring henteu ningali éta seueur Aranjeunna nganggo debian, Abdi hoyong terang naon kaunggulanana, hatur nuhun. Kitu ogé, upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngirim kuring inpormasi ngalangkungan e-mail.