Sabayon, panginten distro paling ramah pangguna

Screenshot ti 2013-04-08 19:11:30

Saatos parantos ditilar Ubuntu dua minggu ka pengker kusabab cimata anu mimiti ngajurung kuring Compiz jeung MPlayer sakapeung sareng flash, kuring mendakan luncat tina distro ka distro, ti OS PCLinux, hiji debian-sid, hiji chakra, tapi diantarana ngan ukur hiji anu kuring resep sacara éstétis sareng dina pagelaranana OS PCLinux. Ieu dimana kuring ngagaduhan sababaraha masalah anu kuring ngarepkeun OS PCLinux ngalereskeun sababaraha dinten sareng kuring pikir serius:

 - OS PCLinux Éta ngagaduhan bungkus anu lami sareng bungkus anu sanés pikeun diperbarui sanaos anjeun nyungkeun éta: Skype 2.2 dina vérsi x64, ffmpeg ti dua taun ka pengker sareng tanpa dukungan 10-bit, VLC anu henteu sanggup maénkeun mkv, Tomahawk di vérsi 0.3 (Anjeunna dina 0.6), Spotify dina 0.6, dua taun ka pengker (henteu tiasa dianggo sareng macet).

Akhirna saatos ngalaporkeun hal-hal ieu dina forum OS PCLinux, sareng teu dipalire, kuring bosen distro sareng teras-terasan milarian sareng dimana kuring émut sabayon, distro anu sababaraha bulan ka pengker kuring nyobian masang dina PC kalayan grafik AMD tanpa hasil, tapi ayeuna kuring tiasa nyobian komputer kuring nganggo Nvidia.

Kuring siap-siap ngaunduh 2 gigs iso, kuring ngarékam kana pendrive sareng sadayana ngan ukur hasil sareng éta permén panon ti mimiti, supir Nvidia proprietary dimimitian ti mimiti, Chromium with flash hadir dina iso sareng hiji hal anu kuring nilai pisan, font desktop katingali saé ti mimiti (ngritik Debian / Archlinux / OpenSuse / Fedora).

Instalasi gampang, ngingetan kuring Fedora lami, dina 10 menit kuring ngagaduhan sistem anu siap sareng fungsional. Kuring resep henteu kaleungitan Splash sareng supir NVidia, siga anu kajantenan kuring di Ubuntu sareng kuring reuwas kumaha balikna GNOME Shell dina distro ieu, anu teu aya distro sanés anu kuring perhatoskeun pisan cairanana.

Pilihan paket anu saé pisan, anjeun tiasa mendakan tina Spotify dina versi na anu pang anyarna, kana Steam, IDJC, Urban Terror, Tomahawk, duanana Chrome sareng Chromiun, VMWare Player, sareng sajabana, sadayana aya dina Repository tanpa kedah milarian Repository éksternal atanapi buka masang sareng pkgbuilds sapertos dina Arch (sanaos anjeun ogé tiasa nganggo Gentoo ebuilds).

Kuring ogé kaget ku betah ngamutahirkeun Kernel sareng supirna Nvidia. Kamari kamari kuring badé nempatkeun Kernel 3.8.5 sareng kuring ngan saukur kedah masang bungkus alit Nvidia anu ngamungkinkeun kuring ngadamel blok damel langsung dina kernel éta ogé, tanpa ngarobih modul sareng tanpa drama anu kuring gaduh seueur di Ubuntu (hal sapertos supir dianggo dina kernel 3.5 tapi teras henteu dina 3.6 atanapi sabalikna).

Kuring ogé nyorot dukungan standar pikeun laptop UEFI sareng Optimus, ogé kernel sareng tambalan bfs anu masihan pangalaman desktop anu ningkat.

Janten kuring yakin kuring tiasa nyarios yén upami anjeun resep pendarahan, upami anjeun resep janten paling mutakhir, tapi dina waktos anu sasarengan stabil, gaduh lingkungan anu saé, gampang ditanganan, diperbarui sareng dirawat, ogé gampang pikeun masang, tanpa kedah nyéépkeun sababaraha waktos, ngonpigurasikeun Repository, file téks jsb, Sabayon, mangrupikeun distro anu kedah dipertimbangkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

99 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elav cenahna

    Hmm ... Abdi panasaran ... Versi naon tina KDE anjeun?

    1.    hidro cenahna

      salin témpél tina halaman wéb Sabayon "GNOME 3.6.2, KDE 4.9.5 (ditingkatkeun janten 4.10.1 pas sayogi), Xfce 4.10, LibreOffice 3.6.3"

      1.    elav cenahna

        Hatur nuhun..

        1.    pandev92 cenahna

          Éta tina iso dua bulan ka pengker! Pas nganyarkeun éta parantos aya, tapi aya ogé isos sadidinten, hayu urang lepatkeun karyawan!

    2.    pandev92 cenahna

      kde 4.10.1, sigana mah

    3.    pandev92 cenahna

      Nya, kuring mastikeun yén éta nyaéta 4.10.1, kuring nembé ningali éta dina rémo

    4.    Sunda @ iden cenahna

      Aya waktos Sabayon sareng Nova sadulur leutik, aranjeunna ngabagi equo, abdi henteu terang naha Sabayon nganggo muncul ogé, Nova ngagabungkeun duanana, muncul pikeun sumber sareng equo pikeun binaries, kombinasi anu pikaresepeun, bahkan kuring henteu terang naha Sabayon teras-terasan ngadukung UI equo buatan DH Bahr, pamekar Nova; Sabayon sareng Nova, putra-putra anu garaduh ti Gentoo tapi teras Nova robih tina .tbz2 janten .deb, ti Gentoo Dumasar kana LTS Berbasis Ubuntu, Salam.

  2.   elendilnarsil cenahna

    Sateuacan kadatangan kuring di Cakra, kuring nyobian nyobian Sabayon, tapi nalika kuring dugi ka partisi disk, kuring ngagaduhan kasalahan anu nyegah kuring teras-terasan. Nalungtik, kuring disarankeun pikeun partisi disk sareng distro sanés dina modeu Live, teras cobian, tapi kuring pisan démo ngeunaan masalah éta. Saprak harita kuring henteu nyobian deui. Sanaos kuring kedah nyarios yén vérsi Live mangrupikeun pélor!

    1.    pandev92 cenahna

      Kuring ngan saukur nempatkeun partisi otomatis, kuring henteu resep gaduh langkung ti hiji distro dina pc!, Janten kuring ngantep distro kana partisi, sareng dina sagala hal, anjeun tiasa teras masang gparted dina cd langsung sareng ngalakukeun partisi

      1.    elendilnarsil cenahna

        Kuring nyobian éta tapi dina waktos éta henteu jalan. Kuring miharep pikeun nyobaan éta kadang. Pikeun ayeuna kuring nyiapkeun mindahkeun sadaya sistem kuring ka Debian.

        1.    F3niX cenahna

          Sareng kusabab anjeun ngantunkeun Chakra, kuring parantos nyobian sababaraha distro bulan-bulan ieu, sareng bebeneran cakra sareng lengkungan anu pangsaéna anu kuring nyobian, ngan kuring teu males masang lengkungan sareng cakra ngagaduhan sadayana.

          1.    elendilnarsil cenahna

            Pikeun @ st0rmt4il sareng @ F3niX. Cakra mangrupikeun distro KDE anu pangsaéna anu kuring kantos nyobian. Éta gancang sareng saé katingalina, ditambih teras-terasan diapdet. Tapi kuring nyanghareupan tantangan pikeun ngiles permanén Windows tina laptop kuring, sareng kuring milari distro anu stabil. Hanjakalna, ku Chakra, kuring ngalaman dua masalah salami sababaraha bulan, anu kuring teu acan tiasa ngumbar dugi ka ayeuna. Kuring parantos ngeposkeun duanana dina forum Chakra Project, tapi kuring henteu nampi réspon, bahkan henteu nyerat dina basa Inggris. Kusabab kitu anjeunna ngantunkeunana, ku sakedik nostalgia, sabab di dieu aranjeunna terang yén kuring kantos ngabéla éta (tanpa tumiba ka panatisme, enya). Sareng pikeun kuring, léngkah anu logis dina stabilitas nyaéta Debian, anu kuring terang sakedik. Sugan hiji poé kuring bakal balik deui ka Cakra. Naon anu kuring pikir henteu kantos lirén nyaéta KDE.

        2.    st0rmt4il cenahna

          Debian? .. sareng naon kajadian ka anjeun lalaki Cakra?

          Leres, parobihan anjeun kaget kuring hehe!

    2.    freebsddick cenahna

      Nya, partisi disk anjeun gaduh seueur pilihan .. man fdisk man cdisk, éta sanés hal anu anjeun kedah terang kimia nuklir terapan

      1.    elendilnarsil cenahna

        hahahaha, dina waktos éta kuring henteu terang. Ayeuna kuring terang sakedik deui.

  3.   Aranjeunna henteu mayar kuring pikeun masihan pendapat kuring cenahna

    Sareng asalna tina Gentoo! The GNU / Linux metadistribution par kaunggulan (:

    1.    diazepam cenahna

      Leres, tapi éta henteu nganggo portage tapi entropy, paket binér

      1.    kike cenahna

        Upami nganggo portage, éta nganggo duanana, anjeun tiasa nganggo paréntah "equo" kanggo binér sareng "muncul" upami anjeun hoyong nyusun bungkus tina Repoo Gentoo, tapi émut pikeun ngalakukeun "emerge –sync" heula.

        1.    x11 tete11x cenahna

          dicandak tina wiki na ... «Portage (muncul) sanés mangrupikeun pangatur paket utami kanggo Sabayon Linux, sareng tulisan ieu kanggo pangguna canggih hungkul. Kalayan kecap séjén upami ieu gagal pikeun anjeun, éta kalepatan anjeun. Anjeun parantos diperingatkeun. »

          ogé nalika anjeun nyampur 2 anjeun kaleungitan fitur anu disayogikeun ku Portage ... éta henteu sami ..

          1.    kike cenahna

            Jelas yén éta sanés manajer primér sareng ngagunakeunana éta tanggung jawab anjeun, tapi di dieu teu aya anu nyarios anu sanés, kuring ngan ukur netelakeun yén portage aya di Sabayon sareng kompatibel, nyatakeun sabalikna bohong sapertos nyarios yén Manjaro henteu ngadukung AUR dumasarkeun kana Arch.

          2.    pandev92 cenahna

            Kuring ngan ukur nganggo portage pikeun sababaraha bungkus sareng teu aya masalah, kaleresan, anjeun kedah ngawartosan nyalira sakedik deui, dina hal ieu portage tiasa dibandingkeun sareng archlinux aur

          3.    kike cenahna

            Éta anu kuring hartosna "pandev92", kuring ogé nganggo Sabayon salami hiji mangsa sareng kuring nganggo portasi pikeun sadayana, kuring dipasang sadayana ti ditu na kuring henteu kantos ngalaman masalah, naon deui, kuring bakal wani nyarios yén portage langkung dipercaya sareng cocog sareng Sabayon tibatan AUR sareng Arch.

    2.    freebsddick cenahna

      hihihihi ... pendapat éta diarepkeun ti Debian .... !!

      1.    diazepam cenahna

        Maksad abdi? Abdi nganggo sabayon sateuacan ngalih ka Debian

        1.    nano cenahna

          Sareng anjeun ngantunkeun anjeunna kanggo?

  4.   Marcelo cenahna

    Distro anu saé pisan, tapi kanyataan yén éta ngagaduhan driver proprietér sacara standar nyababkeun masalah sababaraha kartu vidéo AMD, kumargi supir perusahaan ieu pikeun linux seueur anu dipikahoyong.

    Gnome Shell contona kuring émut yén éta ampir teu tiasa dianggo dina Sabayon 9, kusabab matak pikasieuneun supirna. Sareng sigana henteu aya cara anu gampang pikeun nyetél supir AMD gratis sacara standar.

    1.    pandev92 cenahna

      Éta sababaraha bulan ka pengker, éta jalan normal ayeuna, sareng supir AMD. Sareng upami anjeun tiasa ngamimitian ku supir gratis, ngarobah parameter tina boot kernel, dina cd live, tapi ayeuna kuring henteu émut, kuring kedah ningali éta, kuring parantos lami ngalakukeun éta.

      1.    st0rmt4il cenahna

        Kumaha cara Sabayon pikeun anjeun sareng Gnome Shell?

        1.    pandev92 cenahna

          Langkung saé tibatan distro sanésna, tapi tangtosna, anjeun kedah ningali naon kartu grafik anu anjeun ...

    2.    pandev92 cenahna

      Ngomong-ngomong, aya isos sapopoé

      http://ftp.portlane.com/pub/os/linux/sabayon/iso/daily/

  5.   Darko cenahna

    Ku teu sangka GNOME Shell mangrupikeun pangguna anu paling ramah anu tiasa urang sebutkeun.

    1.    Manual Sumber cenahna

      +1

      Tapi tetep aya méja anu sanés.

    2.    ucing cenahna

      + π

  6.   poék Ungu cenahna

    Kuring nyobian lami pisan sareng kuring mendakan yén kuring henteu tiasa masang driver nVidia sabab tétéla aranjeunna henteu cocog sareng versi X.org anu pang anyarna, sareng kusabab vérsi ieu parantos langkung ti 6 bulan, aranjeunna ngamutahirkeunana sareng anu anu hoyong masang supir nVidia (atanapi, langkung parah deui, anu parantos dipasang) bakal ngaganggu urang sareng éta mangrupikeun kalepatan nVidia.
    Manajer paket grafis rada saheulaanan, saliwatan.

  7.   Ruffus- cenahna

    Sabayon dumasarkeun kana Gentoo, tapi anugrah Gentoo nyaéta nyusun sistem adat, sareng upami ti panggung 1 langkung saé tibatan langkung saé. Masalahna sareng Sabayon nyaéta nalika nyobian janten pangguna-friendly éta kalebet seueur sampah anu ngajantenkeun sistemna lambat. Utamana dina waktos boot. Di sisi anu sanésna, pilihan rangkep standar sanés anu saé pisan, tina sudut pandang kuring. Pikeun ni'matna kuring tiasa nyebatkeun yén éta mangrupikeun sebaran paling aman di antara anu sipatna ngagulung, dina hartos yén kasempetan yén hiji hal bakal lirén damel sareng pembaruan ieu sapertos teu dipikaresep. Utamana dina bagian perangkat keras sabab vérsi kernel anyar kedah dipasang ku tangan.

    1.    pandev92 cenahna

      Jujur Ruffus, kuring henteu merhatoskeun boot langkung laun tibatan sid / tes debian anu ku kuring diuji dua dinten ka pengker

      1.    Ruffus- cenahna

        Éta bakal janten kajahatan pikeun distribusi naon waé anu salah sareng 3570K jujur ​​... Sanaos kuring tetep dina posisi kuring dumasar kana pangalaman yén éta langkung laun tibatan distribusi anu sanés pikeun ngamimitian. Sanaos penghargaan anu dimeunangkeun ku Ubuntu.

        1.    anonimo cenahna

          Hapunten tapi Sabayon langkung laun ngamimitian tibatan Ubuntu sacara umum. Kuring sacara pribadi parantos ngetesna dina HDD sareng SDD sareng hasilna sami.
          Sarua sami pikeun masang apdet atanapi bungkusan.

          1.    anonimo cenahna

            Hiji slip, éta SSD.

          2.    pandev92 cenahna

            Kuring nyobian hal anu sami, sareng leres, upami kuring ngamimitian ku Ubuntu sareng nouveau, butuh 1 detik kirang langkung Ubuntu, tapi upami kuring ngamimitian sami-sami, sareng supir nvidia, butuh 7 detik pikeun duanana, sareng dina sababaraha minggu éta bakal di sabayon Migrasi ti openrc ka systemd d sayogi pikeun saha waé anu mikahoyong, émut yén umumna waktos boot sanés kusabab hal anu sanés prosés anu dimimitian. Éta sanés masalah, éta tiasa teras ditingkatkeun, ngaleungitkeun hal-hal anu henteu anjeun anggo.

          3.    pandev92 cenahna

            Kanggo pembaruan, apt-get lambat pisan, sapertos equo, bédana nyaéta sabayon ngagaduhan repositori anu langkung laun, éta anu kuring perhatoskeun, teu aya deui.

    2.    st0rmt4il cenahna

      Kuring satuju sareng anjeun ngeunaan poko paket standar!

  8.   Zironida cenahna

    Hehe, tadi wengi abdi masang Sabayon 🙂

  9.   joseucker cenahna

    Kuring parantos diuji dina laptop NVIDIA kalayan téknologi optimus sareng éta nyaritakeun yén kartu kuring henteu ngagaduhan optimus, éta henteu ngayakinkeun kuring, kuring resep kana PclinuxOs

  10.   Matthews cenahna

    Sabayon parantos teras-terasan janten langkung tina kirang. Netruner parantos ngareuwaskeun kuring pisan sareng aturan cakra !!!!

    1.    pandev92 cenahna

      Sareng éta naha anjeun nganggo ubuntu LOL

      1.    Matthews cenahna

        Anjeunna bakal nempatkeun naon anu dipikahoyongna tapi kuring sareng netruner. Ogé pernyataan anjeun henteu hartosna yén pikeun cakra mah éta distro prokde pangsaéna sareng anu netrunner anu kuring cicing parantos ngareuwaskeun kuring.

        Ku margi kuring henteu tiasa ngartos nanaon tentang Unity ...

  11.   tamuz cenahna

    Kuring parantos ngaunduhkeun sareng GNOME ayeuna pikeun nyobaan éta

    1.    pandev92 cenahna

      Pikeun pitulung naon waé, kuring aya di dieu. Tingali kana repo sareng anjeun bakal ningali yén aya sagalana, bahkan langkung ti ubuntu.

  12.   freebsddick cenahna

    distro alus lumayan serbaguna ... sanaos kuring henteu wani nyobian, éta ngaganggu kuring pikeun ninggalkeun lengkungan

  13.   st0rmt4il cenahna

    Manjaro mangrupikeun distro anu kedah diperhatoskeun sareng dina pamanggih kuring mah langkung seueur pangguna langkung kuat tibatan Sabayon, ogé, numutkeun peringkat distrowatch Manjaro, anu langkung énggal tibatan Sabayon parantos ngaleungitkeun éta sareng unggal dinten langkung kasohor.

    Abdi mangrupikeun pangguna Sabayon sareng sanés, sanaos kuring ayeuna di Windows XP, éta mangrupikeun éta mangrupikeun daérah laboratorium di universitas sareng kuring nyerat didieu kusabab kuring ningali béja tina tulisan ieu dina telepon sél kuring.

    Hal sanésna, Sabayon dina sababaraha cara nalika silih gentos dina desktop parantos ngancurkeun Sabayon abdi sareng XFCE, kuring masang vérsi matte sacara standar sareng toggle sareng masang xfce na ogé, sadayana henteu kunanaon tapi, sapertos biasa, aya tapi, applet mimiti ngaleungit. tina panel anu ngarujuk kana polumeu, batré, jaringan, jsb.

    Teu aya alesan pikeun ngritik éta tapi sigana éta pasti aya bug.

    Kanggo ayeuna kuring nuju di Fedora, Manjaro sareng Sabayon 😀

    Salam!

    1.    pandev92 cenahna

      Sigana mah geus sababaraha kali nyarios yén distrowatch sanés mangrupikeun inpormasi anu dipercaya, numutkeun distrowatch mageia, éta bakal ngagaduhan langkung seueur pangguna tibatan ubuntu sareng éta palsu ...

      1.    ucing cenahna

        Distrowatch didasarkeun kana klik jalma-jalma kana distro anu aya dina daptarna ... janten teu heran lokasina ampir-ampiran tetep konstan.

      2.    freebsddick cenahna

        Nya, kusabab halaman éta mangrupikeun iklan anu hébat tanpa yayasan, ogé ngan ukur mikirkeun peringkat distros nunjukkeun yén anu pangpayunna mangrupikeun anu pangsaéna tina anu ogé palsu upami henteu nyatakeun yén éta mangrupikeun blowjob anu saé

    2.    pandev92 cenahna

      Kuring leres-leres percanten yén pangguna kedah milari distro sareng anu ngamungkinkeun anjeunna damel sareng liren hariwang ngarobih unggal dua ku tilu, anu janten masalah pikeun kami nyaéta kami anu teras-terasan milarian anu énggal, teras kami tungtungna ngalanggar distro sareng rupa-rupa hal, tapi atoh, sigana mah éta versiitis

      1.    st0rmt4il cenahna

        hehe .. éta mungkin pasangan! .. éta mungkin hehe! "Versionitis"!

        NGABARAKATAK

        Sareng nah, naon anu kajantenan nyaéta Vérsi MATATE Sabayon 11 henteu sakumaha digosok sakumaha anu urang carioskeun! : s

    3.    kik1n cenahna

      Tina naon anu kuring ningali, manajro kuring ningali éta langkung saé tibatan Arch.
      Nyaéta stabil.
      Anu Aur repos.
      Pacman.
      Ngamutahirkeun supir vidéo, xorg sareng kernel sanés ngimpina.
      Installer grapik.

      Tapi kuring ningali éta sareng sakedik staff, sareng anu sanésna dina KDE.

      1.    st0rmt4il cenahna

        Éta sabab:

        Ka-1: aranjeunna langkung fokus kana XFCE dibandingkeun sareng rasa tambahan anu sanés, panginten numutkeun kuring, manjaro mertahankeun édisi sanésna pikeun mikat pangguna anyar anu nganggo alternatip kana XFCE, dimana langkung ditekenkeun.

        Ka-2: sabab éta énggal sareng kusabab dina tingkat hirarki éta ngagaduhan kirang ti 15 jalma dina timnya (sigana mah), sareng kumargi aya kirang ti 5 pangembang, sésana mangrupikeun pangropéa tina server, halaman wéb, forum sareng sababaraha padamelan anu sanés.

        Salam!

        1.    ucing cenahna

          Kuring resep sakumaha gancangna éta sareng kuring mendakan yén pacman langkung gampil sareng gampang dibanding apt-get, salian ti kanyataan yén di AUR kuring mendakan aplikasi anu badé masangkeunana di Xubuntu kuring kedah google .deb ... éta hiji-hijina hal anu kuring henteu resep nyaéta font na henteu katingalina saé pisan (kabeneran kuring mendakan solusina didieu: http://deblinux.wordpress.com/2013/03/02/tip-mejora-y-mucho-el-renderizado-de-fuentes-en-manjaro-linux/) sareng yén éta ngagaduhan sababaraha masalah sareng pacman, anu gampang dilereskeun (http://wiki.manjaro.org/index.php/Pacman_troubleshooting)

      2.    Chaparral cenahna

        Henteu goréng pisan Manjaro Xfce, tapi éta mangrupikeun RR sareng ngapdet kalayan kagancangan anu luar biasa. Anjeun tiasa masang naon anu anjeun pikahoyong, tapi (Sok aya tapi) Abdi henteu tiasa nambihan printer kuring, sahenteuna pikeun momen. Pokokna, pikeun dinten ayeuna, kuring cicing sareng Manjaro Xfce.

        1.    ? cenahna

          Chaparral Tolima?

    4.    freebsddick cenahna

      Abdi henteu peryogi distro anu ramah pangguna .. Abdi peryogi anu saderhana .. éta sababna kuring nganggo lengkungan

  14.   Ricardo Lizcano cenahna

    Kuring kantos nguping hal anu saé pisan ngeunaan sabayon, sanaos kuring resep kana desktop LXDE; éta sababna kuring parantos ngarobih debian Squeeze sareng desktop ieu, kumargi réréncangan kuring badé nyobian gagal linux sareng dianggo gancang dina netbookna.

    Éta ngagaduhan pamuter pidéo, musik, codec, supir, gambar, kantor sareng anu sanésna. Ogé, éta anjeun tiasa masang naon waé anu anjeun pikahoyong tina Repositori debian resmi.

    Ieu mangrupikeun tautan sareng éta ogé livecd, janten anjeun tiasa nyobian éta sareng upami anjeun henteu resep, moal aya anu kajadian.

    http://ricardoliz.blogspot.com

  15.   Cristianhcd cenahna

    leungeun leutik kuring panas pikeun nyobaan ...

    naha batur tiasa saé pisan pikeun ngahasilkeun kaluaran paréntah gratis
    Pikeun meunteun sabaraha ram anu didahar sacara standar, éta pikeun netbook jalma-jalma sepuh kalayan grafik intel 😀

    1.    st0rmt4il cenahna

      Nya, dina komputer panginten anu ngalangkungan 2010 anjeun tiasa nganggo éta tanpa masalah.

      Tapi éta gumantung kana vérsi anu nganggo "x" desktop, upami anjeun nempatkeun KDE anjeun terang yén anjeun peryogi seueur RAM.

      Hal dasar pikeun nyarankeun:

      1GB RAM
      Pentium IV
      128MB Pidéo
      40GB Hard Drive

      Sigana mah éta hal "dasar" pikeun tiasa nganggo Sabayon, upami anjeun peryogi langkung seueur ti dinya anjeun bahkan tiasa masihan ku sababaraha i7 anu anjeun gaduhna aya sakitar 8 GB RAM hehe 😛

      Salam!

    2.    freebsddick cenahna

      Jigana anjeun tiasa nyobian .. tapi naha anjeun leres-leres milih KDE salaku lingkungan anjeun? .. Sigana anjeun gaduh prioritas anu sanés? . Kuring bakal nyarankeun upami anjeun badé nganggo sabayon sabab anjeun ngaleungitkeun KDE sareng sadaya alat-alatna anjeun kedah nyanghareupan kanyataan yén mesin ieu sanés anu paling anyar janten prioritas anjeun nyaéta kinerja sanés kaéndahan lingkungan sareng blowjobs éta.

      1.    F3niX cenahna

        Kde masih tiasa ngajalankeun sampurna dina mesin éta, anjeun ngan ukur kedah nganonaktifkeun nepomuk, ngaleungitkeun épék oksigén, sareng ngaktipkeun modeu render, éta bakal tiasa dianggo kalayan saé. sareng éta ngan nyéépkeun sakitar 300mb. Tanpa kaleungitan sagala hal anu kde tawarkeun ka kami.

        1.    pandev92 cenahna

          Ngagunakeun kde sapertos kieu, sapertos ngagunakeun windows tanpa aero LOL.xrender ogé henteu gaduh vsync ...

          1.    F3niX cenahna

            Nanging, nganggo sapertos kieu langkung saé tibatan seueur lingkungan, kuring nganggo sapinuhna, kuring ngan ukur masihan pilihan upami kuring bakal nganggo xfce.

          2.    x11 tete11x cenahna

            KDE modular, éta tiasa diadaptasi ... http://i.imgur.com/zU0mTiN.png

  16.   davidlg cenahna

    Halo, kuring dipasang nalika panduan blog kaluar sareng kuring aya sababaraha versi sabayon, sigana mah ngahontal X, nalika aranjeunna ngaluarkeun dukungan kanggo grafik ati.

    Pendapat kuring: éta distro anu saé pisan, saé kanggo ngamimitian sareng lebet sakedik-sakedik, éta marahmay pisan, equo (sigana mah disebatna) éta lumayan kuat ti sudut pandang kuring dina waktos éta, ayeuna Abdi teu tiasa nyarios, ayeuna kuring sareng Arch sareng Pacman na anu saé [——C oooo]
    sareng sareng debian Wheezy salaku distro sekundér

    1.    st0rmt4il cenahna

      Leres, anjeun henteu lepat compa, "equo" mangrupikeun manajer paket na kusabab kitu, numutkeun blog lxnay, anu tanggel waler sabayon éta ditulis deui ti mimiti, nambihan sareng menerkeun kasalahan tina vérsi anu kapungkur.

      Salam!

  17.   Marcelo cenahna

    Sabayon! Distro alus teuing. Kuring nganggo versi X sareng Gnome Shell bari sareng éta ngapung. Sareng tim kuring parantos musium:
    - Athlon 64 3500+
    - 2GB RAM
    - NVIDIA GeForce 7300 GT kalayan 256 MB mémori.

    Anjeun kedah ati-ati sakedik dina pembaruan (hartosna kuring henteu masihan pembaruan gélo) kumargi dina kasus-kasus anu khusus kedah campur tangan pangguna. Tapi dina kasimpulanana: distro anu disarankeun pisan, anu meryogikeun sakedik kanyaho tibatan anu sanés.

  18.   Federico cenahna

    Abdi henteu kantos kajebak ku distro ieu. Éta ngagaduhan ulasan anu saé tapi kuring henteu panasaran pikeun nyobaan.

  19.   Ellery cenahna

    Abdi panasaran pisan, ampir dua bulan saatos nganggo KDE sareng cakra, sadayana tiasa dianggo kalayan saé, ngan ukur iket ngan ukur henteu ngayakinkeun kuring, kuring terang éta pikeun sistem janten "murni", kuring masih masihan ijin pikeun diri pikeun nguji sabayon, sareng kuring bakal ngawartosan anjeun.

    Wasalam

    1.    pagawe cenahna

      Sapertos Manjaro ieu upami anjeun hoyong naon-naon ka Arch with Pacman sareng KDE anu henteu terbatas, anjeun tiasa sampurna masang aplikasi GTK.
      Gancang pisan, stabil sareng RR!

  20.   AleQ cenahna

    Anjeun kedah nyobian ROSA «Desktop seger» sareng masihan ulasan anu saé ngeunaan pangalaman anjeun,
    Sejen anu kuring resep pisan nyaéta PC-BSD, tapi aranjeunna dina prosés parobihan, aranjeunna nuju ngalakukeun BSD distro Rolling Release sareng ngagaduhan masa depan anu ngajangjikeun pisan.
    Kuring ninggalkeun sawangan: naha Moondrake datang? Garpu Mandriva atanapi Rosa? haha rada curiga sareng moal lami aranjeunna bakal terang 🙂
    Surak !!

    1.    Tuan Linux cenahna

      Naha ROSA fresh ngagaduhan Repositori anu saé?

      1.    Aleq cenahna

        Repositori Rosa kedah janten salah sahiji anu paling lengkep .. sareng sareng pembaruan langsung !!

    2.    davidlg cenahna

      BSD ngagulung, anjeun nyarios Arch-BSD ?? atanapi aya anu sanés

      1.    Aleq cenahna

        PC-BSD mangrupikeun sistem operasi BSD, dumasar kana FreeBSD sareng mangrupikeun sistem BSD anu paling gampang dianggo, bahkan langkung ti sababaraha distro linux, éta sagampang ubuntu, magiea, pink, openuse. jsb jsb
        PC-BSD mangrupikeun sistem anu parantos lami pangalaman, ayeuna Rollig parantos mutuskeun pikeun ngalakukeunana, sareng aranjeunna parantos ngalaksanakeunana,

    3.    pandev92 cenahna

      Nah rolling rolling moal janten .., kantun henteu kedah masang deui sadayana ..., ibarat ningkatkeun ti Ubuntu 12.10 janten 13.04

  21.   facundo cenahna

    Abdi resep tanpa tujuan dina linux ... henteu distro ngayakinkeun kuring, ayeuna dina kaayaan ieu, kuring nyobian na urang bakal ningali naon anu lumangsung

    1.    Ricardo cenahna
      1.    Angel_Le_Blanc cenahna

        Éta bakal narik tapi bakal ngagaduhan dukungan pikeun kayu manis

        1.    Angel_Le_Blanc cenahna

          punten, kuring lepat, kuring henteu ngarencanakeun nempatkeun éta di dieu

  22.   Josh cenahna

    "Akhirna saatos ngalaporkeun hal-hal ieu dina forum PCLinux OS, sareng teu dipalire, kuring bosen distro sareng teras-terasan milarian ..." Anjeunna nganggo PCLinuxOS parantos lami dugi ka kuring sadar yén forum-forum na memperlakukeun kuring pisan , Abdi mutuskeun ngalakukeun hal anu sami sareng anjeun ...

  23.   Ghermain cenahna

    Kuring tetep keukeuh ... coba Pir OS 7 ... Kuring yakin anjeun moal kuciwa; langkung seueur penjelasan ngeunaan distro ieu didieu: http://germanlancheros.blogspot.com.ar/2013/04/disponible-pear-linux-7-64-bits-y-server.html

    1.    pandev92 cenahna

      Kuring parantos diuji saminggu katukang sareng sajujurna, kuring ngagaduhan osx ..., kuring henteu ningali perluna nguji os os, énzim, saatos dipasang, éta nabrak gancang pisan ...

  24.   Tersogar cenahna

    Kuring parantos sareng Sabayon-Xfce salami sababaraha sasih sareng pangalamanana saé pisan. Ngagunakeun Repository sabayon-mingguan parantos ngamungkinkeun kuring ngaraosan gulung stabil pisan sareng Entropy sareng equo.

    Kuring neunggeul yén dina forum sareng irc, anggota bari marahmay, ngamajukeun pamekaran pangguna sareng nolak katergantungan. Atuh ku ieu kuring kedah terang sakedik deui perkawis Sabayon sareng Gnu / Linux.

    1.    pandev92 cenahna

      Persis :), forum na hebat, ramah, aranjeunna terang pisan sareng distro na stabil pisan! Nuhun kana koméntar.

  25.   Jxstbn cenahna

    Éta bakal diuji, kuring parantos aya OpenSuse sareng Manjaro dina daptar.

    1.    joaco cenahna

      Anjeun sapertos kuring harita. Saatos kuring bosen Ubuntu, kuring mimiti nyobian sadayana sareng réngsé sareng OpenSUSE, distro éta disarankeun pisan, anu goréng nyaéta henteu Rolling Release ku alam, tapi anjeun tiasa ngarobih gudang pikeun Tumbleweed sareng kuduna. teu Rolling Ngaleupaskeun.
      Pokokna, dina tungtungna mah kuring uninstall na ngarobih kana LMDE sabab kuring milari distro kanggo dianggo sareng Kayu manis. Nanging, kuring henteu percanten pisan sabab anu kuring pilari nyaéta Rolling Release anu leres, anu saderhana dina waktos anu sareng langkung ti anu stabil. Janten di dieu kuring, dinten ieu kuring masang Manjaro sareng Sabayon anu kedah paling saé ayeuna. Kuring masih henteu acan mutuskeun sabab kuring ngarencanakeun pikeun nyobaan aranjeunna salami sasih minimum, tapi kuring bakal ngawartosan anjeun pikeun masang salah sahiji ti dua éta sareng upami henteu ngayakinkeun anjeun, pasang OpenSUSE.

  26.   Angel_Le_Blanc cenahna

    Éta bakal pikaresepeun tapi naha éta bakal ngagaduhan dukungan pikeun kayu manis?

    1.    Tersogar cenahna

      Éta leres: gnome-extra / cinnamon-1.6.7.

    2.    joaco cenahna

      Kuring pikir éta tiasa dipasang, tapi kuring henteu terang kumaha jalanna.

  27.   joaco cenahna

    Hai, kuring ragu ngeunaan distro mana anu kedah dijaga. PCLinuxOs sareng Sabayon mangrupikeun dua alternatif kuring. Ayeuna, saatos waktos ieu, naha anjeun nyarios yén Sabayon masih mangrupikeun alternatif anu pangsaéna pikeun aranjeunna?