Sacara manual ningkatkeun ka WordPress 3.6 tanpa maot dina usaha

logo-logo

Ningkatkeun tina vérsi WordPress ka atasan anu sanésna gampang pisan, gampang pisan yén tulisan ieu bakal pondok pisan.

Saleresna ti vérsi 2.7 teu perlu ngalakukeun ieu sacara manual, kumargi WordPress kalebet sistem pembaruan otomatis anu anjeun bakal mendakan Alat »Anyarkeun  sareng anu dirobih dina vérsi 3.0 janten Desktop »Pembaruan.

Sadayana anu nuturkeun dilakukeun ku résiko anjeun nyalira. Émut pikeun salawasna gaduh cadangan database WordPress anjeun sareng file

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta unduh vérsi pangénggalna WordPress, upami mungkin dina basa Spanyol.

Urang unzip folder na ngan kedah nyalin atanapi nimpa file-file énggal, kanggo anu énggal, kecuali file na wp-config.php atanapi anu sanés anu parantos kami modifikasi sacara manual.

Tungtungna, urang kedah nempatkeun kana peramban:

http://ruta_de_tu_blog/wp-admin/upgrade.php

Sareng pencét tombol anu nyebatkeun: Ngénggalan pangkalan data, atanapi anu sapertos kitu. Éta pisan!! Atosan!! Sumbangan !!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

30 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   3r3n0 cenahna

    Sooo bersyukur! Kuring henteu ngabayangkeun yén solusina saderhana sareng, salian ti éta, réspon kana pamundut kuring gancang pisan.

    Deui kuring negeskeun deui hatur nuhun.

    Salam ti Vénézuéla!

    1.    elav cenahna

      Sawangsulna. A pelesir pikeun mantuan !!

      1.    hayu urang nganggo linux cenahna

        A groso, Elav!

  2.   Manual Sumber cenahna

    Kuring nembé diklik "Pembaruan" sareng éta waé. * Yao Ming *

    Abdi parantos ngagaduhan cadangan sabab BackWPup otomatis nyadangkeun sakabeh blog unggal dinten sareng nyimpen kana Dropbox. 😉

  3.   eliotime3000 cenahna

    Abdi terang yén ti baheula, tapi kusabab kuring henteu nganggo hosting gratis deui, kuring henteu nganggo seueur.

    Ayeuna, masalahna sareng Drupal, kumargi kanggo pembaruan pembaruan otomatis dianggo, sareng pikeun pembaruan sacara manual, nya éta ngadamel folder salaku profil instalasi sareng ti saprak éta pembaruan.

    1.    Manual Sumber cenahna

      Éta anu anjeun kéngingkeun pikeun ngahianat WordPress. 😛

      1.    eliotime3000 cenahna

        Henteu, teu nanaon pikeun éta. Kaseueuran waktos éta lapisan 8 bug, janten sapertos anjeun masang Arch atanapi Slackware pikeun pertama kalina. Teu aya anu sanés.

        Oh, ku jalan kitu, Drupal 8 datang, sareng éta bakal teras janten KISS dina hal manajemén BD sareng kerangka anu biasa.

        Ngeunaan WordPress, kuring kaluar kusabab éta henteu ngijinkeun kuring pikeun ngawangun forum anu hadé (kuring henteu resep BBPress tina sudut pandang subyektif kuring, janten kuring resep modul forum canggih Drupal).

    2.    elav cenahna

      Drupal sareng Joomla: Kuring duaan hate aranjeunna sareng sakabeh mahluk, leres-leres.

      1.    Ozkar cenahna

        Suci Dio! Kaduruk sareng alungkeun ka walungan !! Entong ngawartosan anjeun langkung resep WP tibatan Drupal? Ka Jommla saolah-olah anjeun nyiramkeun ka jamban, sareng narik ranténa langsung ngambang!

        1.    elav cenahna

          Kuring milih, kuring angkat sareng kuring langkung milih WordPress sarébu kali tibatan Drupal.

          1.    Manual Sumber cenahna

            + Hiji milyar kanggo dua koméntar anjeun. 😀

          2.    eliotime3000 cenahna

            Bisi gaduh forum UNIFIED, blog sareng jasa anu sanés, kuring nyarankeun ngagunakeun Drupal. Éta pisan sababna naha kuring milih pikeun CMS éta.

        2.    eliotime3000 cenahna

          Joomla! Abdi henteu resep waé. Éta parantos robih ti guatemala janten guatepeor, janten kuring mutuskeun nganggo Drupal sareng sanés Joomla.

          1.    Ozkar cenahna

            +5

  4.   Miguel cenahna

    Abdi sareng wordpress.com janten abdi henteu kedah ngalakukeun éta hehehehe

  5.   Yo-yo cenahna

    Abdi dina wordpress.com janten teu kedah nanaon: trollface:

    1.    Manual Sumber cenahna

      Sareng éta henteu ngantep anjeun ngalakukeun ampir naon waé ogé. 😛

      1.    elav cenahna

        Nya, henteu sadayana tiasa gaduh sérver nyalira 🙁

        1.    eliotime3000 cenahna

          Nya, kuring ngamimitian ku hosting gratis salaku putra indungna ti 0.00 Webhost.

          1.    sina kire cenahna

            ooohhh anu hosting ngabandungan xD

    2.    eliotime3000 cenahna

      Tapi cobian pikeun ngalakukeun éta dina hosting Rebo gratis (0.00 Webhost) sareng éta nyandak salamina. Janten kuring nganggo metodeu manual sareng sadayana saé, kuring bahkan henteu kedah ngadamel cadangan sareng blog abdi masih tetep (ayeuna aranjeunna ngahalangan kumargi istilah sareng syarat na teuing ambigu sareng admin ngatur kuring).

  6.   hayu urang nganggo linux cenahna

    Snif… hayu urang nganggo linux…. ngambeu ... haha!

    1.    Manual Sumber cenahna

      Naon?

      1.    nano cenahna

        Terus "nano anjeun troll" Tingali? Abdi anu saé

        1.    eliotime3000 cenahna

          Sahenteuna troll kualitas. Hal anu saé Akismet ngagaduhan rasa anu hadé pikeun moro troll anu teu sopan.

          1.    Manual Sumber cenahna

            Hahaha, anu paling parah nyaéta henteu trolling. Éta serius, kuring henteu ngartos. : S

    2.    eliotime3000 cenahna

      ROFLMAO !!! Anjeun damel dinten abdi ku koméntar ieu.

  7.   Jibril cenahna

    Sejen sareng wordpress.com di dieu.

  8.   juancvas cenahna

    Kontribusi anu saé, tapi kuring hoyong terang file mana anu update wordpress nalika éta dilakukeun sacara otomatis, kumargi kuring hoyong ngarobih sababaraha sacara manual tapi kuring henteu terang naha kuring kaleungitan padamelan nalika ngapdet

  9.   Sakola Luhur NLP cenahna

    Nuhun, anjeun nyalametkeun kuring sababaraha jam kasangsaraan sareng sababaraha gumpalan dina dahi ngalawan méja 😀