Sambungkeun modem 3G anjeun nganggo Sakis3G

Upami anjeun pangguna a Jaringan GSMlamun nganggo Lisénsi / Linux Ubuntu Sareng upami anjeun gaduh modem 3G anu henteu tiasa dianggo pikeun anjeun dina sistem anjeun, maka anjeun kedah ningali-tingali Sakis3G.

Kuring henteu khusus ngagaduhan masalah éta tapi milari inpormasi pikeun babaturan kuring mendakan naskah saderhana éta (Sakis3G), anu dasarna, tiasa ngaidentipikasi lingkunganana (inti, distribusi, modem, operator, lingkungan desktop) sareng nyayogikeun anjeun sambungan data dina sababaraha detik.

Sakis3G sanggup ngatur modem USB o Bluetooth sareng dina situs éta aranjeunna nyarios yén éta tiasa dianggo dina jaringan CDMA. Éta ogé ngagaduhan dina database na kode langkung ti 44 nagara sareng upami nagara anjeun henteu aya, situs éta nyayogikeun inpormasi kanggo nambihan milik anjeun.

Anjeun tiasa ngaunduh tina tautan ieu pikeun i386, amd64, armv4t sareng armv5t boh boh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kampak cenahna

    Sumber inpo na? Nuhun 🙂

    1.    mac_live cenahna

      Masihan dimana unduhanna tina tautan ieu, sareng di sana anjeun ngirimkeun ka halaman sakis3g, éta ogé nyandak di sisi katuhu hiji pilihan pikeun ningali pidéo kumaha jalanna program sareng kumaha cara masangna, éta henteu sesah pisan rupana hahahaha, tapi Urang bakal ningali, énjing atanapi dinten saatos kuring nuju ngagaleuh bandwidth kuring sareng nyobian program alit ieu, supados nyambung dina Fedora 16 sareng Mint 12, hehehehehe anjeun kedah nyobian pikeun masihan data anu saé sareng akurat ngeunaan kumaha funka.

  2.   aciguembre cenahna

    Kuring mendakan taun kamari sareng resep ampir sadayana dina Linux ... éta tiasa dianggo nyalira !! Kuring henteu émut konfigurasi modem sareng ku sakis3g kuring ngan ukur kedah lebet PIN
    Anu kuring henteu terang, mac_live tapi sigana éta ngan ukur pikeun jaringan 3G, sanés kanggo broadband

    1.    mac_live cenahna

      Nya kuring pikir anjeun leres, kanyataanna Fedora 16 kuring, kuring mendakan mimitina 3G kuring nyaéta ZTE anu saé, aya 2 3, sareng kuring mendakan ti mimiti, ayeuna kuring nyambung sareng éta sareng éta hiber, kuring hoyong ngonpigurasikeunna sateuacan kuring damel, milarian naon waé hehehehehe tapi sadayana leres pisan. Kami parantos ngalebetkeun seueur hal dina linux tanpa ngonpigurasi, sakedik-sakedik urang maju.

  3.   Dj santix cenahna

    Abdi gaduh ubuntu sareng modem na henteu kunanaon tapi kuring masang linux mint sareng saur kuring kuring kedah ngaunduh hahaha nuhun pikeun tautan

bool (leres)