Calligra 2.7 sayogi kalayan parobihan antar muka

Calligra, Kantor Suite tina KDE terus berkembang, ningkatkeun sareng nambihan berita anu menarik dina unggal peluncuran anu ngadeukeutkeun aplikasi ieu kana tingkat LibreOffice y Apache OpenOffice.

The Vérsi 2.7 ngeunaan Office Suite ieu sareng sakumaha judulna nyatakeun, parobahan sareng strukturna muncul dina interface na, utamina dina toolbar sisi.

Sajauh ieu, bar sapertos kieu:

calligra_toolbar_before

tapi di Calligra 2.7, ayeuna katingalina sapertos kieu:

calligra_toolbar_seuri

Naha kuring kedah nyarios yén kuring resep? Tungtungna urang ningali parobahan anu saé sareng mangpaat dina antar muka. Tapi ieu henteu sadayana aya.

Panulis, boga anyar dukungan pikeun EPUB3: rumus matématika sareng eusi multimédia diékspor ka ebook kalayan format EPUB. Aya ogé dukungan anyar pikeun buku nutupan gambar

Nyaéta aya a filter ékspor anyar pikeun téks umum y perbaikan saringan impor docx, anu ayeuna ngagaduhan dukungan pikeun gaya tabel anu parantos ditangtoskeun. Punten perhatoskeun yén sadayana ieu kecap y nu ngarang aranjeunna ogé sayogi dina aplikasi sanés.

Rencana, aplikasi manajemén proyék, parantos ningkat tata tugas y saringan ékspor anyar kana OpenDocument Spreadsheet (ODS) sareng CSV.

Kexi, panyipta database visual, ningkatkeun impor data CSV, khususna, data ayeuna tiasa diimpor kana tabel anu aya. Kecap akses henteu meryogikeun kotak dialog modal sareng umumna langkung hadé diatur. Tingali dina daptar lengkep ngeunaan parobihan.

Bentuk: Aya sababaraha paningkatan pikeun bentuk umum anu sayogi tina kalolobaan aplikasi Calligra: Formulir Formulir ayeuna ngagaduhan cara anyar dina nuliskeun formula: modeu matlab / oktaf jeung modeu latex. Alat bentuk téksna parantos ditingkatkeun pikeun langkung nanganan gaya téks.

bentuk-kadali

Sareng tungtungna urang gaduh Krita, Aplikasi lukisan 2D ngagaduhan a topeng grayscale anyar, a alat panulisan freehand pangsaéna kalayan garis lemesna, a cara pikeun ngalukis inohong nganggo sikat Krita, warna anu pangsaéna pikeun panyaring abjad, a ningkat alat motong jeung alat ningkatna transformasi anu ngabantosan pangguna pikeun nyiptakeun tékstur.

Dukungan pikeun format file anyar kalebet ékspor ka QML jeung impor / filter ékspor pisan ningkat pikeun file Photoshop PSD. Anjeun tiasa maca ngeunaan paningkatan dina Krita kalayan langkung rinci dina krita.org.

Aranjeunna tiasa ningali iklanna perwira didieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   nano cenahna

    Nya, kuring henteu wani nganggo Kalligra pikeun ngusulkeun solusi pikeun dua perusahaan anu kuring nuju nyusun sistem otomatisasi kantor anu saderhana, pikeun éta kuring leres-leres ngamangpaatkeun LO.

    Ayeuna, kuring moal bohong, sigana kuring bakal ngajaga Calligra salaku kamar pribadi, kuring bakal ngalakukeun tés pikeun ningali kumaha impor dokuménna diantara suite gratis teras kumaha tampilanana ditutup suite, mungkin tina kabisat kana batal sareng ngalakukeun layanan komunitas, magang sareng laporan tésis ku Calligra: 3

    1.    BishopWolf cenahna

      Pikeun ieu (laporan, skripsi) aya suite anu langkung saé tibatan LyX, kuring parantos tésis, CV sareng seueur laporan di dinya sareng percanten ka kuring méwah

  2.   Canales cenahna

    Pilihan bébas kualitas naon anu urang gaduh pikeun otomatisasi kantor di GNU / Linux :). Kaleresan nyaéta Calligra ngagunakeun éta sakapeung sareng - sanaos kuring langkung biasa ngagunakeun Libreoffice - éta salawasna nyéépkeun rasa anu saé dina sungut kuring, éta ngagaduhan kaputusan anu saé pisan.

    Hatur nuhun pikeun ngabagi, surak!

  3.   TUDz cenahna

    Nalika éta masih henteu ngagaduhan dukungan pikeun format .doc, kuring bahkan henteu nyobian nganggo xD sabab kuring resep kana penyuluhan ieu; rada éta dipaké dina kawijaksanaan budi di sakola TT kuring

    1.    Jibril cenahna

      Janten anjeun nuju macét sareng ngantosan Microshit ngaleupaskeun spésifikasi

    2.    tutingo cenahna

      Nya kuring émut yén sakali calligra lumpat sacara sampurna ekstensi .docx anu teu aya suite sanés dina GNU / Linux anu ngalakukeun atanapi aranjeunna salah ngalakukeun ...

      1.    eliotime3000 cenahna

        Pikeun damn LibreOffice kuring sareng nganggo Calligra, éta cenah.

    3.    eliotime3000 cenahna

      Pikeun muka file .doc tanpa masalah, kuring nganggo Kantor Kingston pikeun GNU / Linux, sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring. Kanggo format OOXML, kuring nganggo LibreOffice.

  4.   hayu urang nganggo linux cenahna

    Pisan pikaresepeun…. Sigana mah sadaya suite kantor Linux sami dina garis anu sami. Open Office sareng LibreOffice parantos ngalebetkeun sidebar dina dasar ékspérimén.
    Peluk! Paul.

    1.    Mauricio Baéza cenahna

      Henteu, dina AOO éta sanés ékspérimén, upami anjeun hoyong énggal sareng berita AOO, anjeun tiasa maca dina forum resmi ngeunaan éta: http://forum.openoffice.org/es/forum/viewforum.php?f=75

      Wasalam

  5.   Luis cenahna

    Latex anu pangsaéna pikeun Linux, hiji-hijina hal anu kuring henteu mendakan gaganti nyaéta spreadsheet

    1.    Martin cenahna

      Cal sobat ngabobol na, anjeun ngan ukur kedah maca sakedik deui, kami biasa éta sareng ngarobih sok biayana.
      yén upami ngalaksanakeunana ku waktos sareng kahoyong, dina kasus sirah darurat pikeun unggul

    2.    BishopWolf cenahna

      Upami anjeun parantos nganggo LaTeX, cobian cobian LyX, anu nempatkeun antarbeungeut grafis pikeun ampir sadaya anu parantos anjeun anggo sareng anjeun kedah nyerat ku tangan, tapi anu pangsaéna nyaéta éta ngamungkinkeun anjeun ngédit tabel sacara grafis (superdefisiensi Latex)

  6.   Root87 cenahna

    Abdi hoyong ningali LXDE porting ka QT pikeun nguji lol pikeun momen kuring cicing sareng libreoffice ngan ukur pikeun penampilan

  7.   msx cenahna

    Kuring henteu ngarti, nalika éta KOffice éta ditingal mangtaun-taun sareng ayeuna parantos diganti nami sadayana hoyong berkolaborasi?
    Ngabobodo.

    1.    F3niX cenahna

      Leres, janten sigana, upami aranjeunna ngaganti nami janten konqueror, naha aranjeunna ogé bakal kolaborasi? NGABARAKATAK.

bool (leres)