Sayogi pikeun diunduh Xubuntu 12.10 Alpha 2

Ampir tara sareng adi awéwéna, Xubuntu 12.10 ngahontal kaayaan na tina Alpha2, kalebet novelty utami nyaéta Vérsi 4.10 de Xfce.

Parantos sakali Kuring bébéja ka aranjeunna ngeunaan Xubuntu 12.04 (Tepat), sebaran anu nyerang kuring kusabab enteng na finish anu alus, nunjukkeun yén ieu rilis anyar Xubuntu Éta henteu sami sareng vérsi anu tiheula. Xubuntu 12.10 Alpha2, kalebet pembaruan tina aplikasi sanés sapertos Gimp 2.8 y gThumb 3.0.1. Urang tiasa ngaunduh tina link ieu.

sumber: @Xubuntu Blog


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Versiitis akut cenahna

    Éta leres..
    De Precise justru anu munggaran anu kuring nyobian sareng kuring resep, éta cinta dina pandangan pertama, dugi ka kuring nyobian Lubuntu 12.04 sareng tanpa diragukeun, anu hiji kuring bakal nikah sareng anu sanés bakal janten pameget .. hihihi ..
    Karunya yén Xubuntu ngan ukur ngagaduhan dukungan salami 3 taun dina LTS sareng Lubuntu langkung parah, ogé sanés LTS, nalika aya rébuan Ubuntu Dumasar anu ngan ukur ngarobih wallpaper sareng nganggo dukungan 5 taun 🙁

    1.    TDE cenahna

      +1. Ayeuna pikeun nyobaan, ngalih ka LiveUsb, niténan, masang sareng ngaraoskeun perasaan lieur anu anéh nalika mikirkeun naha masang Distro justru hal anu paling pikaresepeun di dunya. Sababaraha kali dina conto ieu kuring mikir yén séks salaku hal anu paling pikaresepeun murni teuing kaleuleuwihan. Sigana mah kuring parantos gélo XD

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Kalayan hal terakhir anu anjeun carioskeun, hahaha kuring pikir leres, kalapa gagal anjeun HAHAHA.

      2.    domainx cenahna

        Seungitna tos lami teu gaduh hubungan lalaki beunghar !!! sabab kasenangan kelamin henteu ngabandingkeun sareng nanaon hahahaha salam !!!

    2.    David de L (@david_de_L) cenahna

      Kuring nganggo Xubuntu 12.04 sareng henteu kunanaon, tapi kuring nyobian Lubuntu 12.04 dina modeu langsung sareng kuring reuwas kumaha gancangna ngabalesna tapi kuring gaduh patarosan kumaha kuatna komunitas Lubuntu sahingga kuring tiasa kéngingkeun bantosan atanapi topik pikeun ngaréka-réka ti dinya méja? kumargi hiji-hijina hal anu kuring henteu resep nyaéta penampilanana.

      Salu2

      1.    Versiitis akut cenahna

        Kaleresan, teu aya ideu, kuring ngaropea sakedik, sabab kuring ngagaduhan salaku LiveUSB, sareng nalika kuring ngabalikan deui éta bakal balik kana kaayaan normalna.

  2.   ditangtoskeun cenahna

    alus!

  3.   ren434 cenahna

    Layar éta ngahudangkeun hawa nostalgia dina diri kuring, kuring rumaos gaduh deui, tapi kanyataanna henteu ngagolér maéhan kuring.

  4.   domainx cenahna

    Naha vérsi ieu salah sahiji anu bakal dumasar kana Debian atanapi anu nuturkeun ????

    1.    domainx cenahna

      Kuring henteu kantos maca berita lengkep anu aranjeunna terbitkeun dina April! hahaha éta lulucon !!! Surak

  5.   Rober cenahna

    Abdi gaduh masalah sareng kartu jaringan wifi atheros ar9285. ditumpurkeun. Éta dideteksi tapi éta henteu jalan sakumaha kuduna. nyatana applet jaringan nyarios yén teu aya jaringan. tapi nalika kuring nempatkeun usb tp-link antena, kalayan éta kuring tiasa nyambung ka jaringan nirkabel tanpa masalah. Abdi parantos nyobian sadayana. Kuring parantos milari inpormasi di saluruh wéb. jeung sia hasil.

  6.   Rober cenahna

    kartu anu dimaksud nyaéta atheros ar9285

  7.   ferchmetal cenahna

    Xubuntu nyaéta tanpa ragu anu pangsaéna Ubuntu di ditu! Kuring nganggo, vérsi 12.04 sareng éta saé pisan, gancang pisan sareng éndah ogé!