Sayogi pikeun diunduh Zentyal 3.2

Zentyal (baheulana alias Ebox) parantos janten jalan kaluar anu hadé pikeun UKM kusabab ciri sareng gampang panggunaanana, kusabab éta ngamungkinkeun urang pikeun gancang ngamimitian sérver sareng seueur jasa anu biasana dianggo.

Sababaraha dinten ka pengker, alaintm anjeunna nyarios ka kami ngeunaan éta nyaritakeun ngeunaan pangalaman anjeun.

Resep sadaya produk anu saé, Zentyal parantos mekar sakedik-sakedik sareng versi 3.2 ayeuna tiasa diunduh, anu nampilkeun integrasi salajengna sareng téknologi Samba.

Ieu ngandung harti yén ayeuna dimungkinkeun pikeun ngenalkeun server Zentyal sacara transparan dina lingkungan Windows, migrasi jasa jaringan sareng pangguna kalayan gampang ka Zentyal, sareng pareuman server Windows anu henteu perlu atanapi henteu didukung tanpa nyusahkeun pangguna.

Zentyal 3.2 Éta pikeun nyumponan kabutuhan anu penting tina sababaraha Jaringan sareng Sistem Administrator anu ku sababaraha alesan kedah ngatur komputer nganggo MS Windows.

Fitur anyar sareng paningkatan anu kalebet dina rilis ieu nyaéta:

  • Dumasar kana Ubuntu 12.04.03 LTS, Linux Kernel 3.8 anu énggal sadayana paket sareng jasa dikelola ku Zentyal anu diénggalan.
  • Gaya terpadu sareng gampang dianggo ngalangkungan antar muka pangguna grafis, kalayan dukungan sered / serelek nalika mindahkeun baris méja.
  • Integrasi sareng versi Samba pangénggalna (4.1).
  • Antarbeungeut dumasar-tampilan tangkal énggal pikeun ngatur pangguna sareng tim énggal, kalebet dukungan pikeun sababaraha unit organisasi pikeun modul Samba, Proxy, Mail sareng Zarafa.
  • Modeu anyar anu ngamungkinkeun auténtikasi kana sérver Active Directory eksternal.
  • Dukungan awal pikeun GPOs sareng skrip sambung / pegatkeun.
  • Modul IPS Anyar.
  • Pangrojong L2TP dina modul IPsec.
  • Antarmuka administrasi gancang.
  • Pamasangan tanpa sirah anyar dina modeu ahli.
  • Ngamimitian langkung gancang kusabab manajemén setan anu langkung saé.
  • Gampang ningkatkeun pamasangan Zentyal Server 3.0 anu tos aya.

Hanjakal dokuméntasi pikeun vérsi 3.2 teu gaduh vérsi Spanyol, tapi urang tiasa konsultasi sareng versi Inggris Ieuh.

Conto kumaha katingalina Zentyal (dina vérsi 3.2 Béta):

Zentyal_3.2

Tiasa ngaunduh Zentyal leres-leres bébas tina tautan ieu:

Unduh Zentyal Server 3.2

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Erick cenahna

    Sobat elav anjeun henteu terang anu versi squid3 nanganan zentyal 3.2, Abdi hoyong terang ningali naha hijrahna tiasa dilakukeun, Salam

    1.    elav cenahna

      Jujur kuring henteu gaduh ideu .. didieu kuring ngagaduhan iso Zentyal tapi kuring henteu acan masang éta.

  2.   taragon cenahna

    Éta katingalina ku panganteur anu langkung saé tibatan sateuacanna. 😀

    1.    elav cenahna

      Yap. Éta mangrupikeun paningkatan na 😀

bool (leres)