KDE 4.11.1 sayogi

KDE_4.11

Vérsi parantos dileupaskeun 4.11.1 de KDE SC, pembaruan bulanan anu pinuh ku perbaikan anu ngabantosan stabilkeun sareng ningkatkeun kinerja Lingkungan Desktop anu saé ieu.

inget yen KDE 4.11 Anjeun bakal teras nampi pembaruan pikeun dua taun ka hareup. Vérsi ieu ngan ukur aya perbaikan bug sareng pembaruan tarjamahan sareng bakal janten pembaruan anu aman sareng pikaresepeun kanggo sadayana.

Ngalereskeun langkung ti 70 bug anu ngagambarkeun pamutahiran dina window manager KWin, manajer file lauk lumba-lumba, sareng anu sanésna. Numutkeun kana pernyataan resmi, Plasma dimimitian langkung gancang, lauk lumba-lumba éta ngagaduhan ngagulung anu langkung lancar, sareng sagala rupa aplikasi sareng pakakas nganggo kirang mémori.

Perbaikan kalebet nyered sareng ngaleupaskeun pamulangan ti taskbar ka pager, perbaikan warna sareng panyorot sintaksis dina Kate, sareng seueur bug alit anu dibenerkeun Kmahjongg.

Anjeun tiasa ningali seueur parobihan dina tautan ieu.

sumber: KDE.org


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

39 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   truko22 cenahna

    Warta anu saé 😀

  2.   Dcoy cenahna

    Kuring heran kumaha béntenna KDE bakal dijalankeun dina pangkonan kuring sareng:

    cpu [4 x Intel (R) Core (TM) i5 CPU M 460 @ 2.53GHz (GenuineIntel) @ 2.53GHz] video [Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller] sora [HDA-Intel - HDA Intel]

    1.    pagawe cenahna

      Ngalayang!

    2.    elav cenahna

      Serius? ¬_¬

      1.    Dcoy cenahna

        Kuring kantos naros kumargi nalika KDE mimiti nganggo plasma kuring lambat mindahkeun kursor dina ménu ... saatos éta kuring mimiti resep minimalis sareng akhirna nganggo pekwm 😛

        1.    eliotime3000 cenahna

          Naha video tertanam anjeun 256, 512 atanapi 1024 MB? Upami éta 512MB maka éta kedah ngapung.

    3.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Di kuring éta gaduh pagelaran anu pernah katingali sateuacanna.

      CPU [4 x Intel (R) Inti (TM) i5-2520M CPU @ 2.50GHz) pidéo [AMD / ATI] Seymour [Radeon HD 6400M / 7400M Series] + 4GB DDR3

      1.    Giskard cenahna

        Heh heh, sial, ku mesin éta aranjeunna hiber dugi ka pingguin !!!
        (tong pernah nyarios 😉)

        1.    eliotime3000 cenahna

          Nya, gaduh Slackware dina HP Workstation kuring sareng desktop KDE, ieu kajantenan >> http://www.youtube.com/watch?v=9dfWzp7rYR4

      2.    Ozkar cenahna

        Nya, di imah kuring ngapung handap:
        CPU [2x Intel Atom Dual Core (TM) @ 1.80GHz] 2Gb DDR3
        Sareng dina padamelan kuring kuring bahkan henteu ngawartosan aranjeunna:
        Mobile QuadCore Intel Core i7-2630QM, 2400MHz 4Gb DDR3-1333
        Oh ku jalan kitu, kuring henteu nganggo akonadi, atanapi nepomuk atanapi naon waé sapertos kitu, pikeun nyéépkeun langkung seueur sumberdaya kuring mimiti nganggo PyCharm (éra sorangan).

      3.    pandev92 cenahna

        Lalaki asli, aranjeunna nganggo pc desktop 😛

        1.    eliotime3000 cenahna

          Sareng aranjeunna langkung seueur upami anjeun nganggo workstation di bumi.

      4.    kennatj cenahna

        Ohhh tingali anu balik ka Arch ogé xD

    4.    ucing cenahna

      Abdi gaduh pangkonan taun 2008 sareng éta ngapung

    5.    Ivan cenahna

      Nya, dina kasus kuring, Kde 4.11 sareng OpenSUSE 12.3 langkung saé tibatan kantos (prosésor AMD V140 2.3 GHz, video AMD / ATI Radeon HD 4200, kalayan giga ram)

    6.    Miguel cenahna

      Dcoy, Malah windows vista ngalayang dina i5

      1.    eliotime3000 cenahna

        Carita Leres.

  3.   eliotime3000 cenahna

    Warta anu saé pikeun KDEros. Sareng kumargi kuring maénkeun sareng KDE dina mesin virtual kuring anu ngagaduhan Slackware di VirtualBox.

  4.   poékkeun cenahna

    Warta anu saé 😀

  5.   dhunter cenahna

    KDE saé pisan, tinggaleun sieun naha éta bakal lumpat ka kuring, coba sareng tingali, dina damel kuring gaduh Dual-Core E5700 3.00GHz kalayan 4.10.5 sareng éta ngalayang, sareng éta mangrupikeun pc anu rada lami pikeun ieu waktos.

    1.    eliotime3000 cenahna

      KDE sanés Windows Aero. Kuring nyobian KDE kalayan 96 MB pidéo dina VirtualBox sareng éta leres-leres ngapung.

  6.   Ozkar cenahna

    KMahjongg !! ?? WTF? Nya, pikeun maénkeun mahjongg parantos dicarioskeun ... 😀

  7.   José cenahna

    Kuring gaduh éta nempatkeun pikeun putri abdi dina pentium 4 kalayan 1GB sareng éta tiasa dianggo pisan. Arch Linux kalayan 4.11.

    Kami nyarioskeun hiji tim langkung ti 10 taun.

    Wasalam

    1.    eliotime3000 cenahna

      Sacara umum, distros basis KISS condong langkung gancang tibatan distro "langkung gampang" sapertos Arch sareng Slackware.

  8.   eliotime3000 cenahna

    Kuring parantos nganggo KDE dina Slackware sareng saleresna éta parantos memotivasi kuring pikeun solokan GNOME 3.4 fallback kuring pikeun ngagentoskeun sareng KDE 4.8.4 (anu kuring gaduh dina repos Debian kuring). Versi ieu katingali lumayan digosok, sareng kuring ngarepkeun éta langkung saé tibatan XFCE sareng LXDE dina panggunaan pakakas.

    1.    dhunter cenahna

      Nya, tingali skrip kuring pikeun Debian KDE yén ku sababaraha tuning tiasa ngabantosan anjeun ngajadikeun otomatis.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Kuring bakal ningali skrip anjeun, kumargi nembe GNOME 3.4 fallback ku jalan ngalangkungan panel handapeun taskbar maot.

  9.   Jibril cenahna

    Boot ningkat?

  10.   eliotime3000 cenahna

    Sareng nyarios ngeunaan KDE, kuring pasti ngaleungitkeun fallback GNOME 3.4 sabab éta parantos ngajadikeun kahirupan kuring sangsara kalayan kacilakaan na. Abdi angkat ka KDE.

    1.    kennatj cenahna

      Gnome tiasa dianggo ti vérsi 3.8 sareng salajengna, éta sampurna pikeun kuring 🙂

      1.    eliotime3000 cenahna

        Nuhun kana inpo na. Kusabab kuring nganggo Debian Stable, kuring bakal ngarobih GNOME 3.4 Fallback janten KDE.

    2.    ucing cenahna

      Upami anjeun hoyong nganggo Debian sareng KDE, kuring nyarankeun anjeun angkat ka Tés (sareng pangalaman éta tetep henteu saé), atanapi ngalih ka ZevenOS Néptunus.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Henteu nuhun. Kuring ngamimitian nganggo GNU / Linux nganggo KDE 3 anu aya di Mandrake 9, ngan ukur ayeuna kuring balik deui kana desktop anu kuduna mah lirén ngagunakeun.

        1.    eliotime3000 cenahna

          Ku jalan kitu, ku tinkering sareng setélan anu gaduh KDE, desktop tiasa diringankeun dugi ka tingkat anu tiasa janten sakumaha gancangna Arch atanapi Slackware (anu terakhir, kuring mikir masangkeunana dina Pentium IV lami kuring sareng XFCE, ti saprak pidéo terpadu anu dipiboga sareng chipset VIA anu parantos dipasangkeun éta henteu dipikaresep ku éta supados tiasa dianggo nganggo KDE).

  11.   Ferdinand Duarte cenahna

    Kagungan régrési, modeu netbook henteu ngahémat ni'mat

  12.   eliotime3000 cenahna

    Siap! Kuring parantos aya di KDE, tapi kuring tetep kedah ngadamel sababaraha modifikasi supados siap.

  13.   asdévian cenahna

    Halo, kumaha damang, hatur nuhun kanggo berita, éta parantos kaluar dina réak cakra, tapi éta nyarios yén kuring kedah mencabut driver atheros (madwifi), tapi kuring bakal ditingalkeun tanpa adaptor nirkabel kuring, janten kuring henteu acan ngamutahirkeunana, anjeun tiasa netelakeun dina a pos ieu? Punten, kaleresan, kuring parantos milarian sareng aranjeunna sadayana nyarios yén madwifi kedah dihapus, tapi aranjeunna henteu nyarios kumaha carana ngajawab driver atheros ..: \
    muhun .. hatur nuhun .. (sareng)