KDE SC 4.13 sayogi

Kami ampir salengkah jauh tina naon anu bakal énggal Lingkungan Desktop, langkung semantis, langkung gancang, langkung saé sareng upami sadayana lancar, aranjeunna bakal masihan ka kuring salaku hadiah ulang taun Juni. KDE 5 Ieu ampir dieu.

Dinten aranjeunna ngumumkeun kasadiaan KDE 4.13, nyésakeun séri 4.12.X sareng anu ngalebetkeun seueur fitur-fitur anyar. Hayu urang tingali sababaraha anu paling pikaresepeun.

KDE 4.13

KDE Kontak ngenalkeun fitur anyar sareng langkung gancang

Ieu di handap Kontact Éta ngagaduhan séri ciri dina sababaraha komponénna. KNotes ayeuna tiasa ngahasilkeun alarm sareng ngenalkeun kamampuan milarian, sareng parantos aya seueur paningkatan lapisan cache data di Kontak, hasilna nyepetkeun ampir sadaya operasi.

KMail ngenalkeun awan Panyimpenan (Pangrojong pikeun awan) anu bakal dilebetkeun sakumaha tautan dina email, sareng nambihan dukungan anu langkung saé pikeun nyaring ku Sieve. Jasa "awan" dirojong kaasup Dropbox, kotak, KolabServer, AnjeunSendIt, UbuntuOne (ieu henteu asup akal deui), hubic sareng aya pilihan umum tina WebDav. Alatna storageservicemanager ngabantosan manajemén file dina jasa ieu.

Awan KMail

Bar saringan gancang gaduh paningkatan panganteur pangguna alit sareng kauntungan ageung tina kamampuan milarian anu diwanohkeun dina platform pangembangan KDE 4.13. Mesin pencari langkung gancang sareng langkung dipercaya.

Konsole mawa sakedik kalenturan tambahan ku ngamungkinkeun lambaran gaya khusus pikeun kontrol tab bar. Propil ayeuna tiasa nyimpen ukuran kolom sareng baris anu dipikahoyong. Payung dimungkinkeun pikeun duplikat diagram sareng ngenalkeun ménu kontéks pinter anu nyebatkeun konténna kana widget anu dipilih. Gwenview ngenalkeun dukungan pikeun nilik file .RAW.

Kate ngenalkeun dukungan animasi pikeun kurung kurung sareng kurung, parobihan pikeun ngadamel keyboard anu cocog sareng AltGr tiasa dianggo dina modeu vim, sareng sajumlah paningkatan plugin, khususna di daérah dukungan Python. Bar status ayeuna ngamungkinkeun tindakan langsung, sapertos ngarobih setélan lekukan, énkode, sareng sajabana… Bar tab anyar dina unggal tampilan, dukungan parantosan kode pikeun basa pamrograman D, sareng seueur deui.

Antarbeungeut anu milarian lauk lumba-lumba éta parantos dirobih kanggo ngamangpaatkeun infrastruktur milarian anu énggal sareng nampi pamutahiran kinerja énggal. Adun sora KMix ngenalkeun kadali jauh ngalangkungan protokol komunikasi antar-prosés DBUS. Sareng seueur deui ..

Anjeun tiasa ningali catetan rilis di url ieu sareng berita dina aplikasi Ieuh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

27 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jamin-samuél cenahna

    Sareng éta parantos aya dina repos KaOS

    ISO anyar KaOS 2 bakal dileupaskeun teu langkung ti 2014.04 dinten.

    1.    elav cenahna

      Sareng éta parantos aya di Reposisi Uji ArchLinux ... janten dina sababaraha dinten paling éta ogé bakal sayogi 😀

    2.    budak lalaki cenahna

      Naha éta Andrea Scarpino nyaéta anu ngarangkep sadayana, sareng unggah kana Arch Linux. Sigana mah Manjaro, Chakra sareng KaoS, aranjeunna nyalin sareng némpelkeun dina gudangna. Hayu urang henteu mundur ti Andrea, saha jalma anu ngajaga KDE dina Arch sahingga dina sagala turunan. Salam.

      1.    dinten cenahna

        KaOS henteu diturunkeun tina lengkungan, sadayana dibungkus ti mimiti pikeun distro.

  2.   Bryan DG cenahna

    Sareng énjing Kubuntu 14.04 bakal sayogi sareng tebak naon, éta bakal nyangking KDE 4.13 😀

    1.    elav cenahna

      Kuring henteu ningali éta salaku hal anu positip .. Abdi bakal tinggaleun KDE 4.12.4 sareng henteu rurusuhan, kuring engké ditingkatkeun janten 4.13 .. Teras aya bug, masalah sareng pangguna anu ngawadul ..

      1.    Windousian cenahna

        Sakuduna janten versi pamungkas, sanés béta. Bugs teu bisa dihindari sareng bakal muncul waé (naha 4.12.4 atanapi 4.13).

        1.    eliotime3000 cenahna

          Nya, upami aranjeunna parantos ngalaman masalah pikeun ngaluarkeun ujung kasar dina kode sumber (sapertos Fedora), kamungkinan aranjeunna ngaleungitkeun poténsial bug.

          1.    Windousian cenahna

            Pikeun kuring, Kubuntu 14.04 mangrupikeun salah sahiji vérsi paling buleud dina sajarah na (tina sakedik anu kuring ningali) tapi teu aya parangkat lunak kompléks tanpa bug atanapi kasalahan (Fedora henteu terkecuali).

  3.   edu cenahna

    Anu matak, kuring bakal ngantosan éta kaluar dina Repos Arch.

  4.   Ronin cenahna

    Di saat ayeuna Opensuse aya di Pabrik (pikeun pamekar) dina sababaraha dinten ka payun éta bakal di KDE SC (versi stabil pangénggalna) sanaos kuring bakal ngantosan sababaraha minggu pikeun vérsi anu parantos tambalan sahingga nyingkahan masalah.

    1.    Patrick cenahna

      Upami anjeun nganggo Repository KDE énggal pikeun openSUSE "ayeuna", kuring ngabayangkeun yén dina sababaraha dinten anjeun bakal gaduh pembaruan siap dipasang.

  5.   jimat_linux cenahna

    Éta parantos aya di Gentoo Testing, anu saé nyaéta Gentoo ngagaduhan kawijakan anu langkung tenang sareng henteu maksakeun anjeun sering ngapdet, khususna KDE

    1.    eliotime3000 cenahna

      Nya, Gentoo mangrupikeun distro KISS dina unggal hartos kecap (butuh waktos langkung sakedik tibatan Arch sareng Slackware disatukan, tapi pikeun ngahontal performa anu dipikahoyong, éta patut).

      Paling henteu, kuring henteu nganggap enteng distro sapertos anu kuring kantos (maca buku Pegangan Slackware sareng Gentoo mangrupikeun hal anu paling caket kana buku mimiti GNU / Linux).

  6.   Yo-yo cenahna

    Sabenernna di KaOS kami parantos lami nyobian uji coba betas sareng RC, ditambah 4.13 sacara internal.

    Dinten ayeuna, Tux ngaliwat, urang bakal gaduh KaOS ISO (2014.04) énggal sareng KDE 4.13 sareng seueur deui !!!

    1.    e2fletcher cenahna

      Tux ngaliwat? Fanatisme agama dina tingkat anu kuring henteu ngarti. xD

    2.    dinten cenahna

      Kuring pikir yén ku ISO kaos ieu salian ti 4.13 aranjeunna robih janten 100% baloo tibatan nepomuk, anjeun terang naha langkung merenah pikeun ngalakukeun pamasangan anu bersih atanapi pikeun ngapdet deui?

      1.    eliotime3000 cenahna

        Baloo mangrupikeun lahir deui tina Nepomuk (sacara analogna, éta mangrupikeun na reinkarnasi, tapi ningkat).

        Nya kuring langkung resep Baloo sarébu kali tibatan Google Desktop Search sareng Nepomuk sasarengan.

  7.   Daniel cenahna

    kalayan wallpaper éta sigana yén aranjeunna ngalirkeun magnet kana monitor sareng éta sapertos XD ieu

  8.   peterczech cenahna

    Dina waktos ayeuna kuring nempel sareng KDE 4.10.5 ti Slackware 14.1 anu kuring leupas tina versiontitis sareng dystrotitis akut: D.
    Saha anu bakal nyarios yén kuring angkat ti Debian ka CentOS, ti CentOS ka Fedora, ti Fedora ka openSUSE sareng ti openSUSE tungtungna ka Slackware: D.

    Slackware pasti distro pangsaéna. Gampang, gancang, ngahibur, stabil sareng anjeun diajar seueur sareng éta.

    Ti dieu kuring hatur nuhun ka @DMoZ anu tulisanana ngeunaan distro ieu ngayakinkeun kuring sareng anu kuring angkat ka Slackware.

      1.    peterczech cenahna

        Leres @ eliotime3000, kuring ogé ningali aranjeunna sareng pisan, ngahaturkeun nuhun pisan ka aranjeunna duaan 😀

      2.    eco-slacker cenahna

        Hehe, lucu, kuring nganggap yén Slackware tiasa dianggo saatos dipasang, éta sadayana gumantung kana panggunaan anu dipasihkeun, sareng Gentoo moal ngantep kuring ngabohong, tapi nyusunna langkung saé tibatan binér dina sagala cara kecuali pikeun waktos dipasang, ku margi tutorialna saé pisan, teu aya anu lahir terang.
        Wasalam

    1.    alunadoq cenahna

      jelema, kuring pikir aya alesan dina ieu. Slackware ngagaduhan hal anu tiasa dianggo kalayan saé, gancang .. Kuring henteu terang sistem paket anu dianggo pikeun masang (kuring terang éta ngagaduhan sababaraha cara sareng éta ogé nyusun) tapi salaku pasangan debian kuring gaduh wifislax sareng kde éta tiasa dianggo kalayan saé pisan ... Éta ogé dilakukeun pikeun ngukur sareng ngabutuhkeun distro -kde sareng slack-.
      Abdi nganggo Debian Sid kalayan henteu aya keluhan tapi merhatoskeun yén distro ieu "slide" langkung saé. sakedik.
      Nalika kuring ngagaduhan hal-hal sanés dina émutan kuring bakalan slackware kana komputer kuring. salam

      1.    peterczech cenahna

        Ngiringan: D. Abdi henteu kuciwa nanaon: D. Aplikasi na langkung lancar sareng gancang nalika anjeun nyusun: D.
        Kuring mikirkeun naha nganggo Slackware atanapi Gentoo sareng akhirna kuring milih Slackware kumargi anjeun ngantunkeun Slackware siap sababaraha jam sedengkeun Gentoo dina sababaraha dinten (gumantung kana mesin tangtosna .. Abdi gaduh 1GB Ram sareng inti tunggal prosesor dina laptop kuring): D.

  9.   Alejandro cenahna

    Topik anu pikaresepeun pisan ngeunaan KDE, aranjeunna teras-terasan janten payun.

  10.   edu cenahna

    Naha aranjeunna bakal ngaleupaskeun kaOS dina waktos 32 '?