Sadia Linux Mint 15 "Olivia" Xfce RC

mint_xfce

Pikeun pangguna tina linux mint jeung hususna tina XfceDinten ayeuna poe dimimitian ku berita anu saé: Versi calon LinuxMint 15 Xfce.

Naon peluncuran ieu nyandak urang? Teu aya anu énggal pikeun seueur. Parobihan anu sami sareng langkung saé tina versi Mint anu sanés perkawis MDM, Software Manager, Driver Manager, wallpaper anyar sareng tangtosna, Xfce 4.10.

Anjeun tiasa ningali pengumuman resmi dina Blog Mint Linux sareng pas dina tulisan éta, tautan unduhan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

22 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jembar cenahna

    Wilujeng, meureun kuring nyobian dina komputer anu lami anu kuring gaduh, teu langkung ti ngan ukur ngaco waé

  2.   peterczech cenahna

    Abdi resep pikeun pangguna Linux Mint, tapi anu leres-leres ngeusian kuring ayeuna sareng Elav nyaéta pembaruan kernel anu ditampi sadayana pangguna uji Debian saprak éta diénggalan ka vérsi 3.9.6-1: D.

    Dina cara anu sami, pangguna uji Debian parantos ngagaduhan XFCE 4.10 kanggo sababaraha waktos: D.

    1.    peterczech cenahna

      Dina waktos anu sami kuring ngawartosan anjeun yén kernel ieu ogé sayogi kanggo vérsi anu stabil tina Debian ngalangkungan wheezy-backports 😀

      1.    sétan AG cenahna

        Naha anjeun terang kumaha ngamutahirkeun kernel éta dina Wheezy? Éta masihan kuring kasalahan katergantungan nalika kuring badé ngamutahirkeun kernel.

        1.    peterczech cenahna

          pantun,
          dimungkinkeun pikeun ngamutahirkeun ku cara anu saderhana pisan. Tambahkeun repo wheeyz-backport kana sumber anjeun. daptar:

          deb http://ftp.debian.org/debian/ wheezy-backports kontrib utama henteu gratis
          deb-src http://ftp.debian.org/debian/ wheezy-backports kontrib utama henteu gratis

          Teras buka terminal sareng perbarui:

          su
          (lebetkeun kata sandi root anjeun)

          update apt-meunang

          apt-get -t wheezy-backports dist-ningkatkeun

          Kalayan dist-upgrade heula sadayana anu diperyogikeun pikeun nginstal kernel terakhir diénggalan janten urang teraskeun deui:

          update apt-meunang

          apt-get -t wheezy-backports dist-ningkatkeun

          Sareng voila 😀

          1.    sétan AG cenahna

            Teu nanaon. Éta nétélakeun ka kuring yén bungkusan na dipikagaduh: linux-image-686-pae sareng linux-headers-686-pae

          2.    peterczech cenahna

            Aya kagumantungan (linux-image-3.9-0.bpo.1) anu teu acan dimuat sareng nuju dikembangkeun sapertos dilaporkeun dina Debian nyalira, tapi anjeun tiasa teras masang kernel ieu nambihan uji coba repos os

            http://packages.debian.org/wheezy-backports/linux-image-amd64

          3.    sétan AG cenahna

            Oh, henteu kunanaon. Sahenteuna kuring terang éta sanés anu ngan ukur dina sistem kuring. Éta bakal sumping,

          4.    patodx cenahna

            Data anu hadé Petercheco, tapi ngawartosan kitu, kumaha kaayaan Jessie? stabil, kasalahan ...
            Ku jalan kitu, inpo anu saé dina Mint XFCE, linux minta a distro anu ku kuring dipikacinta pisan.
            hatur nuhun elav kanggo inpo na.

          5.    peterczech cenahna

            Hai Patodx,
            Sajauh ieu kuring henteu ngagaduhan masalah dina Debian Wheezy ogé Jessie janten kuring henteu ngagaduhan pilihan séjén pikeun nyarankeun: D. Hal anu sami tiasa diucapkeun ku Elav atanapi saha waé anu nganggo cabang tés. Catet yén cabang uji Debian langkung stabil tibatan cabang stabil Ubuntu atanapi Linux Mint :).

        2.    Striders cenahna

          @Peter: Naha anjeun ngagaduhan masalah Bluetooth? Kuring gaduh dongle usb anu nyababkeun sistem ngagantung sareng meryogikeun balikan deui. Lulus dina Ubuntu 12.04 (i386) /13.04 (x64) sareng Fedora 19 (x64)

          1.    Striders cenahna

            sareng dina debian 7, abdi masih teu acan nyobian di debian jessie

          2.    peterczech cenahna

            Nya kuring nganggo pulpén Bluetooth dina debian abdi nganggo aplikasi gnome-bluetooth di gnome sareng di kde abdi nganggo bluedevil tanpa masalah tapi ieu gumantung kana alat anjeun .. Anjeun tiasa nyobian nganggo aplikasi blueman upami dua anu sateuacan anjeun gagal .. 🙂

  3.   pandev92 cenahna

    Henteu kunanaon, kuring bakal masang édisi xcfe dina komputer indung kuring.

    1.    peterczech cenahna

      Jolines Pandev92,
      Kuring ningali yén Mac OS X anjeun henteu acan lami .. Naon anu lumangsung?

  4.   Leper_Ivan cenahna

    Pasti kuring bakal ngalakukeun hal anu sami sareng @ pandev92, kuring bakal masang vérsi nganggo XFCE dina laptop indung kuring .. Gosip sakedik, kuring mendakan yén RC sareng KDE gaduh sababaraha kasalahan.

    1.    paling seksi cenahna

      Leres, Ivan: Di sagigireun LM15 KDE RC ditolak sababaraha kali, kuring nurunkeunana sareng éta henteu ngamimitian. Éta masihan tahapan panggung kernel. Ku parantos siap, éta bakal sapertos sasih dukungan !!

  5.   WaKeMaTTa cenahna

    Nya urang bakal nyobian

  6.   anicca cenahna

    Masalah naon anu tiasa disababkeun nalika anjeun kirang dukungan?

    1.    ngepung84 cenahna

      teu aya deui pembaruan

  7.   Miguel cenahna

    Nya kuring bakal nyobian

  8.   Hkhiquis! cenahna

    Kumaha tiisna, vérsi ieu ngagaduhan pangrojong basa dina basa Spanyol. 🙂

bool (leres)