Sayogi pikeun diunduh LibreOffice 3.5.3

Éta parantos dileupaskeun ku Yayasan Dokumén la Vérsi 3.5.3 de LibreOffice, sékrési anu ningkatkeun stabilitas sareng kinerja anu hadé ieu Kantor Suite.

Daptar parobihan (dina tingkat inti) anjeun tiasa ningali éta dina link ieu jeung ieu anu sanés. Dina tulisan aranjeunna nyebatkeun yén 10 pamekar nyaéta murid di Google Musim Panas Code 2012 sareng aranjeunna bakal ngagarap perbaikan ieu:

  • Perbaikan kinerja pikeun Calc;
  • Perbaikan pikeun hampang;
  • Ngédit lembar kerja kolaboratif nganggo Telepathy;
  • Saringan impor Microsoft Publisher;
  • Tanda tangan dina ékspor PDF;
  • Jauh kadali pikeun Smartphone;
  • Antarbeungeut pangguna anyar pikeun milih témplat;
  • Antarbeungeut pangguna grafis berbasis Java pikeun panémbong Android;
  • Ningkatkeun Impress pikeun saringan ékspor SVG;
  • Alat pikeun tés anu langkung seueur sareng langkung saé.

Versi anyar ieu tiasa didownload ti link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ajag cenahna

    Warta hébat. LibreOffice mangrupikeun suite kantor anu saé sareng anu panghadéna, éta henteu lirén dina kamahéran na. Hiji-hijina hal anu kuring hoyong tingali dina waktos anu teu jauh teuing nyaéta desain ulang antarbeungeut, anu parantos lami.

    1.    Marco cenahna

      Jigana sami, LO parantos kéngingkeun stabilitas, saur léngkah salajengna nyaéta interface

  2.   Keopety cenahna

    Kuring ogé hoyong ningkatkeun panganteur sakedik

  3.   Temu_cl cenahna

    Kumaha éta kadali jauh pikeun telepon pinter? Kanggo android naha kuring ngaunduh tina google play? Upami teu kitu éta suite anu saé tapi aranjeunna kedah ningkatkeun panganteur sakedik, anu ti taun 90an upami teu disebatkeun

  4.   jamin-samuél cenahna

    Waoo, saha waé Ajen Pamaké sadayana katingali raoseun pisan !! ^^

  5.   3 ndria cenahna

    Sareng naha teu aya anu nyarios (nganggo?) OpenOffice deui ???

    1.    Marco cenahna

      Kusabab Oracle ngagaduhan Sun, sareng proyék OpenOffice, éta parantos kaleungitan minat seueur distro sareng pangguna, utamina kusabab tindakan anti-Linux anu dilaksanakeun ku perusahaan ieu.

    2.    elav <° Linux cenahna

      Kusabab OpenOffice ngali kuburanna nyalira, sanaos éta mangrupikeun bagian tina panonpoe. Padahal Oracle nyumbangkeun proyék pikeun Apache (upami teu lepat) ya LibreOffice parantos payun sareng dugi ka ayeuna teu tiasa dicegah. LibreOffice langkung dioptimalkeun, ngagaduhan pangembangan anu langkung aktif sareng sanés milik Perusahaan mana waé, langkung-langkung deui kana hiji perusahaan anu pro-Windows.

  6.   auroszx cenahna

    Sakumaha saé 🙂 sareng sabaraha anu ngalakukeun desain? Éta saé pikeun ningali yén aya anu ningkatkeun kasaluyuan sareng Calc.

bool (leres)