TeamViewer 13 sayogi ku dukungan Linux asli

Kami resep ngembarkeun kasadiaan Teamviewer 13 kalayan dukungan Linux asli, fitur anu urang parantos lami ngantosan sareng éta bakal ngijinkeun aksés komputer jauh ti Linux nganggo sadaya kakuatan sareng téknologi anu kabuktosan tina alat hébat ieu, anu sanaos milikna, gaduh versi gratis anu tiasa urang pikaresep.

Éta henteu rusiah pikeun saha waé anu janten Teamviewer salah sahiji alat fitur anu pangsaéna pikeun aksés jauh (anu tiasa dianggo dina lapisan khusus, anu sering kabur ti firewall), épolusi parangkat lunak ieu parantos kasohor, kalebet fitur sapertos mindahkeun data kanal duaan, fungsionalitas pasamoan, penggabungan komunikasi ngalangkungan téks, video sareng audio, sareng anu sanésna.

panempo tim 13

 

Ngeunaan TeamViewer 13

Teamviewer mangrupakeun alat proprietary anu ngamungkinkeun anjeun nyambung jauh ka komputer anu sanés dina cara anu gancang, saderhana sareng aman, inti fungsionalitasna nyaéta kamungkinan ngendalikeun komputer méja sareng ngabagi inpormasi di antawisna, tapi ogé ngalebetkeun fungsionalitas rapat online kalayan catetan, videokonferensi, riwayat sambungan, kamungkinan nyimpen komputer pikeun konéksi hareup, sareng anu sanésna.

Pamirsa 13 pikeun bagian na nyaéta versi munggaran kalayan dukungan pituin pikeun LinuxSalaku tambahan kana sistem operasi desktop sareng seluler anu sanés, éta ngagaduhan dukungan pikeun percetakan jarak jauh, téknologi canggih anu ngagunakeun akselerasi perangkat keras pikeun pangalaman anu langkung saé, antar muka pangguna anu gancang sareng praktis, sistem mindahkeun data anu saderhana sareng éfisién. , sajarah konéksi anu asup anu, nambihan kana sistem kaamanan canggih sareng manajemén pangguna, ngajantenkeunana janten salah sahiji alat anu pangsaéna aya di pasar.

Jelas aya alternatif gratis pikeun platform ieu sapertos UltraVNC, Chrome Desktop Jauh, Remmina, X2 Go, TigerVNC antara séjén, tapi sacara pribadi kuring henteu mendakan naon waé anu ngabantuan kuring saloba atanapi nawiskeun kuring saloba fitur sakumaha Teamviewer.

berkat QT sareng komitmen ti tim Teamviewer, ayeuna urang hilap ngeunaan anggur pikeun dijalankeunnana Teamviewer, anu ngamungkinkeun kami épisiénsi langkung ageung, kirang konsumsi sumberdaya sareng di luhur sadaya pangaruh anyar dina sistem operasi favorit urang, dimana kami ngagaduhan seueur fungsionalitas, sahingga ngaleungitkeun sababaraha halangan sésana.

Kumaha carana masang Teamviewer dina Linux

Kalayan dukungan resmi Teamviewer pikeun Linux urang tiasa ngaraosan alat ieu sacara asli, installer pikeun masing-masing vérsi tiasa dipendakan Ieuh, resmina tim Teamviewer masihan dukungan kanggo Ubuntu, Debian, RedHat, CentOS, Fedora, SUSE sareng turunanana kalayan bungkusna nyalira kanggo distros cenah, tapi ogé nyayogikeun paket tar anu tiasa dianggo dina distro mana waé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Wildebeest cenahna

    Teamviewer ... Hayu urang nganggo linux janten gratis ... Janten konsistén ngagalindengkeun kuring.

    1.    Ajag cenahna

      Bagéan tina kecap "kabébasan" ngarujuk (atanapi kedah) janten bébas milih naon anu meunang unggal pangguna pikeun panggunaanna, sanés anu disebatkeun ku Taliban "kabébasan" anu kedah urang gunakeun pikeun bébas (yakin, tina sudut pandang na)

      1.    Wildebeest cenahna

        Kusabab kitu kuring ngagaduhan kahoyong anu teu nyarios yén anjeun kedah / kedah anggo (tangtosna, tina sudut pandang kuring). Taliban aya di tempat anu sanés ... Upami anjeun ngartos ku koherensi rekomendasi softare anu ditutup sareng pribadi dina blog anu sloganna nunjukkeun anu sabalikna, ogé anu kuring pikir. Tapi hei, sakumaha aranjeunna nyarios di tanah kuring, saha anu ngagoak, tuang bawang bodas ...

  2.   Juan cenahna

    Impressive yén aranjeunna masih ngadukung x86
    Kuring henteu nganggo deui arsitéktur éta tapi kuring resep terang yén aranjeunna masih ngadukungna.
    Salam.

  3.   Gaspar Fernandez cenahna

    Waktosna! Abdi hoyong pisan nyobaan

  4.   alexei hernandez cenahna

    Abdi Kuba sareng ieu mangrupikeun réspon tim TeamViewer nalika aksés pikeun ngaunduh aplikasi éta
    "TeamViewer
    Dukungan jarak jauh, aksés jauh, sareng perangkat lunak rapat online anu diandelkeun ku dunya.
    TeamViewer henteu nyayogikeun penjualan, jasa, atanapi dukungan naon waé ka nagara-nagara anu bakal nyababkeun TeamViewer ngalanggar ketentuan ékspor Uni Éropa atanapi Amérika Serikat atanapi upami ieu dilarang dina sagala cara saluyu sareng Sarat jeung Kaayaan Umum Luar Negeri sareng Kaamanan Uni Éropa atanapi ku undang-undang ékspor AS. "
    éra yén aranjeunna masihan diri ka ieu

  5.   Rafa cenahna

    Tapi Teamviewer parantos lami sayogi pikeun Linux, leres?

  6.   eloy lopez cenahna

    Kuring parantos ngaunduh tapi henteu dipasang

  7.   NykS cenahna

    Éta saé, tapi anjeun kedah nyimpen versi anggur bari aya dina anu disebatna "béta" (nalika éta leres-leres alfa, éta henteu ngagaduhan seueur fitur sareng sababaraha anu saéna teu tiasa dianggo). Sigana henteu bener pikeun kuring pikeun ngaleupaskeun vérsi anyar sareng ngantepkeun sadaya pangguna sistem operasi sacara praktis tanpa jasa "dugi ka réngsé"