Xubuntu 12.10 sayogi sareng dokuméntasi offline anyar

Urang parantos nyarios Ubuntu y Kubuntu 12.10 sareng tangtosna, vérsi sareng Xfce teu jauh di tukang, sareng éta Xubuntu Éta ogé parantos kéngingkeun perbaikan énggal pikeun kapentingan pangguna na.

Fitur Anyar dina Xubuntu 12.10

Xubuntu ayeuna anggo Xfce 4,10, anu ngamangpaatkeun sadaya parobihan sareng paningkatan anu dipikagaduh ku Lingkungan Desktop ieu dina versi ieu. Salaku léngkah anu penting pisan tina sudut pandang kuring sareng anu matak hatur nuhun, Dokuméntasi offline anu diperbarui dilebetkeun.

Dina menu aplikasi, sadaya peluncur anu aya hubunganana sareng setélan ayeuna dikelompokkeun dina Setélan Manajer. Karya seni ogé diperbarui, kalebet wallpaper énggal, pembaruan di CahayaDM, Greybird sareng pintonan slaid di Kalayan. Anu terakhir ogé ngabenerkeun sababaraha kasalahan anu ditepikeun dina transisi.

Komunitas Xubuntu

Salaku tambahan kana sadaya pembaruan sareng parobihan anu parantos disebatkeun di luhur, tim Xubuntu parantos ngerjakeun tugas-tugas komunitas sareng pamasaran. Eusi halaman wéb Xubuntu parantos diénggalan lengkep sareng Xubuntu ayeuna ngagaduhan sababaraha média sosial.

Inpo leuwih: Blog Xubuntu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

22 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Azazel cenahna

    Abdi bogoh ka Xubuntu, kuring ngaraos yén vercionitis parantos ngegel kuring tapi langkung saé tahan éta masih gaduh 2 taun 6 bulan sahingga LTS kuring parantos lirén.

  2.   Azazel cenahna

    Opat tulisan berturut-turut, "elav" diideuan ayeuna.

    1.    elav cenahna

      Haha, henteu pisan, naon anu lumangsung nyaéta hal-hal ieu saé dilaporkeun, sanaos Internét pinuh ku jinis berita ieu .. 😉 Sareng kuring sono ka Lubuntu, tapi kumargi éta henteu resmi, sareng kumargi kuring henteu ngagaduhan alesan pikeun ngabahas hal éta distro, muhun ... Abdi henteu acan ngempelkeun nanaon.

      1.    diazepan cenahna

        Ieu sumping anu ti Lubuntu

        http://lubuntu.net/taxonomy/term/226

  3.   ferchmetal cenahna

    Kuring sacara pribadi hoyong ngucapkeun selamat ka dulur-dulur di Xubuntu pikeun padamelan anu saé sapertos distro ieu, sanés ngan ukur kumaha gancangna tapi pikeun toke éndah anu aranjeunna pasihkeun. dilakukeun pisan.

    1.    Giskard cenahna

      XFCE henteu didamel ku jalmi Xubuntu. Entong hatur ka aranjeunna tapi pamekar XFCE anu merjuangkeun ngajantenkeun digosok.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        +1 !!

  4.   Bob fishing cenahna

    Hebat Xubuntu. Sebaran anu kaget kuring ku enteng na, ngajaga desain anu raoseun pisan sareng pikaresepeun.

    Kami bungah yén anjeun parantos ngahaturanan entri (leutik) kana distribusi "leutik" ieu.

    Salam.

    1.    elav cenahna

      Henteu saloba Xubuntu sakumaha Xfce, tapi kuring sorangan parantos nyarios seueur ngeunaan duanana dina blog ieu. 🙂

  5.   Carlos-Xfce cenahna

    Hai Elav!

    Ahirna! Naon warta alus anu anjeun pasihkeun ka kuring! Sareng naon anu heranna: Teu sangka yén Ubuntu 12.10 badé dileupaskeun dina "duapuluhan" Oktober sareng Xubuntu masing-masing bakal muncul dina dinten-dinten mimiti Nopémber. Akhir minggu ieu kuring bakal masang kana komputer kuring anu ayeuna ngagaduhan 11.10 sareng 12.04.

    1.    elav cenahna

      Boh Xubuntu sareng Kubuntu parantos janten pilihan anu saé kusabab aranjeunna dipasrahkeun ka Komunitas.

  6.   dango06 cenahna

    Warta hébat. Kuring parantos nganggo Xubuntu 12.04 saprak éta kaluar ... ayeuna kuring kedah ningali naha kuring ngamutahirkeun atanapi tetep dina LTS.

    Salam.

  7.   Rubén cenahna

    Nya pikeun nyobaan, kuring resep distro ieu. Hayu urang tingali naha kuring ogé tiasa masang téma Ubuntu (suasana) dina anu ieu sareng ayeuna sampurna.

  8.   Rubén cenahna

    Nya, dina waktos ayeuna kuring henteu acan tiasa masang Xubuntu, kuring henteu terang naon anu kajantenan, éta bakal kaitung dina léngkah kadua pamasangan, kuring parantos nyobian Ubuntu sareng kajadianana sami. Dina waktos ayeuna kuring sareng Linux Mint xfce anu parantos ngamungkinkeun kuring masang éta. Naon tugasna, upami Xubuntu mah distro !!

    1.    Emiliano cenahna

      Abdi gaduh masalah anu sami a: S

  9.   cryotope cenahna

    Leres yén masarakat Xubuntu parantos ngamimitian sareng vérsi anu saacanna (12.04) sareng ieu negeskeun arah anu saé anu dilakukeun. Kanyataan yén aspék éstétika dianggap serius (http://shimmerproject.org/about/) duanana dina wéb sareng distro parantos nunjukkeun tingkat komitmen sadaya jalma anu kalibet.
    Kuring bakal nyobian masang kana komputer kuring pikeun pamitan Linux Mint Debian Edition Xfce, usaha anu saé tapi éta parantos kagagalan, malahan aranjeunna parantos ngalakukeun seueur kasalahan anu dilakukeun dina Xubuntu sateuacan 12.04.

  10.   oscar76 cenahna

    Hai aya!

    Kuring parantos lami nganjang ka situs ieu sareng kuring pikir éta saé pisan, sanaos kuring ngan ukur ngadaptarkeun ayeuna. Kuring hoyong naroskeun, hapunten kagok kuring ... Naha mungkin pikeun ngapdet kana Xubuntu 12.10 tina vérsi kuring ayeuna (anu sateuacanna, «Precision pangolin») ngajaga sadaya karesep, program sareng sajabana ti kuring ...? (… Hayu, sapertos anu ngénggalan Firefox aranjeunna) Naha ieu disarankeun pikeun pemula anu kagok sareng henteu kapake dina Linux sapertos kuring? (Kuring anggap éta téh bebeneran).

    Kuring nyandak kasempetan ieu pikeun ngucapkeun salam sareng ucapan salamet ka panulis / panulis blog ieu pikeun karya informatif anu hébat. Nalika kuring mutuskeun ngalih ka Linux (ayeuna pasti) éta berkat situs ieu sareng naséhat anu kuring baca di dieu. Jigana blog jelas, jujur, praktis, kalayan desain anu saé sareng kuring lirén ngadamel balna kanggo anjeun hahaha .. henteu serius, éta saé. Pikeun aranjeunna anu henteu terang seueur sareng hoyong mendakan, éta anu pangsaéna anu kuring mendakan dina jaring.

    a ucapan.
    Oscar

  11.   Oscar cenahna

    Ku jalan kitu, kuring mangrupikeun pangguna Xubuntu, kuring mairan éta sabab Ubuntu na némbongan diantara ikon kuring.

    Xfce mangrupikeun konsép anu hébat, utamina pikeun anu ngagaduhan urutan anu normal sapertos kuring.

    Salam!

  12.   Ghermain cenahna

    Kuring asalna tina ngagunakeun Fuduntu 2012.04 dina netbook AAOD255E kalayan RAM 2GB sareng éta ngalayang, anu kuring henteu resep nyaéta masalah partisi sareng wiki na dina basa Inggris sareng kuring henteu mendakan halaman anu masihan bantosan atanapi inpormasi ngeunaan panggunaan sababaraha paréntah sareng aplikasi, sapertos kieu Kuring masang Lubuntu 1210 tapi sigana kuring beurat, henteu lancar sakumaha Fuduntu atanapi bahkan baheula nalika kuring nyobian Kubuntu 11.04 sareng LinuxMint KDE mesin kuring henteu lambat, kuring ngaunduh Xubuntu sareng kuring ngarepkeun éta tiasa dianggo pikeun kuring.

    1.    Ghermain cenahna

      Hapunten kana koméntar ti W $ anu benci tapi kuring ngan ukur nganggo IDM, kuring henteu mendakan gaganti na dina Linux, JDownloader kadang-kadang jalan, kadang henteu, (nyatana kuring dicabut) dina Kubuntu KGet anu abadi ... sareng henteu sareng FlashGot atanapi Aria2 Kuring parantos tiasa ngahontal kagancangan atanapi integrasi IDM, upami anjeun terang anu sami mangga nyarankeun.

  13.   Jamin samuel cenahna

    Éta langkung saé ...

    Ngan nalika ngaunduh paket sareng ngamutahirkeun hal éta bakal laun.

    Kuring henteu terang naha perlu ngarobih pikeun server utama tibatan nagara kuring, urang bakal ngagaduhan…. Abdi uji coba sakedik-sakedik

  14.   Humjake cenahna

    Salam masalah tempo masang ubuntu sareng xubuntu. Nalika kuring masang xubuntu éta beku dimana anjeun milih masang atanapi uji sareng ujug-ujug layar satengahna katingali saé sareng anu sanesna kabur sareng nalika kuring masang Ubuntu éta ngagantung dina layar pamasangan atanapi catetan tangan naon waé: Kuring énggal