Sayogi Xubuntu 13.04 Béta 1

Tim ti Xubuntu parantos ngarilis béta munggaran naon anu bakal aya Xubuntu 13.04, sebaran anu ti ayeuna nyéépkeun sakedik deui rohangan (sakitar 850 MB) sahingga teu tiasa dipasang deui ti CD-ROM ..

Naon anu urang gaduh dina béta ieu?

Xubuntu 13.04 seuseueurna mangrupikeun pelepasan pangropéa, sareng moal aya fitur tambahan tambahan. Fitur anyar anu penting sareng perbaikan bug dina Béta ieu nyaéta:

  • Gnumeric sareng GIMP dipasang deui dina DVD.
  • Versi anyar Parole (0.5.0).
  • Partisi duplikat henteu deui ditampilkeun dina desktop atanapi Thunar.
  • Sababaraha pembaruan pikeun téma Greybird.

Perhatoskeun yén vérsi Béta 1 henteu cocog pikeun mesin produksi.

Unduh Xubuntu 13.04 Béta 1

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Giskard cenahna

    Kuring henteu ningali seueur berita. Elav, anjeun terang naha éta bakal sumping sareng XFCE 4.12?

    1.    elav cenahna

      Tiasa waé, salami Xfce 4.12 kaluar dina 3 dinten ka payun.

  2.   Fernando Monroy cenahna

    Ngunduh éta pikeun diuji, tapi kuring bakal milari inpormasi lengkep ngeunaan parobihanna.

  3.   Rubén cenahna

    Langkung saé upami anjeun damel Éntri blog ngeunaan cara aman nyabut hard drive sareng pen drive di Linux. Kuring teraskeun sareng Xubuntu 12.04 sabab kuring biasa ngaleupaskeun hard drive éksternal abdi sareng "Disk Utility" anu nyandak pilihan "Unmount volume" sareng "Aman dipiceun" sareng versi panganyarna tina "Disk Utility" henteu deui nyayogikeun pilihan "Aman dipiceun "sareng kuring henteu terang naha" Unmount volume "cekap pikeun aman nyabut USB.

    Kalayan pilihan "Aman ngaleupaskeun" dina "Disk Utility" lampu USB kuring pareum, kalayan "Unmount volume" henteu.

    1.    Giskard cenahna

      Volume unmount ngalakukeun * siram * data. Sarua pikeun "aman nyabut"
      Salah sahiji trikna nyaéta, upami anjeun ngan ukur Maca jilid anjeun tiasa ngaleungitkeunna tanpa ngawartosan ka saha waé. Ngan kedah ati-ati upami anjeun NULIS dina éta.

      1.    Rubén cenahna

        Serius? Hatur nuhun. Sanaos sigana mah psikologis, nalika ningali lampu USB pareum nalika mencét "hapus formulir" kuring langkung tenang 😉

  4.   pandev92 cenahna

    Kanggo ayeuna, kuring aya di handapeun Ubuntu pikeun tiasa nganggo idjc dina radio kuring, kuring ngagaduhan masalah sareng windows 7, pikeun ngajantenkeun radio ..., kuring ngan ukur tiasa nyarios yén Ubuntu tiasa dianggo saé pisan sareng installer grafik Intel resmi. Janten kuring bakal ngamutahirkeun ka 13.04, nalika sadayana stabil, sakitar sabulan saatos ehehe.

  5.   Baron ashler cenahna

    Bisi kuring kuring bakal ngantosan vérsi akhir aya didieu supados henteu ngagaduhan ajrih anu hadé lol

  6.   oscar76 cenahna

    Sareng kuring masih nganggo Xubuntu 12.04, kaleresan lancar. Kadang-kadang anjeunna ngalakukeun hal "anéh" tapi anjeunna angkat ...

    Janten dugi ka lungsur, sapertos anu sababaraha bulan ka pengker ... tapi éta mangrupikeun hiji-hijina distro "pikeun kagok" anu kuring terang, "enteng" sareng "stabil" kuring nempatkeunana dina tanda petik kusabab kuring henteu yakin pisan ngeunaan ieu.

    salam sarta hatur nuhun

    1.    F3niX cenahna

      Xubuntu henteu satengahna enteng sapertos anu tiheula, tapi anu kabeneranna langkung enteng tibatan persatuan sareng Xfce 4.1 langkung saé tibatan perpaduan, kaleresan éta xfce parantos ningkat pisan salaku antarbeungeut grafis, ngorbankeun sakedik ringanna jaman baheula.

      1.    anonimo cenahna

        Kuring ragu yén Xfce 4.1 langkung saé tibatan Unity, anjeun bakal nyarios éta salaku pendapat pribadi, sabab kuring pikir yén Unity ngalirkeun rag ka Xfce dina unggal hal, dina kasus éta kuring henteu nyarios nanaon sabab teu aya anu ditulis pikeun rasa.

  7.   mikromani cenahna

    Abdi parantos ngaunduh, urang bakal ningali kumaha jalanna

  8.   Oscar cenahna

    Dina koméntar kuring sateuacana sigana kuring henteu resep sareng Xubuntu (12.04), nanging kuring resep pisan. Kuring nyarankeun hiji hal: Salawasna ngapdet ku tunda panjang, kuring nyarios mangbulan-bulan. Utamana dina laptop. Kuring mairan sabab sababaraha pembaruan tiasa ngarusak sababaraha hal (sabab éta parantos kajantenan kuring, ngantep kuring dibuang lengkep, ogé dina komputer KERJA, henteu maén sareng nongkrong). Saatos trauma éta, kuring nyobian masang anu langkung stabil, sapertos Debian, tapi kuring henteu tiasa ngonpigurasikeun konéksi internét nirkabel sareng hal-hal sanésna (abdi sanés ogé pangguna kakuatan dina Linux). Janten kuring balik moal tanpa ngahina ka Xubuntu: Kusabab éta langkung enteng tibatan Ubuntu, éta gaduh omong kosong anu kirang ngaganggu sapertos Unity (dina sudut pandang kuring anu handap) sareng utamina kusabab anjeun gaduh seueur pitulung pikeun méréskeun (ampir) sadayana, éta distro pohara populér.

    Surak sareng hatur nuhun deui.

    Ngeunaan kuring: Kuring damel dina desain, fotografi, ilustrasi, animasi, wéb, sareng sajabana sareng kuring peryogi distro anu luar biasa PANJANG, lengkep minimalis, gampang dibaca (dina jandéla, palang, tombol ...), tanpa bayangan atanapi hiasan , dioptimalkeun pikeun ngamangpaatkeun kinerja maksimum sareng tanpa palang anu ngaganggu anu muncul sareng ngaleungit ... Hayu, janten 100% fungsional.

  9.   jochimin cenahna

    nguji éta