Xubuntu Saucy Salamander Beta 2 sayogi kalayan sababaraha perbaikan

Sanaos abdi henteu deui pangguna Xfce, Abdi kedah ngaku yén Xubuntu Mangrupikeun salah sahiji distribusi anu pangsaéna pikeun ngagaduhan pangalaman anu saé sareng Lingkungan Desktop ieu.

Xubuntu Saucy Salamander Béta 2 Éta hadir sareng sababaraha parobihan, anu sanaos seueur anu henteu relevan pisan, sahenteuna upami éta ningkatkeun pangalaman pangguna sapertos anu kuring sebutkan di luhur. Hayu urang tingali parobihan utami:

  • Versi anyar tina xfce4-setting anu kalebet, antara sanésna, paningkatan dina konfigurasi monitor.
  • Gtk-téma-config kalebet, alat pikeun gampang ngatur téma Gtk.
  • Wallpaper anyar
  • Versi anyar tina téma Xubuntu Gtk kalayan dukungan pikeun Gtk 3.10, perbaikan LightDM sareng sababaraha bug visual anu dibenerkeun.
  • Dokuméntasi anu diénggalan.

Upami anjeun hoyong nyobian:

Unduh Xubuntu 13.10 Béta2

Inpo leuwih: Blog Xubuntu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

37 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eliotime3000 cenahna

    Édisi saé Xubuntu. Upami éta ngagaduhan téma Radiance maka éta bakal saé.

    1.    Pecah cenahna

      Abdi langkung ti Greybird.

    2.    DanielC cenahna

      Dilayanan:
      http://gnome-look.org/content/show.php?content=146674

      Kuring, pikeun Xubuntu, kuring langkung resep kana gaya dasar anu aranjeunna atos ditanganan.

      1.    bernuansa cenahna

        Kuring nganggo téma Abatroos + ikon Faenza Darker pikeun XFCE dina archlinux sareng katingalina pikaresepeun.

        1.    eliotime3000 cenahna

          Sareng moal aya téma anu siga jandéla Steam?

  2.   séba cenahna

    Hayu urang tingali kumaha pembaruan ieu. Nuhun @elav.

  3.   jamin-samuél cenahna

    Tadi wengi abdi nyobian kanggo ampir 2 jam sareng kuring kedah nyarios yén kuring resep ...

    elva naha anjeun nyebatkeun yén béta ieu Xubuntu mawa téma GTK Numix sacara standar

    detail alit anu boro-boro aya anu ningal salam 😉

    1.    elav cenahna

      Naon, naha kuring henteu nganggo GreyBird deui? Abdi henteu acan tiasa ngabuktoskeun.

      1.    jamin-samuél cenahna

        Upami anjeun nganggo Greybird, tangtosna ... tapi upami anjeun lebet kana setélan> Penampilan> anjeun bakal ningali salian ti téma Greybird, éta ogé kalebet téma Numix tanpa nganggo Repository luar

  4.   pandev92 cenahna

    xcfe 4.12 dina 2020

    1.    Yo-yo cenahna

      NGABARAKATAK

    2.    Pengacara setan cenahna

      Naha koméntar ieu nyumbang naon? Memang leres kadang-kadang jalma-jalma nyandak potrétna, sareng jelas saha anu dédégdasi pikeun nyumponan kontroversi gratis.

      1.    cookie cenahna

        Anjeun ngan ukur dicincang.

  5.   Pablo cenahna

    Nice béta, kuring resep, tapi dina waktos ieu kuring teu nyaman dina OS4 sareng XFCE. 🙂

  6.   Cristian cenahna

    Hei sareng desktop naon anu anjeun anggo ayeuna?

    1.    cookie cenahna

      Cangkang GNOME.

      1.    eliotime3000 cenahna

        @elav nganggo KDE dina Arch.

        1.    cookie cenahna

          Abdi parantos terang.

  7.   Julio cenahna

    Distro imut

  8.   kik1n cenahna

    Tssss ayeuna kuring antara XFCE VS KDE. Abdi bogoh ka aranjeunna duaan, tapi kuring henteu terang anu mana anu kedah dipilih ayeuna.

    1.    jamin-samuél cenahna

      Datang ka XFCE didieu anjeun tiasa ngonpigurasikeun lingkungan pikeun selera anjeun sapertos anu anjeun lakukeun di KDE 😉

      1.    kik1n cenahna

        http://libuntu.files.wordpress.com/2013/09/captura-de-pantalla-210913-214024.png
        http://libuntu.files.wordpress.com/2013/09/captura-de-pantalla-210913-214122.png
        Ieu XFCE kuring.

        Ayeuna kuring nyobian sareng kde, tapi mmmm henteu terang, kuring langkung resep xfce. Sareng hal éta anu matak kuring kde sateuacanna, sakali anjeun nyobian xfce, anjeun moal ngantep éta: D.

        Leres, kde bakal ngagaduhan langkung seueur aplikasi sacara standar atanapi kaliber tinggi, tapi dina xfce anjeun tiasa nambihan naon waé sareng ngéditna sesuai kahoyong anjeun, kalayan integrasi anu hadé pikeun gtk sareng qt, sareng masang plugin / aplikasi / program pikeun ngajantenkeun sami atanapi langkung saé tibatan KDE.

        Na, kuring balik deui ka xfce: Imut, Ringan, Pribadi.

    2.    Tesla cenahna

      Éta gumantung. Kuring ngamimitian sareng Gnome 2, teras saatos waktos anu singget tapi sengit ngalangkungan Gnome 3 kuring nyéépkeun sabulan atanapi langkung sareng KDE, teras dipungkas ku XFCE langkung ti sataun satengah.

      Kuring nembé uih deui ka KDE sabab jalma nuju ngacapruk ngeunaan vérsi énggal. Kuring nganggo 4.10.5 dina uji coba Debian (sigana mah dina sabulan atanapi aranjeunna bakal nempatkeun 4.11 dina gudang) sareng anu leres nyaéta upami anjeun gaduh PC anu pantes, KDE mangrupikeun lingkungan anu langkung lengkep sareng seueur kamungkinan deui. Éta parantos nyederhanakeun seueur padamelan anu kuring lakukeun pikeun kuring.

      Sanaos kuring moal nolak yén XFCE bakal salawasna aya liang haté kuring sareng kuring henteu nolak balik hiji poé. Meureun dinten aranjeunna ngaleupaskeun 4.12

      Bisi wae, pilih anu paling raoseun pikeun anjeun sareng paling hemat anjeun.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Abdi ngan ukur di KDE saatos lami kuring lirén ngagunakeunana nalika kuring aya di KDE 3. Kalayan GNOME 2 kuring cicing sajauh anu tiasa dilakukeun, kuring cicing sakedik sareng GNOME 3 dugi ka réngsé na ayeuna kuring ' m sareng KDE kanggo PC normal sareng XFCE kanggo PC anu rada lami.

      2.    Permata cenahna

        Abdi 100% teu nyaman sareng Unity di Ubuntu 12.04.

      3.    Jesus Ballesteros cenahna

        Di sisi anu sanésna, kuring henteu kantos resep XFCE, tapi saatos lami di sekitar KDE sareng sanaos lingkungan anu paling lengkep dina sababaraha kasus éta ninggang sareng mesin kuring. Kuring ogé resep Gnome Shell tapi nalika damel kuring dipasang Manjaro sareng XFCE sareng ayeuna kuring henteu ngarobih nanaon, sapertos gaduh mini Gnome2 tapi langkung énggal sareng éta leres-leres peryogi.

        1.    kik1n cenahna

          Sareng co # @! · & Disaluyukeun sareng integrasi sampurna sareng gtk sareng qt.
          Teu aya anu langkung saé tibatan xfce 😀

  9.   Ernesto cenahna

    distro teuing

  10.   chinoloco cenahna

    Nguji upami anjeun nyandak distro

  11.   Tesla cenahna

    Warta anu saé!

    Kuring sok nyarankeun Xubuntu pikeun anu énggal dina dunya linux. Kaleresan nyaéta anu anjeun carioskeun, elav, mangrupikeun salah sahiji distro anu gaduh pangalaman anu langkung saé pikeun XFCE dibarengan ku Manjaro sareng LMDE, numutkeun kuring.

    Saé kanggo Xubuntu!

  12.   DanielC cenahna

    Hiji hal anu kuring henteu pernah tiasa nyandak tina versi sateuacanna nyaéta nyarékan. Kuring badé nyobian upami anu ieu aranjeunna parantos ngaleungitkeun.

    Hal anu saé nyaéta dina mesin anu kuring gaduh, kuring henteu nganggo pikeun pidéo, upami henteu kuring bakal ngaleungitkeun.

    Éta mangrupikeun hiji-hijina cacad ageung anu kuring tingali dina xfce sareng henteu terang kumaha ngaleungitkeunna tanpa nganonaktifkeun pangaruhna.

    1.    pandev92 cenahna

      Anjeun ngan ukur tiasa nyabut cimata, sareng compton, compiz atanapi komposer sanés anu aya ...: /, upami anjeun gaduh intel, nempatkeun pilihan gratis luh dina xorg.conf, upami anjeun gaduh amd, nganggo driver proprietary sareng pilihan gratis cimata atanapi anu gratis nganggo pilihan exa vsync ..., sareng nvidia kuring henteu terang ...

    2.    Jav cenahna

      pantun,

      Lima dinten ka pengker versi pangembangan anyar libxfce4ui, xfce4-setting sareng xfwm4 dileupaskeun.

      xfwm4 diantara fitur-fitur anyar sapertos kieu: Tambihkeun dukungan Vsync pikeun komposer (bug # 8898), anu ngajawab masalah nyaring layar.

      Ku margi ku ieu kaluaran 4.12 langkung caket, ngalangkungan sindiran ti sobat pandev92 di luhur.

      Salam,
      Jav

      1.    jamin-samuél cenahna

        Naon «El ngoyagkeun» ???

        Kuring ngabayangkeun aranjeunna ngarujuk kana bingkai potongan tina pidio sanés?

        Naha éta dina vérsi anyar ieu aranjeunna parantos ngalereskeun éta?

        NUHUN GUSTI YA

      2.    DanielC cenahna

        Hatur nuhun pisan kana tip na.

  13.   Miguel cenahna

    Kuring henteu ngartos kumaha éta henteu ngagaduhan transparansi sacara standar dina téks ikon

    1.    JL cenahna

      Leres! Abdi kantos mikir ngeunaan éta. Kumaha pangaruh anu pikasieuneun ieu dihindari?