Scan, atur sareng arsip dokumén nganggo Open-paperless

Kiwari jutaan tangkal maot tina seueur konsumsi kertas, ieu mangrupikeun hal anu kedah dirobih langsung, pikeun ngahontal ieu urang tiasa ngamimitian nyumbangkeun gandum keusik urang nyingkahan nyalin sareng nyetak dokumén anu teu perlu, salaku tambahan ngutamakeun digitalisasi dokumén sareng panggunaan média éléktronik.

nu sistem manajemén dokumén Éta mangrupikeun alat anu saé anu ngabantosan kami pikeun leres ngatur dokumén kami, nyayogikeun platform anu mantep anu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun scan kualitas anu langkung gancang, langkung pinter sareng langkung saé, dina cara anu sami, éta tiasa nyayogikeun ngalebetkeun, ngarobih sareng ningali dokumen dina langkung ramah cara., kalayan kamungkinan nyimpen inpormasi boh dina awan boh dina komputer lokal.

Aya sababaraha sistem manajemén dokumen sumber terbuka, salah sahiji anu pang mantep nyaéta Maya EDMS alat kalayan sajumlah ageung fitur sareng kamampuan anu tiasa manpaat pikeun seueur, khususna pikeun perusahaan, nanging, rata-rata pangguna panginten henteu peryogi seueur fungsionalitas tapi anu cukup nyayogikeun kamungkinan scanning, ngatur sareng arsip dokuménna, janten jalan parantos dilakukeun pikeun nyiptakeun alat anu disebat Buka Kertas anu khusus museur kana kabutuhan utama pangguna umum.

Naon Open-paperless?

Buka-kertas mangrupakeun sistem manajemén dokumén sumber kabuka Dumasar kana Maya EDMS, butuh kode sumber tina Maya EDMS anu teras nampi modifikasi kana panganteur sareng pangalaman pangguna dina raraga ngirangan kompleksitas sareng ngajantenkeun langkung cocog pikeun pangguna di bumi. Ieu ngakibatkeun versi ringan tina Maya EDMS anu ngamungkinkeun urang pikeun ngamungkinkeun anjeun pikeun nyeken, ngadamel, ngatur sareng arsip dokumén Dina sagala rupa format, dokumén disimpen sareng atribut sareng metadata anu urang pilih, dina cara anu sami, éta tiasa dikokolakeun ku pangguna anu béda, kalungguhan sareng grup anu nanganan Open-paperless.

Open-paperless mangrupikeun multi-basa, kalayan rupa-rupa kualitas anu hébat dina antar muka wéb anu canggih kalayan manajemén pangguna sareng kecap konci, aplikasi anu saé anu ngamungkinkeun panyimpenan anu cekap, analisis dokumen anu cerdas, mesin pencari anu épisién, ogé pangrojong pikeun ngarobah dokumén, marios susuratan, asup dokumén, édit sareng nambihan metadata, manajemén OCR, personalisasi dokumén sareng seueur deui.

Alatna ngagaduhan REST API canggih anu diwariskeun ti Maya EDMS anu didokumentasikeun pisan sareng ngamungkinkeun integrasi sareng jasa pihak katilu, dina cara anu sami nyimpen rékor kasalahan sareng parobihan anu dihasilkeun dina dokumén, salian ti task manager tingkat lanjut tiasa dijalankeun sacara manual atanapi dijadwalkeun pikeun ngajalankeun otomatis.

Sacara umum, alat anu ngagunakeunana saderhana ieu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngadigitalkeun sadaya dokumén urang dina cara anu gancang, éfisién sareng dina médium panyimpenan anu dipikahoyong, naha dina awan atanapi lokal, kawijakan panyimpenanna sareng panggunaan labél bakal ngamungkinkeun urang segmentasi anu nyukupan anu bakal ngajantenkeun manajemén langkung gancang sareng panempo anu terintegrasi bakal ngijinkeun kami pikeun nilik dokumén naon waé tanpa usaha.

Kumaha carana install Open-paperless

Pamasangan Open-paperless cukup saderhana dina distro dumasarkeun kana Debian sareng Ubuntu anu mana kuring parantos ngetes alatna, urang kedah ngajalankeun paréntah ieu pikeun ngamimitian mikaresep manajemén dokumén anu saderhana sareng éfisién:

git clone https://github.com/zhoubear/open-paperless.git cd open-paperless ./setup.sh ./run.sh

Maka urang kedah lebet localhost kami (atanapi ip tina server kami) kalayan port 8000, sareng lebet sareng pangguna anu sacara otomatis didamel sareng kami ngagaduhan konci dina indéks nalika urang lebet.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   anggur adil cenahna

    Mangrupikeun usulan anu saé, pikeun kuring yén kuring murid, éta cocog sareng kuring sapertos sarung tangan, kuring sok kaleungitan inpormasi penting kusabab kaayaan fisikna, ayeuna bakal langkung gampang dijaga ku kuring, kuring nyungkeun hapunten pikeun ngawartosan anjeun program anu mangpaat ieu, mangrupikeun inpormasi anu saé pikeun waktos

  2.   Joseph Gonzalez cenahna

    Sigana mah alternatif anu hadé pikeun usaha leutik ogé. Kuring bakal nyobian ...

  3.   Eddie cenahna

    Kuring parantos masang sadayana, tapi kuring henteu ngartos kumaha ngagunakeun manual naon?. Nuhun

    1.    Eddie cenahna

      Kuring parantos masang sadayana, tapi kuring henteu ngartos kumaha ngagunakeun manual naon?. Nuhun
      PS Abdi pikagaduh! (Penjelasanana aya dina salah sahiji poto, [éta linux!]. Nuhun

  4.   Juanval cenahna

    Hello.
    Kuring parantos nuturkeun arahan pikeun pamasangan, tapi kuring henteu tiasa ngamimitian.
    Dipasang dina Ubuntu 16.04 sareng browser Mozilla kuring nempatkeun http://localhost:8000 jeung sia!