SchoolTool, lemes. administrasi pikeun sakola

Sakola Éta suite tina parangkat lunak gratis administrasi kanggo sakola. Kusabab éta tiasa dipasang sareng dianggo tanpa biaya lisénsi, SchoolTool tiasa dianggo pikeun tujuan khusus, ku guru atanapi tim alit di sakola, atanapi salaku sistem inpormasi murid anu lengkep, anu ngagaduhan inpormasi demografi, scorecards, kahadiran, almenak sareng laporan.


Saha waé anu nganggo Ubuntu GNU / Linux dina komputer pribadi atanapi laptopna (atanapi "cloud" server) tiasa sacara gampil masang sareng ngagunakeun SchoolTool salaku kotak catetan sareng buku catetan kahadiran online. Sakola tiasa nawiskeun SchoolTool salaku alternatif gratis pikeun guru anu hoyong nyimpen rékamanna online.

Pamasangan standar kalebet:

  • Inpormasi demografi anu tiasa disesuaikan;
  • Manajemén kontak murid;
  • Kalénder pikeun sakola, kelompok sareng perorangan;
  • Reservasi sumberdaya;
  • Méja catetan pikeun guru;
  • Kahadiran ka kelas;
  • Generasi buku catetan.

Kumaha carana install na dina Ubuntu

Buka terminal sareng nyerat:

sudo add-apt-repository ppa: pamilik sakola / ppa
sudo update apt-meunang
sudo apt-meunang install schooltool-2009
sudo apt-meunang install msttcorefonts

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pamingpin global cenahna

    sareng kumaha cara éta sakali dipasang pikeun ngajalankeunana ???

  2.   Adrian cenahna

    Naha aya anu terang kumaha nyerat koméntar tina soca guru. Kusabab malah ninggali formulir éta henteu ngijinkeun data dilebetkeun.