Distribusi agama dumasar kana Ubuntu

Linux nyayogikeun sadayana. Ieu mangrupikeun TOP 5 tina distros linux agama, pikeun kipas angin. Éta kalebet aplikasi khusus, téma anu cocog sareng éstétika unggal agama sareng berkah ti Nu Maha Kawasa. Dina nami Stallman, FSF sareng GPL.

1. Édisi sétan Ubuntu

2. Édisi Christian Ubuntu

3. Sabily: Muslim Ubuntu

4. Jewbuntu

Éta henteu acan aya tapi ngagaduhan halaman wéb sareng sadayana.

5. Buddhabuntu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   fer0 cenahna

    Ampir mustahil henteu ngagoda, leres?

  2.   J. Miguel Rivas cenahna

    sabily nyaéta anu paling sigana distro nyata. anu sanésna ... @ _ @

    Kuring terang anu sanésna kanyataanna kuring parantos ningali satanic kubus xD

    tapi bahkan nami ubuntu parantos dirobih ogé u_u

  3.   Portaro cenahna

    Anjeun kakurangan Ichthux http://ichthux.com/ ; anu tiasa dipasang dina sagala Ubuntu sabab ngagaduhan pakét kustomisasi anu sayogi ngalangkungan synaptic atanapi gnome-app-install (er);

    ps
    * Epidemik Linux parantos ngagaduhan blog http://epidemiclinux.blogspot.com/ Upami rerencangan nganggo epidemi sareng nyarios hoyong nyebarkeun pangalamanana dina basa Spanyol, aranjeunna tiasa ngalakukeun éta dina blog sareng seueur jalma bakal maca éta ...
    hatur nuhun

  4.   Felipe Becerra cenahna

    Pikeun masing-masing téma na: /
    Ku jalan kitu, pos na kirang, kuring miharep anjeun langkung merhatoskeun éta, anu sanés kirang.
    Salam.

  5.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    abdi satuju

  6.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Teu aya seueur nyarios, leres? 🙂
    Posna cukup aneh ... pos Jumaah khas. Haha…
    Pokokna, kuring gaduh anu langkung anéh anu masih aya dina leungeun baju kuring. Sigana mah bakal kaluar minggu payun.
    Surak! Paul.

  7.   kawani cenahna

    Aranjeunna parantos tiasa kéngingkeun Arch pikeun satanics, éta bakal ngalih kana komputer kuring

  8.   LRAMOS9838 cenahna

    Sareng pikeun ahli atos teu aya

  9.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Anu sanés !! 🙂

  10.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Gusti ogé ngagunakeun Linux

  11.   Aluc7 cenahna

    Kuring kedah ngaku yén panasaran yén aranjeunna ngadamel distro Linux anu religius, tapi di dunya ieu aya sadayana sareng ngan ukur anu kedah nyarios:
    "Damai sareng anjeun, sareng virus moal mangaruhan sistem operasi anjeun"

  12.   Ceurik cenahna

    Che, Budha sanés agama 😛

  13.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kumaha? Anjeun kedah maca langkung seueur Wikipedia: http://es.wikipedia.org/wiki/Budismo