Tanglu: Sebaran basis Debian

Kumaha upami, sakumaha judulna nyarios, Tanglu mangrupikeun sebaran énggal anu bakal didasarkeun Tés Debian, sareng dimaksadkeun pikeun pangguna akhir, kalayan rilis / pembaruan semi-taunan.

¿Tanglu datang pikeun ngeusian ceruk anjeunna tinggaleun Ubuntu? Tiasa waé. Tujuan tina Tanglu nyaéta nawiskeun "distribusi sanés" anu gampang pikeun pangguna akhir, sareng anjeun panginten heran naha henteu nyumbang langsung Debian?

dina pengumuman resmi aranjeunna ngajantenkeun jelas pisan. Kalayan Tanglu hal-hal tiasa dilakukeun kalayan Debian henteu, contona kalebet firmware proprietary. Salaku tambahan, sabab nyarios ka urang yén urang tiasa mikaresep Gnome o KDE (Lingkungan Desktop munggaran anu bakal aranjeunna anggo) ampir murni, sabab éta moal nambihan modifikasi anu teu perlu.

Dina masalah méja, Tanglu bakal kalebet sadayana anu sayogi dina Debian. Pikeun momen aranjeunna bakal ngamimitian sakumaha anu Kuring parantos nyarios KDE, tapi laun, sareng utamina upami Komunitas ngabantosan, anjeun tiasa ngaraosan rasa anu sanés Gnome o Xfce.

Tanglu bakal janten proyek kabuka, didorong ku masarakat. Dina awal unggal siklus, jalma tiasa masihan bongbolongan pikeun tujuan pelepasan anu aranjeunna hoyong laksanakeun (sami sareng Fedora, tapi tanpa FESCO). Usul ieu dibahas di tempat umum sareng ditolak upami aya masalah téknis anu utami. Upami konsensus dina usul tangtu leungit, sora bakal dipilih. Usul tiasa ditampi kalayan mayoritas mutlak. Upami ieu henteu kajantenan, usul ditunda ka vérsi salajengna, dimana masarakat tiasa milih deui. Upami teu aya anu hoyong damel, éta ditolak. Sacara umum, kaputusan anu dilakukeun ku Debian langkung unggul sareng kedah diturut.

Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

63 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Amiel cenahna

    Abdi resep ideu, hayu, kuring parantos ngamimitian gejala édisiitis deui sareng upami éta distro berbasis Debian, muhun kuring resep ... kuring parantos ningali sorangan "kusut" sareng anu énggal ieu sareng katingali kumaha beungharna, éta hadir sareng KDE janten kuring bakal betah. Ti dieu dugi ka kaluar sareng aya anu ngaunduh, ogé kuring badé angkat ka situs resmi pikeun maca anu nyegerkeun.

  2.   Dah65 cenahna

    Sababaraha model parantos diusulkeun, salah sahijina bakal ngajantenkeun cakra cakra (satengah ngagulung):

    1- Inti dasar tina program (kernel, gcc ...) anu bakal diénggalan ngan ukur sababaraha kali dina sataun.
    2- Sakumpulan komponén sélulér langkung seueur (python, ruby, jsb)
    3- Aplikasi akhir, anu kumargi seueur anu parantos diterbitkeun kalayan stabilitas anu hébat (Firefox, LibreOffice, KDE, sareng sajabana) bakal dilebetkeun langsung.

    1.    elav cenahna

      Persis. Nyatana ayeuna kuring nuju IRC ningali sababaraha biantara anu narik ati, sapertos ieu:

      leszek: hi, anjeun miceun kabeh tambalan? Sareng sabaraha anjeun kedah ngarobih bungkus kanggo neptunus? (Abdi kubuntu-dev)
      yofel: henteu kami henteu miceun sadaya tambalan. Ngan ukur sababaraha tambalan khusus kubuntu, sapertos di kde-workspace dimana téks kdmrc dirobih janten «Wilujeng sumping di Kubuntu» ogé sababaraha anu sanés sapertos tambalan halaman utama
      ah hehehehe, éta peryogi robih ofc.
      Janten sanésna éta dianggo seueurna henteu robih?
      yofel: sareng tangtosna basa tambalan
      sabab kubuntu nganggo bungkus bahasa * bungkus sareng debian ampir ngarangkep sadaya bahasa kde barang khusus dina kde-l10n- *
      lamun henteu jalan éta ogé

      Aranjeunna dasarna henteu bunuh diri damel. Aranjeunna nyandak anu parantos didamel ti Kubuntu contona, aranjeunna ngarobih naon anu diperyogikeun, aranjeunna nyandak anu teu dipikahoyong sareng ngajantenkeun cocog sareng Debian Testing .. Ogé, aranjeunna ngawartoskeun ka kuring:

      elav: upami anjeun hartosna neptune éta dumasar kana tés ayeuna (wheezy) kalayan Repository urang sorangan dimana kami ngarangkep kde (kaseueuran tina paket sumber kubuntu kalayan sababaraha dihapus) sareng Repository urang nyalira sareng sababaraha aplikasi anu diénggalan sareng paket urang sorangan (karya seni, config standar sareng sajabina) .. + urang gaduh kernel nyalira ngawangun ku salah sahiji devs urang

      ????

  3.   elav cenahna

    Éta lami, lami ti saprak kuring bungah ngeunaan warta sapertos kieu.

    Tanglu bakal janten distribusi anu sampurna pikeun kuring, sabab kuring bakal nganggo Debian sareng upami kuring teu salah paham kana pengumuman resmi, kuring henteu kedah ngantosan unggal beku pikeun kéngingkeun bungkus anu paling anyar (salami éta tiasa dianggo).

    Kanyataan yén éta sumping sareng KDE mangrupikeun tambah pikeun kuring. Sareng kanyataan yén pengembangna nyumbang langsung ka Debian, masihan kuring kapercayaan pikeun ngadopsi salaku distro utama.

    Mudah-mudahan proyek na henteu maot .. Kuring ngan ukur nyarios: LMDE Goréng sareng SolydX upami ieu terwujud hahaha

    1.    elendilnarsil cenahna

      Sugan éta kasempetan kuring pikeun kolaborasi dina proyek. Kuring nyobaan pisan pikeun kolaborasi sareng ChakraProject, tapi aranjeunna henteu pernah masihan bola (sapertos anu urang sebutkeun di Kosta Rika). Abdi pangguna satia Chakra sanaos éta, kumargi sigana kuring distro kdu pangsaéna anu aya. Sapertos anu paling di dieu, upami éta dileupaskeun, éta bakal sampurna.

      1.    msx cenahna

        Naon kolaborasi anjeun?

  4.   Subur cenahna

    Upami aranjeunna dijantenkeun modél Rolling Release, éta bakal janten gaganti anu sampurna pikeun LMDE.

    Kumaha waé ogé, dwarfs Ubuntu parantos mimiti tumuh, sareng kuring resep gelar. Perkawis MIR leres-leres ngaduruk kuring.

    Nya, henteu paduli Ubuntu, ayana distro dumasarkeun kana tés (nyaéta stabil pisan) mangrupikeun hal anu pasti seueur jalma parantos ngantosan lami. Ayeuna éta tetep ngadukung sareng ningali kumaha éta muka rohangan 😀

    Hiji salam.

    1.    Anibal cenahna

      Adiero… ngaluncurkeun pembaruan anu progresif tanpa kedah ngaunduh versi lengkep anyar

    2.    diazepam cenahna

      "Upami aranjeunna ngajantenkeun modél Rolling Release, éta bakal janten gaganti anu sampurna pikeun LMDE."

      Amin

  5.   Frank Davila cenahna

    Nya hayu urang tingali kumaha tampilan desktop, sareng éta henteu ngagaduhan seueur bug.

  6.   Baron ashler cenahna

    Ieu mangrupikeun berita anu saé, distro anu diturunkeun tina Debian + KDE 😮 sahingga urang tiasa ngantunkeun distribusi anu diturunkeun tina Ubuntu Great 😀

  7.   elav cenahna

    Sareng bakal ngagaduhan Pusat Perangkat Lunak na nyalira ... Apper atanapi Muon? Éta tetep ditingali 😀

    1.    poék Ungu cenahna

      Muon Discover bakal pikaresepeun.

      Distro ieu kedah janten rolling rilis sareng kanggo jaga detilna (sapertos terjemahan anu teu aya dina ménu, Kdesudo windows ...). Upami henteu, hayu urang tingali insentif naon anu aranjeunna pasihkeun pikeun ngarobih Kubuntu kuring ...

  8.   Aglézabad cenahna

    Mangrupikeun léngkah anu gedé pikeun anjeun anu ngamimitian dina Linux sareng "hormat" ka Debian salaku distro. Kuring bakal nuturkeun perkembangannana, sabab hal anu saé pisan tiasa kaluar tina ieu.

  9.   rayonan cenahna

    Éta ogé bakal janten distribusi dumasar kana Debian, tapi éta bakal dipaké Systemd!. Kuring bakal waspada pikeun warta.

  10.   diazepam cenahna

    Tingali naha kuring ngartos persamaan

    Tanglu = Debian - hyperstability + firmware = Ubuntu - Canonical

    Naha aya anu leungit?

    1.    diazepam cenahna

      Koréksi

      Tanglu = Debian - hyperstability + firmware = Ubuntu - Apple

      1.    elav cenahna

        Persamaan éta henteu ngirining bel ka kuring .. naon deui, éta méré kuring kasalahan .. Sigana mah éta moal ngahasilkeun naon waé sapertos anu anjeun usulkeun 😛

        1.    diazepam cenahna

          Kuring sacara pribadi ningali éta salaku ubuntu sanés tanpa ubuntu, atanapi salaku LMDE tanpa ngagulung.

      2.    Baron ashler cenahna

        Nya, mudah-mudahan henteu sapertos kitu 😉

      3.    lawliet @ debian cenahna

        Kusabab éta dumasar kana uji coba Debian anjeun moal tiasa ngirangan hiperstabilitas.
        Tanglu = Tés Debian + x + firmware propriétik = Ubuntu - Apple + Stabilitas
        Dimana x mangrupikeun sentuhan distribusi, abdi henteu terang naha aranjeunna ngalereskeun bug atanapi ngédit perangkat lunak.

  11.   Tong sampah cenahna

    hurung teuing pikaresepeun janten leres.

  12.   tamuz cenahna

    lain runtah waktos anu moal ka mana-mana, punten janten atos pisan, tapi éta pamendak kuring

    1.    Oberost cenahna

      Anjeun sanés ngan ukur mikir sapertos kieu.

      Abdi émut sababaraha bulan ka pengker sagala anu dicarioskeun ngeunaan SolusOs sareng sadayana bakal ngagunakeunana salamina sareng bla bla bla… .. sareng sababaraha anu émut, langkung-langkung nganggo éta.

      Sing saha anu muji pisan ka anjeunna nyaéta anu ayeuna ngahutbah perkawis Manjaro.

      1.    Arangoiti cenahna

        Uyyyyyyyyyy Yoyo, sigana ieu kanggo anjeun.

        Pokokna, kuring pikir éta saé, urang kedah ningali naon anu kajantenan, kuring bakal ati-ati. Sareng kitu, kumargi anjeun namina, Manjaro mangrupikeun distribusi anu saé tapi tong hilap Cinnarch, anu mangrupikeun proyék Spanyol di luhur.

        Salam.

    2.    Krim cenahna

      Tambihkeun sareng teraskeun runtah ngadamel bakat garpu distro sanés.

      Daripada ngagabung kakuatan sareng konsentrasi aranjeunna dina sababaraha distro indung, aranjeunna bakti diri pikeun ieu.

      1.    pirang cenahna

        Dina faq aranjeunna ngajelaskeun yén upami aranjeunna badé kolaborasi sareng Debian, nyatana proyék diawalan ku pangembang distro éta. Anu kajadian nyaéta aya hal-hal anu henteu tiasa dilakukeun Debian, sapertos nyayogikeun firmware proprietari ti installer, atanapi nyingkahan beku.
        Jalma-jalma sok ngagaduhan alesan pikeun ngamimitian proyek naon waé, dina kaseueuran kasus aranjeunna sampurna valid sareng anu sanésna henteu seueur. Kaleresan nyaéta sateuacan naroskeun alesan ieu, anjeun kedah terang aranjeunna.

  13.   rla cenahna

    Kuring langkung resep kana ieu:

    http://cut.debian.net/

    Éta saluyu sareng anu kuring pikahoyong, Debian-rolling-testing-stable.

  14.   lawliet @ debian cenahna

    Éta pisan pikaresepeunana, tapi ku seueur distribusi éta sanés aya anu parantos ngalaksanakeun hal anu sami, sareng anjeun ogé terang yén ku Debian anjeun nganggo distro legendaris.

    1.    elav cenahna

      Intina nyaéta éta Tanglu, upami ideu pengumuman resmi dijaga, éta moal lirén janten Debian. Éta bakal Debian Testing tapi tanpa katirisan. Anu lucu nyaéta di Komunitas G + diantara sababaraha anu urang ayeuna, aya:

      Daniel Nicoletti »Pendiri La Comunidad sareng anggota KDE
      Philip Muškovac »Kubuntu Pamekar

      Aya anu nyarios ka kuring yén Tanglu bakal janten distro ProKDE anu hadé. Sareng henteu, teu aya anu ngalakukeun nanaon sapertos anu badé dilakukeun ku jalma-jalma ti Tanglu ieu .. Sadaya distro dumasar kana Debian sareng difokuskeun ka pangguna akhir, gumantung kana siklus pelepasan sareng paket anu kaluar dina Nguji .. Upami Nguji ngabeku , SolusOS, LMDE sareng sésana, éta beku .. Éta pisan anu teu di pikahoyong ku Tanglu ..

      1.    diazepam cenahna

        Kuring ngingetan yén Solusos 2 moal dumasar kana Debian

  15.   cooper15 cenahna

    Nya, upami ideu na éta, éta henteu goréng pisan, kuring nempatkeun Crunchbang contona yén sanaos kuring henteu nganggona sapertos kitu, unggal-unggal masang debian + openbox kuring nguntungkeun tina Repositori na, janten kuring bakal senang upami di kahareupna kuring tiasa nganggo KDE dugi ka terakhir dina debian hatur nuhun kana distro ieu.

  16.   Alf cenahna

    Ningali kisaran distribusi, henteu Solusos parantos debian museur ka pangguna akhir?
    sanaos solusos dumasarkeun kana debian stabil sareng tanglu dina uji coba, henteu konsépna sami? Éta ngan ukur ragu.

    1.    elav cenahna

      Éta henteu sami pisan ... Kuring ngajelaskeun dina koméntar di luhur 😀

  17.   sc cenahna

    Upami teu aya inovasi, éta mangrupikeun salah sahiji tumpukan.

  18.   Tuan Linux cenahna

    Mudah-mudahan distribusi ieu upami ngagaduhan tungtung anu bahagia, atanapi upami henteu, hal anu sami kajadian sapertos biasa, masing-masing jalma angkat deui pikeun distribusi anu langkung dipikaresep.

  19.   josefrito cenahna

    Kuring henteu weruh ... éta yén Debian dianggo pikeun kuring dugi ka maot ... sareng tanpa janten kampak kuring teu émut aya masalah masangna ... ku Ubuntu enya, seueur masalah ... sering pisan ... pikareueuseun, tah ieu sateuacan ngahiji, panginten ayeuna aranjeunna parantos ningkat. Distro sanésna dumasar kana debian, tingali naha éta ngagugulung meureun éta wanti kuring pikeun nyobaan.

  20.   Ruffus- cenahna

    Upami kuring parantos ngartos catetan anu leres maka Tanglu ieu bakal janten naon Mint ka Ubuntu, leres? Kalayan kecap séjén: a Debian pikeun teu puguh. Tapi naha SolusOS parantos aya pikeun jenis pangguna ieu? Kuring henteu mendakan proyék upami urang nimbangkeun hal-hal ieu: 1) Debian bakal dibédakeun sakedik atanapi henteu, 2) masarakat anu ditujukeun ku Debian henteu resep kana jinis distribusi anu aranjeunna pasihkeun dina piring perak. , plus Éta ogé dicirikeun ku hoyong gaduh kontrol anu langkung ageung kana sistem, 3) pemirsa anu tiasa diarahkeun proyek éta parantos nganggo Ubuntu, Mint, panginten SolusOS atanapi sebaran acak sanés dumasarkeun kana Debian atanapi panginten nembé ngalih ka Manjaro sapertos kitu atanapi Arch sareng 4) masang sareng nyetél Debian mangrupikeun hal anu paling gampang di dunya. Ngan ukur nambihan repositori anu gratis sareng pasang bungkus anu diperyogikeun. Kaayaan mirip sareng naon anu anjeun nyanghareupan Fedora anu nembé dipasang. Pikeun sadayana di luhur, kuring henteu mendakan insentif pikeun nguji, nyarankeun atanapi masangkeunana.

    1.    F3niX cenahna

      Anjeun leres leres, tapi sadayana hoyong nempatkeun rasa linux na saha waé ogé henteu.

    2.    tamuz cenahna

      sacara épéktip

    3.    st0rmt4il cenahna

      +1

      Satuju sareng anjeun;)!

    4.    ngepung84 cenahna

      lain .deb deui

    5.    kennatj cenahna

      SolusOS langkung fokus kana masihan anjeun gnome 3 saolah-olah éta gnome 2 sareng ayeuna aranjeunna angkat ka Pisi

      1.    Miguel cenahna

        tapi onlyOS bakal ngagaduhan desktop Consort anu tiasa dipasang dina debian kanggo ngagaduhan lingkungan anu klasik

    6.    tukang pos cenahna

      Kuring yakin yén (narjamahkeun naon panulis "pengumuman panginten kuring moal kantos ngadamel" nyebatkeun) nyaéta naon Ubuntu "éta" dina mimiti na. Kalayan alesan urang terang yén aranjeunna néwak urang sadayana sateuacan aranjeunna ngamimitian ngarobih gnome, anu kuring pikir henteu perlu kumargi kde nutupan ampir sadayana.

  21.   rock and roll cenahna

    Saur Ruffus- parantos nancebkeun seueur naon anu anjeunna carioskeun. Di sagigireun éta, di luar detil modeu pembaruan, Tanglu moal langkung ti tés Debian sareng KDE, anu pantesna, éta ngan ukur masang tés Debian sareng KDE; sareng upami éta milari distro anu parantos dilakukeun sareng kalebet supir proprietari, éta tiasa dilakukeun sapertos anu kuring karék: Kuring angkat ka Distrowatch, kuring milarian saringan anu dituduhkeun sareng kuring sumping kana distro sapertos KANOTIX sareng Epidemik GNU / Linux, anu nyaéta tés Debian + KDE. Kusabab kitu, kuring henteu tiasa ningali naon anu saleresna anyar dina proposal Tanglu.
    Kuring nyarios ieu pikeun masihan masalah, teu langkung deui, sabab kuring henteu resep pisan tampilna distro anyar pisan, bahkan upami kuring sering resep nganggo indung domba distro.

  22.   maung cenahna

    Sigana mah lain LMDE lain tapi ku KDE? Nalika motherboard Debian beku, anjeun bakal ngirim bungkus sareng pembaruan? ... Upami aya versi anyar unggal genep bulan, naon bédana sareng bungkus LMDE?

  23.   Aduh027 cenahna

    Usul na bungah !!, tapi ku KDE desktop di sisi ranjang kuring. Hayu urang tingali kana waktosna kumaha bentukna atanapi lirénna, di sisi anu sanés yén distro sanés henteu tiasa ngahontal anu dipikahoyong, éta henteu ngabatalkeun Tanglu sacara otomatis, leres? Urang bakal ningali, urang bakal ningali, maka urang bakal terang!

  24.   Miguel cenahna

    dina titik ieu langkung saé nganggo debian sacara langsung

    1.    elav cenahna

      Ok .. Kumaha upami anjeun badé masang KDE 4.10 ayeuna contona? Kuring terang, nyusunna mangrupikeun solusina atanapi kuring lepat? 😛

      1.    tukang pos cenahna

        Naha anjeun terang nami naon dumasar? Naha akronim? T (esting) ANGL (linux) U (ser)?
        Abdi parantos milarian sareng sia ...

        1.    elav cenahna

          Nya, teu aya ideu .. Kuring kedah naros .. Leres éta henteu saé pisan ..

        2.    elav cenahna

          Ieu anu dicarioskeun ku pamimpin proyék ngeunaan IRC:

          19:56:02 elav: Hei ximion » http://desdelinux.net/ftp/Tanglu_Desktop.jpg 🙂
          19:58:54 ximion: woah, ieu katingalina kerén!
          19:59:10 ximion: Kuring masih peryogi konfirmasi ti Debian yén kami diidinan nganggo logo ieu…
          19:59:42 ximion: (ngandung vérsi anu dirobah tina swirl Debian, sareng kuring henteu yakin naha éta ngalanggar mérek dagang Debian. Sigana mah henteu, tapi langkung saé aman ngeunaan éta)
          20:00:22 elav: Sigana mah henteu .. tapi, aman ngeunaan éta 🙂
          20:00:45 elav: Abdi resep logo ieu
          20:01:23 ximion: upami éta bakal ngalanggar mérek dagang, urang ngan saukur tiasa ngagentos swirls pikeun katingalna rada béda - hubunganana sareng Debian tetep katingali harita (ku ngagunakeun swirl), tapi éta moal janten Debian logo
          20:01:37 ximion: dantti_l laptop: sababaraha jalma teu resep kana nami Tanglu 😀
          20:02:08 Ku jalan kitu, éta hartosna Tanglu?
          20:03:29 ximion: teu nanaon ^^
          20:03:44 ximion: urang ngagaduhan prosés milari ngaran anu matak capé
          20:04:17 ximion: urang hoyong nami anu a) henteu generik b) henteu dianggo ku batur pikeun .org sareng .net domain c) sora anu saé dina basa Inggris, Jerman sareng Brasil
          20:04:32 ximion: nyandak waktos anu panjang pikeun mendakan Tanglu
          20:04:52 ximion: urang ayeuna pikir éta mangrupikeun gabungan tina Tangerine Brasil sareng Iglu Jerman 😛
          20:06:19 ximion: Nembe terang yén sababaraha kota atanapi propinsi di Cina namina sapertos kieu… 😛

          Kalayan kecap séjén, anu aranjeunna milari mangrupikeun nami anu henteu umum, anu henteu dianggo ku anu sanés sareng anu disada saé dina basa Inggris, Jerman sareng Portugis.

          1.    tukang pos cenahna

            hatur nuhun kanggo anu teras ngawaler!
            Kuring ngalanggan daptar pikeun nénjo sareng upami kuring tiasa kolaborasi, tapi henteu lebet irc.
            Wasalam

  25.   Darko cenahna

    Mangrupikeun ide anu saé pikeun kuring tapi saur kuring parantos seueur teuing sareng sebaran anu saé pisan. Ieu mangrupikeun hiji deui anu bakal kaluar pikeun masarakat pikeun ngusahakeun éta sareng ngawitan ngobrol ningali kumaha jalanna. Éta panginten resep sabab hate. Nalika éta kaluar éta bakal janten anu pangsaéna tapi sakumaha ceuk batur dina komentar di luhur, saatos diuji éta aranjeunna bakal balik ka distro aslina. Meureun éta bakal meunang kana hiji hal, meureun henteu.

  26.   maung cenahna

    Kuring henteu ningali berita, éta distro dumasar kana distro anu sanés. Dimana berita na ?. Kabaruan bakal janten distro anu dimimitian ti mimiti. Sésana kanggo nambalan Debian.
    Saatos LMDE sareng SolusOS sumping Tanglu. Kuring miharep anjeun tuah, tapi kuring tetep sareng Debian.

  27.   msx cenahna

    Ih, tungtungna bakal aya Debian anu henteu bau 😛

    Upami pangalaman OOTB kalebet pangakuan periferal, deteksi otomatis sistem video hibrid sareng kamungkinan masang Steam sareng Desura diantawis parangkat lunak komérsial sanés, éta pasti bakal janten tujuan ... pikeun debianeros ñoños tangtosna.

    Abdi parantos lami teu nganggo aptosid -Sid stabil sareng RR- tapi distro ieu janji bakal langkung seueur deui.

    Kuring henteu ragu yén Tanglu bakal ngagugulung éta, sanaos janten Debian>: D

    1.    codelab cenahna

      Embah kuring parantos nyarios, hiji gék Debianita langkung saé tibatan sombong anu terang-terang ...

      Hiji salam.

      codelab

  28.   itachi cenahna

    buaghhh, kuring henteu tahan distro turunan, éta ngan ukur tambalan, éta ngadamel distro ti mimiti, sareng upami aranjeunna henteu kolaborasi sareng anu aya, sésana nyéépkeun waktos ... ..

  29.   merlin debianite cenahna

    Upami henteu ngagulung ngaleupaskeun kuring langkung resep neraskeun sareng Debian Testing.

    atanapi sahenteuna pembaruan bulanan atanapi dua bulanan.

    Tapi kumaha waé ogé, hayu urang ngarepkeun éta bakal ngahasilkeun, tapi sanésna kurangna inovasi tapi ogé henteu ngagelarkeun lamun éta RR, kuring yakin yén sanajan pamaké tina Fedora, suse sareng anu sanésna sahenteuna hoyong nyobian distro.

  30.   konandoel cenahna

    Kuring resep pisan ieu, sabab kuring badé ngamutahirkeun perangkat keras komputer desktop kuring, kuring bakal miceun sabayon sareng kuring mikir nempatkeun arch kde tapi ku ieu kuring pikir kuring bakal ngantosan sareng nempatkeun tanglu ...

  31.   josean cenahna

    Abdi henteu ningali teuing akal. Éta sigana mangrupikeun proyek pribadi anu sanés, kapuji pisan tapi éta bakal tetep aya.
    Tungtungna urang sadayana uih deui ka suse, fedora, debian, sabayon dll ,,. Paling-paling urang gaduh partisi khusus pikeun uji coba sareng upami aya anu ngareuwaskeun kami maka éta tetep dugi ka rilis salajengna anu nampi dukungan anu cekap tina blog anu kami buka.
    Pribadi kuring langkung resep suse pikeun kde sareng debian kalayan openbox.
    Goréng teuing, kuring henteu terang naha kuring atanapi tim kuring tapi kuring henteu tiasa ngagentoskeunana kalayan sopan. Naon anu bakal urang lakukeun?

  32.   John cenahna

    tanglu, fiasco, henteu énggal, langkung sami, total kuciwa, kuring bakal tetep sareng debian 7 sareng pastina debian 8 sanaos sistemd.