Sebaran Linux anu pangsaéna taun 2011 nyaéta ...

Ieu taun anu disangka Ubuntu parantos plummeted na linux mint geus maling tongkat. Naon anu anjeun pikirkeun? Sareng distros anu sanés? Pasti, seueur diantara anjeun anu milih, sapertos kuring, a distro "kirang dikenal" salaku anu pangsaéna. Hayu, kuring ngajak anjeun sora sareng ngantunkeun anjeun komentar.

& amp; amp; lt; a href = »http://polldaddy.com/poll/5801869/» & amp; gt; distro Linux anu pangsaéna 2011 nyaéta ... & amp; amp; lt; / a & amp; gt;

Survey samemehna: naha anjeun mayar nganggo distro karesep anjeun?

  • Ha! Mayar? Uni Éropa?: 369 (46.95%)
  • Dugi ka 10 USD: 213 sora (27.1%)
  • Dugi ka 25 USD: 111 sora (14.12%)
  • Dugi ka 50 USD: 51 sora (6.49%)    
  • Langkung ti éta: 42 sora (5.34%)    

Mimitina, siga anu diteunggeulan: teu aya anu hoyong mayar kanggo nganggo distro karesepna. Nanging, nomer survey ogé tiasa dibaca sapertos kieu: kirang ti satengah (46.95%) moal mayar kanggo nganggo distro karesepna. Éta hartosna yén 1 ti 2 jalma anu nganggo Linux bakal daék mayar. Lumayan…


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricardo A. Fragoso cenahna

    Kuring milih pikeun Ubuntu ... sigana sanés anu saé ... tapi éta parantos tiasa pencét jackpot, pembaruan, inovasi sareng sajabana ... sanaos henteu suksés sacara gembleng dina hal "Unity" ... éta henteu janten goréng sabab kuring prediksi éta bakal nganggo Win8