SEGA hoyong pulih mesin Arcade na diantara «you-fogs»

Logo SEGA

Anu kasohor Perusahaan Jepang SEGA ngagaduhan sajarah anu panjang dina dunya video game, kalayan rilisan anu hébat sareng bersejarah di tukangeunana. Kami ngahutang kana judul sareng konsol anu hébat, tapi ayeuna dimodernisasi ngamangpaatkeun manpaat téknologi anyar anu dibawa ku komputasi kabut.

nu mesin arcade Aranjeunna masih aktip pisan, sareng beuki seueur penggemar retrograming ngawangun, malikkeun atanapi ngagunakeunana nganggo proyék alternatip sanés sapertos émulator sareng Raspberry Pi. Kusabab kitu, SEGA hoyong ngamajukeun kahoyong ieu seueur pangguna pikeun ngabarukeun diri ...

Google Stadia, Microsoft xCloud, NVIDIA GeForce Now, Sony PlayStation Now,… beuki seueur jasa anu ngamangpaatkeun kakuatan komputasi awan pikeun ngembangkeun jenis sistem komunikasi ieu. videogames streaming. Tapi SEGA panginten anu béda pikeun konsép ieu, sareng éta ngagunakeun paradigma kabut anu sanés dimana bagian tina sumberdaya alat éta nyalira dianggo nalika maén sareng henteu seueur ngantepkeun sadaya padamelan pikeun server jauh ...

Ideu na nyaéta pikeun ngapdet mesin SEGA anu parantos suksés, dugi ka alat naon waé sareng dimana waé, salami anjeun ngagaduhan alat anu nyambung. Tapi dina hal ieu, nyésakeun bagian tina padamelan kana alat. Ku cara kieu, beban damel dina sérver diréduksi sakedik sareng ngirangan lag anu anjeun tiasa mendakan dina jasa sanés anu kuring nyebatkeun dina paragrap sateuacanna.

Este proyék teu acan dihartikeun, tapi tina naon anu dipikaterang ayeuna, éta moal meryogikeun perangkat keras anu kuat teuing pikeun diputer, sareng sigana bakal dianggo ku kirang lag sapertos perkiraan. Anu teu dipastian nyaéta naha éta bakal ninggalkeun Jepang atanapi naha éta bakal janten proyek eksklusif pikeun nagara Jepang. Tapi badé kaluar, éta tiasa janten alternatip anu saé pikeun kaayaan pandemik, tiasa nyandak kendaraan rekreasi ka bumi anjeun.

Ogé, upami éta sabagian mirip jasa sapertos Stadia, sareng aranjeunna ngaluncurkeun palang platform, tiasa dinikmati di distro Linux ogé, atanapi dina Android. Sanaos ieu ngan ukur pipikiran kuring ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.