Seo ku Yoast, plugin SEO pangsaéna pikeun WordPress

Seo ku Yoast parantos netepkeun dirina salaku salah sahiji anu pangsaéna Plugin SEO pikeun WordPress sareng ayeuna éta mangrupikeun salah sahiji anu ngagaduhan persentase unduhan anu langkung luhur sareng peringkat pangguna anu positip, anu disababkeun ku nerapkeun fungsi posisi wéb anu maju dina vérsi gratis boh premium.

Seo ku Yoast, plugin SEO pangsaéna pikeun WordPress

SEO ku Yoast vs plugins SEO sanés

Di pasar luas tina Plugin SEO pikeun WordPress, SEO ku Yoast sacara lega nangtung di luhur batur anu jenisna. Tapi naon anu ditawarkeun plugin ieu anu sanés henteu?

Seo ku Yoast dicirikeun ku gaduh antarbeungeut anu intuitif sareng ramah anu gampang ngonpigurasikeun parameter anu paling penting dina posisi wéb anu tiasa dilaksanakeun sacara masing-masing dina unggal tulisan, salian ti nguatkeun optimasi halaman dina blog, halaman de-indexing sareng netepkeun fungsi anu maju pikeun pedaran judul, tujuan sareng file ésénsial dina SEO sapertos sitemap sareng feed, anu dina waktos anu sasarengan ogé ngamungkinkeun pikeun mikeun plugins umum sanésna pikeun ngonpigurasikeun fungsi-fungsi ieu, ningkatkeun kinerja sareng kesederhanaan blog.

SEO ku Yoast Free, fitur gratis

Béda sareng plugins SEO sanés anu gaduh fitur terbatas, SEO ku Yoast mangrupikeun plugin posisi anu maju wéb anu versi gratisna hanca fungsina lengkep sareng langkung saé tibatan plugins sanésna, nanging, versi premium langkung lengkep sareng khususna museur kana SEO profesional kalebet bantosan anu dipersonalisasi. Hayu urang tingali sababaraha fitur tina versi gratis.
Optimisasi judul sareng katerangan

Optimisasi judul sareng déskripsi penting pisan pikeun posisi halaman sareng ngalangkungan plugin ieu kami tiasa netepkeun parameter konfigurasi otomatis pikeun dilarapkeun ka entri masing-masing sareng ngaluyukeunana kana kecap konci anu urang hoyong posisina, sanaos ogé dimungkinkeun pikeun ngarobih unggal tulisan pikeun nerapkeun kriteria anu dipersonalisasi salajengna nyaluyukeun téks jangkar anu bakal ditayangkeun dina mesin pencari.

Setélan Méta

Éta mangrupikeun fungsi paling penting tina plugin sabab ngamungkinkeun anjeun nyetél setélan khusus pikeun sadaya tag meta blog, kalayan kamungkinan ngaluarkeun sababaraha kategori nganggo parameter indéks henteu, ngamungkinkeun anjeun ogé ngaluyukeun judul sareng katerangan khusus pikeun unggal topik.

Labél Canonical

Kusabab Google nerapkeun tag Canonical pikeun ngabédakeun halaman sareng eusi aslina tina anu duplikat, ieu ngagaduhan pangaruh anu mendasar kana SEO. Dina blog anu dipasang dina WordPress, aya seueur halaman anu kedah tunduk kana lencana ieu, sapertos kategori, tag, sareng sajabana anu tiasa dianggap duplikat kontén sareng plugin ieu nyederhanakeun pancén ieu sampurna.

Serbuk roti atanapi remah roti

Pungsi ieu sakali deui nawiskeun kamungkinan masihan sareng sababaraha plugin SEO umum pikeun ngagentoskeunnana ku SEO ku Yoast, ngamungkinkeun netepkeun taksonomi anu pas dina unggal kategori sareng halaman anu ngawangun pituduh navigasi, netepkeun rute anu dipersonalisasi anu ningkatkeun kagunaan loka éta.

Kategori Utama

Fungsi sanés anu narik pisan anu ngamungkinkeun ngahartikeun kategori prioritas dina klasifikasi hiji artikel nalika, kusabab eusina, éta tiasa dina sababaraha kategori dina waktos anu sami. Parameter ieu ngahartikeun kategori primér atanapi paling penting pikeun unggal tulisan sareng bédana ti anu sanésna éta kalebetkeun.

Permalink beberesih

Url anu ramah parantos penting pikeun SEO sareng ngalangkungan plugin ieu urang tiasa sacara gampang ngonpigurasikeunana pikeun ngabébasna tina karakter anu henteu perlu anu ngahambat aksésna dina mesin pencari sareng kadang-kadang teu dihaja ditambihan kana tulisan.

XML Sitemap

Ngagaduhan sitemap XML penting pisan pikeun mesin pencari sareng tiasa ngonpigurasikeunana dina WordPress, panggunaan plugins diperyogikeun. SEO ku Yoast kalebet diantara seueur fungsina alat pikeun nyiptakeun sareng ngédit sitemaps kalayan fungsi canggih anu sacara lengkep ngagantikeun salah sahiji plugins individu anu sayogi pikeun nyiptakeun sitemaps dina platform.

Perbaikan RSS

Ngalangkungan fungsi ieu dilebetkeun kana plugin SEO ku Yoast, urang tiasa ningkatkeun agrégatip eusi dina situs pikeun pamiarsa RSS anu mempermudah maca sareng aksés situs pikeun pangguna anu ngagunakeun format ieu dina maca blog.

Ngédit Robot.txt sareng file htaccess

Ku ngalebetkeun fitur ieu kana plugin SEO ku Yoast, urang tiasa gancang ngonpigurasikeun file blog ieu anu sanés ngan ukur tiasa diaksés ngalangkungan Cpanel dina sérver ku netepkeun padoman khusus.

Ngabersihan headboard

Bagéan lulugu mangrupikeun anu pangheulana dibaca ku mesin pencari sareng kadang-kadang urang tiasa ngumpulkeun karakter sareng tag anu teu diperyogikeun yén plugin SEO ku Yoast sacara otomatis bakal dipiceun pikeun ningkatkeun kabisa situs sareng aksés kana robot.

SEO ku Yoast, fitur premium

Sanaos SEO ku Yoast mangrupikeun plugin anu cukup lengkep dina vérsi gratis na, fungsi premium tina plugin ieu dipikahoyong pisan dina komunitas wébmaster. Hayu urang tingali naon anu aranjeunna diwangun.

24H bantosan pribadi

Pangguna premium Seo ku Yoast gaduh departemen dukungan téknis 24 jam sapoé dimana aranjeunna tiasa ngirimkeun patarosan sareng pamundutna ngeunaan konfigurasi plugin ku email sareng aranjeunna diwaler kirang ti satengah jam.

Alihan multi modul

Fungsi premium ieu ngamungkinkeun anjeun netepkeun tungtunan alihan otomatis anu canggih pikeun artikel anu lami ka anu énggal, nyegah posisi situs tina kapangaruhan dina mesin pencari sareng ningkatkeun kagunaan pikeun pangguna.

Parameter pangalihan ieu tiasa ngonpigurasi dina plugin nyalira atanapi ngalangkungan file pangalihan dina server Apache. Konfigurasi ieu bakal nyingkahan kasalahan 404 anu ngaganggu nalika halaman henteu dipendakan dina sérver sareng anu biasana kumargi url parantos robih.

Pendekatan multi-keyword

ieu fitur premium dilaksanakeun di SEO ku Yoast, ngamungkinkeun manajemén épéktip anu efisien pikeun fokus pikeun duanana tulisan sareng halaman masing-masing, ngalangkungan perséntase istilah anu langkung lega pikeun bersaing sareng mesin pencari kalebet sinonim, kecap konci buntut panjang , diantara anu sanés pikeun kontrol anu langkung saé tina strategi SEO anu lumaku.

Sakumaha anjeun tiasa tingali ku ciri na teh SEO ku Yoast plugin nyaéta salah sahiji anu pang lengkep dina pasaran, boh dina vérsi gratisna sareng dina vérsi premium, éta langkung saé tibatan plugins sanés anu didaptarkeun pikeun posisi wéb sareng anjeun tiasa ngaunduh gratis tanpa kawajiban ku ngaklik IEUH. Upami anjeun hoyong mésér vérsi premium sareng nguntungkeun tina sadaya kauntunganana, anjeun tiasa mésér lisénsi multi-situs ku ngaklik IEUH.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   dadrcv cenahna

    dina mesin pencari kuring ningali yén dina potongan anjeun anjeun ningali - >>> https://blog.desdelinux.net ›WordPress› WordPress Plugins kumaha anjeun ngajantenkeun siga kieu? éta remah roti ??? Abdi hoyong nunjukkeun kategori sareng subkategori. Naha sami sareng anjeun dina halaman wéb? Abdi hoyong bantosan Abdi ngahargaan sateuacanna.