[Anyar] OpenArena Server


OpenArena (pikeun jalma anu henteu terang) mangrupikeun kaulinan gratis pikeun jinisna Séptémber Jalma Poto (urang angkat, FPS), klon tina Gempa III sarena, anu ngagunakeun mesin ieu anu dileupaskeun ti baheula ku ID Software sareng dianggo ku kaulinan anu sanés (sapertos Teror Perkotaan o Perangna)
Dina sérver, salian ti sababaraha peta anu aya sareng buruanana, kami parantos ngalebetkeun 4 peta anyar, sanaos kami badé ngaganti sababaraha peta anu langkung seueur pikeun sababaraha peta. 4 peta mangrupikeun palabuhan sababaraha peta Counter Strike anu paling populér sareng anu dimaénkeun: Debu2, narajang, Italia sareng Kolam renang (Anjeun bakal mendakan aranjeunna nganggo nami oxomd1, oxodm3, oxodm4 sareng oxodm13 masing-masing, hal-hal pangarang).
Modeu gimna nyaéta Gratis kanggo Sadayana (sadayana ngalawan sadayana) sanaos kami mikir ngarobih kana Tim Deathmach atanapi Candak Bandéra.

Masang OpenArena:

Kaseueuran distribusi ngagaduhan bungkus OpenArena di gudangna, janten éta bakal cekap nganggo manajer paket sistem kami:
Archlinux:
pacman -S openarena

Debian / Mint / Ubuntu:
apt-get install openarena

Upami distro urang teu ngagaduhan bungkus kanggo permainan, urang tiasa ngaunduh tina na situs wéb

Nyiapkeun:

Sakali game dipasang atanapi diunduh, urang ngajalankeun kaulinan sareng pilih Setup kanggo ngonpigurasikeunana. Diantarana waé urang fokus kana Pilihan Kaulinan ku milih Ngundeur Otomatis pikeun ngaktipkeunana. Kalayan ieu kami nyarios ka gim pikeun ngaunduh peta anu kami henteu disimpen, sanaos tiasa sacara manual upami konéksi anjeun laun atanapi anjeun hoyong unduh éta sateuacan diputer (di akhir éntri kuring bakal nempatkeun tautan).
Sakali sadayana ngonpigurasi urang buka Multiplayer sareng di handapeun layar klik dina Sebutkeun sareng teras alamat urang nempatkeun ieu di handap
openarena.desdelinux.net
teras pencét dina Fight. Upami sadayana leres, permainanna nyambung sareng urang tiasa maén.
Server dikonfigurasi pikeun ngadukung pamaén anu ngagaduhan ping sami atanapi kirang ti 350ms, janten upami ping anjeun ngaleuwihan nomer ieu anjeun moal tiasa lebet (kalayan langkung seueur ping, gerakan anjeun bakal langkung laun sareng kadang-kadang bakal beku).
Ayeuna, upami urang hoyong, urang tiasa nambihan peluncur anu ngamimitian pertandingan sareng nyambung sacara otomatis.
Pikeun ieu kami bakal nempatkeun garis ieu dimana éta pakait:
openarena +exec autoexec +connect openarena.desdelinux.net
Upami anjeun ngaunduh OpenArena tina halaman na, ngan ukur ngaganti openarena pikeun jalur anu tiasa dieksekusi.

Sareng éta sadayana. Kuring ngantepkeun anjeun tautan kana peta sareng éntri anu didamel dina forum janten anjeun tiasa masihan koméntar kana sérver, nyarankeun peta, tautan kana peta anu kami unggah, sareng sajabana, ogé dina blog, di belah katuhu anjeun tiasa ningali widget anu nunjukkeun status Server, janten anjeun bakal terang upami online, peta naon anu dimaénkeun, upami aya jalma anu maénkeun, jsb.
Tepang deui ^^

Utas resmi di forum kami
Website resmi OpenArena
Peta:
oxodm1
oxodm3
oxodm4
oxodm13


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

43 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   pandev92 cenahna

    Hiji-hijina mode anu kuring resep gratis pikeun sadayana, nalika kuring murag kana sérver sareng modeu sanés, kuring henteu deui maén 🙂

  2.   nerjamartin cenahna

    Berita Tremeeeeeenda !!! Ayeuna kuring nuju damel, pas dugi ka bumi ... bijilkeun némbakan !!! 🙂

  3.   xykyz cenahna

    Nalika abdi gaduh waktos kuring jalan-jalan 😛

  4.   nerjamartin cenahna

    Ku jalan kitu, tautan kana thread forum henteu jalan. Naha éta ngan ukur kajantenan kuring?

  5.   neomyth cenahna

    Modeu gim ieu khas pisan, sabab nyarios di luar sana kanggo waktos anu senang. Saur abdi mah langkung saé upami ngagaduhan sistem tingkat anu bakal dibaca langkung seueur senjata, ngalakukeun misi atanapi tapi ogé mésér ku artos, ogé kaulinan F2P (gratis maén).

    Conto:

    - Operasi 7 (axeso5)
    - Attack Dadakan (axeso5)
    - Wolfteam (softnyx)

    Wasalam

  6.   Perseus cenahna

    abdi peryogi Candak Flaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

    XDDD

    1.    nerjamartin cenahna

      + 1000

  7.   auroszx cenahna

    Sakumaha saé parantos janten penguji, ayeuna resmi 🙂 Anjeun parantos terang dimana mendakan kuring xD

  8.   Ph0eNix_l1v3 cenahna

    Hehehe super game * - *

    1.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

      Sareng upami 🙂

  9.   Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

    Naha aya cara pikeun mareuman getih sareng / atanapi ngagentos nami? Abdi henteu tiasa ngaganti nami sareng upami adi-adi ningali kuring maénkeun ieu sareng ningali getih aranjeunna bakal ngawartosan ka indung kuring sareng anjeunna bakal nganyenyeri kuring sapertos kitu

    1.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

      Sedengkeun pikeun midangkeunana, bakal hésé pikeun kuring biasa ngabiayaan touchpad sareng keyboard dina waktos anu sami, tapi anjeun tiasa biasa used

    2.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

      Sareng ngeunaan getih, kumaha robot rorongkong tiasa getihan? éta sababna kuring ogé hoyong mareuman éta XD

  10.   v3 asup cenahna

    Kuring ngajukeun HT pikeun ngahina urang dina twitter -> #desdearena

    JAJAJAJAA sareng yén aranjeunna ngaluarkeun Marcelo, éta saé saé xD

  11.   maxigens180 cenahna

    Abdi ogé téstérxD, tapi kuring katémbak!

  12.   lain ngaran cenahna

    Abdi resep langkung xonotic

    http://www.xonotic.org

    🙂

    1.    orok cenahna

      kuring ogé, sareng pamustunganana aranjeunna meakeun kirang langkung sami, tapi ayeuna aranjeunna langkung atanapi sami

    2.    milarian cenahna

      Kuring resep ogé langkung xonotic, éta ngagaduhan grafik anu langkung saé.

      Pendapat éta tanpa maénkeun OpenArena. Nanging, éta henteu pikaresepeun pikeun kuring parantos maénkeun Xonotic.

  13.   Brutosaurus cenahna

    Bufff, saha waé anu langkung seueur waktos luang ... (sanaos kuring terang anjeun bakal ngagoréng kuring ku nembak!)

    1.    pandev92 cenahna

      Teror kota langkung saé salaku grafik, aranjeunna kedah langkung usaha kana éta.

  14.   Ronald cenahna

    saran anu saé pisan sareng seueur deui pamandangan. alus pisan sumbangan anjeun

bool (leres)