Atur téma kursor dina Xfce

Jalma-jalma kami anu pangguna Xfce urang terang yén pikeun ngarobih téma kursor, urang kedah waé kana Menu »Setélan» Mouse »Téma. 

Tapi sahenteuna dina hal ieu mah henteu sadayana épéktip, sabab dina aplikasi anu pasti sareng tangtu, éta henteu nunjukkeun téma anu dipilih leres. Kumaha cara urang ngadamel téma kursor sami kanggo sadaya sistem?

Sederhana pisan, naon anu urang lakukeun nyaéta nyiptakeun di urang / bumi file na .Xdefaults sareng urang nempatkeun garis ieu di dieu:

Xcursor.theme:Bluecurve-inverse-FC4

Dimana Bluecurve-tibalik-FC4 nyaeta nami folder dimana ayana kursor kursor.

Nyaéta, upami urang anggap urang ngagaduhan téma kursor disebat Adwaita, anu dina ~ / .icons / Adwaita o / usr / bagi / ikon / Adwaita, maka garis na bakal siga kieu:

Xcursor.theme:Adwaita

Urang balikan deui sési sareng voila!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   oleksis cenahna

    Tips anu saé, hal anu sami kajadian ka kuring nalika kuring ngarobih Xfce: D. Abdi henteu mendakan bentuk anu bakal janten kursor anu sami pikeun sadaya sistem. Kuring miharep éta aya gunana pikeun kuring. Surak!

  2.   Blazek cenahna

    Hatur nuhun kana naséhatna ...

  3.   @Jlcmux cenahna

    Kuring parantos ngalakukeun ieu sababaraha kali sareng éta henteu jalan. Éta tina téma Default kana Téma anu kuring parantos robih.

    Kuring parantos parantos ngalaksanakeunnana dina Xubuntu sareng éta tiasa dianggo tapi dina Debian anu kuring ayeuna, éta henteu hoyong jalan. Nganggap yén éta mangrupikeun vérsi anu sami tina XFCE. (4.8) Anéh 🙁

    Aya data pikeun ieu?

  4.   aldobelus cenahna

    Hai Kuring parantos ngalaksanakeun naon anu anjeun carioskeun sareng kanggo ayeuna teu aya masalah. Hatur nuhun. Tapi kuring gaduh patarosan anu kuring hoyong anjeun terang kumaha cara méréskeun, samentawis éta panginten éta bakal ngajentrekeun inpormasi berharga anu anjeun pasihkeun ka kami. Naha aya cara pikeun ngirangan ukuran kursor? Kuring gaduh hiji anu kuring resep pisan tapi henteu tiasa ngajantenkeun langkung alit. Dina jandéla tempat diatur éta henteu lebet handapeun 16 (piksel, sigana mah) sareng kanggo kuring éta ageung. Kuring kedah nyarios dina ngaleupaskeun XFCE yén kuring nganggo netbook. Meureun éta sababna sigana hébat pikeun kuring! Kuring ngantosan koméntar anjeun. Nuhun elav!

  5.   aldobelus cenahna

    Sanaos sigana tulisan ieu parantos ditilar, kuring bakal nyungkeun bantosan deui, upami aya jiwa amal karunya ka jalma-jalma anu teras-terasan sangsara tina paripolah ieu. Trik ieu henteu jalan, kuring parantos masang sababaraha Xfce ti saprak éta sareng masalahna tetep aya. Upami aya anu berhasil ngajaga kursor tetep stabil dina sadaya aplikasi, punten wartoskeun kumaha carana.
    Salam na hatur nuhun.

  6.   Julián cenahna

    Saé, kuring ngalaksanakeun naon anu anjeun carioskeun tapi teu nanaon, kursor dina kaayaan normal nyaéta standar, éta ngan ukur janten kursor anu sanés di nagara bagian sanés. Naon anu tiasa dilakukeun? Abdi gaduh uji coba debian.