Simbut: Aplikasi anu gunana pikeun maénkeun sora ambient sareng seueur deui

Simbut: Aplikasi anu gunana pikeun maénkeun sora ambient sareng seueur deui

Simbut: Aplikasi anu gunana pikeun maénkeun sora ambient sareng seueur deui

Ayeuna, seueur jalma anu teras-terasan hubungan sareng komputer, naha pikeun damel, senang-senang, atanapi ngan ukur pikeun bersantai. Sareng nalika éta kajantenan, aranjeunna biasana nganggo anu sami pikeun ngadangukeun musik atanapi ngan ukur ngupingkeun sora latar alus pikeun kagiatan anu dipikahoyong. Kadang-kadang aranjeunna nganggo situs wéb online sareng anu sanésna pamaén saderhana.

Nanging, nalika ngeunaan ulin saderhana sareng pikaresepeun sora tukang atanapi wirahma atanapi lagu saderhana sareng unik, aplikasi disebut Simbut éta tiasa janten alternatif anu mangpaat pikeun ieu.

Headset: Pamuter musik streaming ti YouTube sareng Reddit

Headset: Pamuter musik streaming ti YouTube sareng Reddit

Sateuacan, lebetkeun lengkep pikeun mairan Simbut, perhatoskeun yén pikeun tujuan anu sami ieu, aplikasi "Headset", salami anjeun nyambung online, kusabab éta ngamungkinkeun anjeun maénkeun video Internét ku sora ambient atanapi musik tanpa gangguan iklan.

"Headset mangrupikeun pamuter musik saderhana kanggo Mac, Windows sareng Linux kalayan search YouTube internal, layar utama kalayan daptar popularitas ku genre sareng jaman, sareng anu pangpayunna, radio anu didukung ku Reddit. Headset nyandak lagu anu dibagi ku langkung ti 80 musik sub-reddit, ngagolongkeunana, sareng maénkeunana sacara otomatis. Mangrupikeun cara anu cool sareng cukup unik pikeun mendakan musik énggal sabab dipilih ku manusa sanés sapertos anjeun sanés ku algoritma." Headset: Pamuter musik streaming ti YouTube sareng Reddit

Headset: Pamuter musik streaming ti YouTube sareng Reddit
Tulisan anu aya hubunganana:
Headset: Pamuter musik streaming ti YouTube sareng Reddit

Simbut: Aplikasi pikeun maénkeun sora latar tukang

Simbut: Aplikasi pikeun maénkeun sora latar tukang

Naon Simbut?

Numutkeun ka anjeun halaman wéb resmi dina GitHub, Simbut, aplikasi alit sareng saderhana ieu dijelaskeun sapertos kieu:

"Aplikasi anu gunana pikeun ngadangukeun sora anu béda. Sora anu tiasa ningkatkeun konsentrasi sareng ningkatkeun produktivitas pangguna. Atanapi aranjeunna ngan saukur ngamungkinkeun aranjeunna bobo dina lingkungan anu ribut."

perbawa

ayeuna, Simbut mana pikeun vérsi "0.4.0" sareng gaduh diantara na fitur paling beredar nyaéta:

  1. Antarmuka grafis anu saé, saderhana sareng langsung: Dimana pangguna disayogikeun sareng sakumpulan alit sora lingkungan (Alam, perjalanan, interior, noise sareng custom) anu tiasa diréproduksi nganggo volume slider bar -na pikeun ngaluyukeun tingkat volume anu dipikahoyong ku rasa anu ngadangukeun. Sareng anu mangpaat pisan nyaéta ngamungkinkeun anjeun maénkeun sababaraha sora anu dilebetkeun atanapi ditambihan dina waktos anu sasarengan, pikeun tiasa ngadamel campuran anu dipersonalisasi pikeun selera unggal pangguna.
  2. Puterkeun latar tukang nalika ngamimitian: Pikeun ngahindarkeun interaksi sareng antarbeungeut grafis. Sareng mimitian éta, maénkeun konfigurasi sora anu terakhir dianggo. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun neraskeun maén setélan ieu saatos nutup aplikasi.
  3. Jalan pintas anu ngabantosan: Kanggo panggunaan aplikasi anu langkung raoseun, gancang sareng langsung ngalangkungan kibor.

Unduh, pamasangan, panggunaan sareng screenshot

Rupa-rupa cara tiasa dianggo pikeun diunduh, dipasang sareng dianggo. Salaku conto, ngalangkungan Repository upami urang ngagaduhan Distro Arch sareng OpenSuse, ngalangkungan Repositori PPA upami urang ngagaduhan Ubuntu Distro atanapi sababaraha turunan atanapi cocog, ngalangkungan Flatpak, sareng akhirna, unduh sareng kompilasi tina corétan.

Pikeun kasus praktis urang ayeuna, urang bakal milih rute pamungkas, sabab, biasana urang MX Linux respin disebut Kaajaiban, sanaos anjeunna nampi Repositori PPA, urang kedah salawasna ngalebetkeun konci gudang sacara manual, sareng sanaos ditampi Flatpak, ieu salawasna masang pondasi anu beurat pikeun operasi paket.

Kituna, hal anu munggaran nyaéta pikeun ngaunduh sareng unzip file "tar.gz" de la vérsi "0.4.0". Teras posisina dina jero folder «~/Descargas/blanket-0.4.0» jeung terminal root. Sareng ngajalankeun paréntah paréntah ieu:

sudo apt install meson ninja-build libglib2.0-dev appstream python3 libhandy-1-dev gir1.2-gst-plugins-bad-1.0 gir1.2-gtk-3.0 gettext pkg-config
meson builddir --prefix=/usr/local
sudo ninja -C builddir install

Upami sadaya bungkusan dina baris kahiji sayogi sareng dipasang hasil, aplikasi na tiasa dibuka. Simbut henteu masalah di anjeun GNU / Linux Distro. Dina studi kasus urang, perpustakaan «libhandy-1-dev» Éta henteu aya dina Repository kami, janten kami ngaunduh sareng masangkeunana ku file katergantungan na («gir1.2-handy-1_1.0.0-2_amd64.deb, libhandy-1-0_1.0.0-2_amd64.deb y libhandy-1-dev_1.0.0-2_amd64.deb») ti handap link sareng kami masang aranjeunna nganggo paréntah paréntah ieu:

«sudo apt install /home/sysadmin/Descargas/*handy*.deb»

Saatos ieu, urang ngan ukur tiasa ngaéksekusi Simbut tina Ménu, ngajalajah sareng nganggona. Sakumaha ditingali dina gambar ieu:

Simbut: Potret layar 5

Simbut: Potret layar 6

Simbut: Potret layar 1

Simbut: Potret layar 2

Simbut: Potret layar 3

Simbut: Potret layar 4

Anu pamungkas, pikeun anu hoyong ngaunduh sababaraha sora gratis sareng bebas royalti pikeun numuhkeun jumlah épék sora tina Simbut, anjeun tiasa ngaunduh sababaraha hal ieu link.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «Blanket», leutik aplikasi playback disada ambient, sareng anu sanésna file sora multimedia sareng musik dina format anu béda pikeun baranahan latar dina Sistem Operasi kami anu gratis sareng kabuka; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegramtandaMastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé.

Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinuxSedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.