Kontak sinkronisasi antara Ubuntu sareng iPhone

Aplikasi sinkronisasi Ubuntu One kanggo iPhone ngamungkinkeun cadangan sareng sinkronisasi kalénder anjeun, catetan sareng sadaya kontak iPhone anjeun sareng layanan seluler Ubuntu One (masih dina versi alfa). Tetep sadayana jadwal anjeun nyingkronkeun berkat méga! Ladenan ieu bakal ngamungkinkeun anjeun nyingkronkeun kalénder iPhone sareng komputer mana waé. 🙂


Pikeun nganggo aplikasi ieu peryogi, écés, aktivasina hiji akun di Ubuntu Hiji. Saatos ngalanggan Ubuntu One, buka https://one.ubuntu.com/phones/ pikeun kéngingkeun nomer pangguna anu unik pikeun nyingkronkeun kalénder anjeun.

Kanggo inpormasi lengkep, kuring nyarankeun yén anjeun baca FAQ kanggo sinkronisasi seluler nganggo Ubuntu One sateuacan nganggo aplikasi ieu.

Pikeun ngaunduh aplikasi, pencét di dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   tks cenahna

    http://www.tuxapuntes.com/drupal/node/1794 <--- tsk ... batur kedah nyarios naon ka jalma-jalma: __:

  2.   alex hémbe cenahna

    Aduh, hatur nuhun pisan! Kuring bakal masangkeunana pikeun nguji, mudah-mudahan éta tiasa dianggo anu pang caketna sareng Agenda dina Mac