Pinpoint Booking System PRO, plugin pikeun jual ebook

Pinpoint Booking System PRO mangrupikeun plugin premium pikeun WordPress anu fokus kana penjualan buku digital. Ebook sareng kaanggotaan swasta mangrupikeun sababaraha sistem alternatip utama pikeun iklan standar pikeun monetisasi blog sareng ngalangkungan plugin ieu urang tiasa sacara gampil ngatur spanduk promosi anu dijual, ningkatkeun tingkat konvérsi.

Pinpoint Booking System PRO, plugin pikeun jual ebook
Upami anjeun gaduh toko buku digital, promosikeun produk apiliasi dina blog anjeun atanapi bahkan ngajual ebook anjeun nyalira dina halaman wéb anjeun, plugin ieu bakal tiasa dianggo pisan pikeun anjeun pikeun narik ekspektasi para tamu nuju judul, peluncuran sareng promosi anu anyar.

Pinpoint Booking System PRO, fungsi plugin

Plugin na dasarna diwangun ku nyiptakeun spanduk promosi pikeun ebook anu tiasa disaluyukeun nganggo rupa-rupa desain anu tiasa disesuaikan sareng ngalaksanakeun fungsi ecomerce pikeun distribusi, penjualan sareng manajemén. Hayu urang tingali sababaraha diantarana.

Jadwal ngaleupaskeun

Kalayan desain anu sami sareng kalénder WordPress, Pinpoint Booking System PRO kalebet seueur pilihan témplat anu parantos ditangtoskeun pikeun diterapkeun dina blog salaku kalénder peluncuran sareng netepkeun tanggal rilis ebook, ogé harga sareng anotasi tambahan.

kontak Bentuk

Plugin nerapkeun bentuk kontak anu épisién anu ogé tiasa disayogikeun nganggo témplat anu parantos direncanakeun supados pangguna situs tiasa ngirim patarosan sareng pamundutna ngeunaan paréntahna ka wébmaster atanapi nampi perhatian atanapi dukungan saurna.

Desain responsif

Sadaya témplat plugin dioptimalkeun sacara sampurna pikeun alat sélulér, ngajamin performa lengkep loka éta tanpa mangaruhan laju muat.

Promosi sareng diskon

Promosi sareng diskon mangrupikeun klaim utama di toko digital sareng Pinpoint Booking System PRO kalebet fungsi tambahan pikeun kalebet kana platform penjualan ebook anjeun sareng ningkatkeun tingkat konvérsi.

Spanduk promosi sareng bungkusan diskon na parantos disiapkeun ku spesialis pamasaran digital pikeun ningkatkeun penjualan, nganggo warna anu matak sareng bentuk anu ditaliti anu ngajamin langkung seueur klik.

Kasaluyuan Woocomerce

Pinpoint Booking System PRO Éta ngagaduhan sistem integrasi lengkep sareng platform Woocomerce anu ngamungkinkeun anjeun ngimpor sababaraha fungsina ngalangkungan ekstensi, sapertos gateway pembayaran anu biasana dianggo atanapi karanjang balanja di toko digital anjeun.

Manajemén saham

Plugin na nyertakeun lencana penjualan anu gampang pikeun ngatur saham sareng nunjukkeun ka konsumén nalika buku disimpen, teu sayogi, sayogi, atanapi diskon.

Manajemén reservasi lengkep

Reservasi sacara khusus berorientasi kana rilis anyar anu henteu acan dipasarkeun sareng ngalangkungan plugin ieu kami bakal kéngingkeun sistem manajemen anu canggih supados para nasabah tiasa nyungkeun permintaanana di toko. Pilihan anu kalebet dina bagian ieu ngamungkinkeun persetujuan, panolakan, pembatalan sareng ngaleungitkeun reservasi. Sadaya reservasi bakal ditingalikeun dina bagian kalénder.

Upami anjeun gaduh blog anu disayogikeun ku WordPress anu ngajual produk digital, anjeun panginten bakal mendakan sababaraha plugins sakumaha responsif sapertos Pinpoint Booking System PRO sareng solusi ecomerce na pikeun ngatur pesen anjeun kalayan raoseun, nawiskeun antarbeungeut anu pikaresepeun sareng saderhana pikeun konsumén pikeun ngatur pembelian sareng promosi. Upami anjeun hoyong unduh plugin sareng mimitian nguntungkeun tina sadaya kaunggulanana gancang-gancang, anjeun tiasa pencét link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Kuring pikir anjeun salah, plugin ieu henteu dianggo pikeun naon anu anjeun carioskeun, éta mangrupikeun sistem reservasi pikeun hotél, réstoran, konsultasi médis, jst. Abdi henteu terang dimana anjeun kéngingkeunana tina buku digital, saur kuring éta kusabab booking, leres?