Sk1 mangrupikeun éditor grafik vektor anu saderhana

Sk1 mangrupikeun hasil tina perbaikan Sketsa.


Diantara ciri dasarna, ieu menonjol:

  • Dukungan CMYK
  • Manajemén warna
  • Kamampuh ngimpor format CorelDraw
  • Ékspor ka format PDF

Diantara karugian anu diperhatoskeun, sahenteuna pikeun ayeuna, nyaéta kanyataan yén éta henteu ngadukung lapisan, pangrojong pikeun basa anu sanés atanapi rendering téks anu henteu hadé.

Pikeun leres masang bungkus .deb anu saluyu, disarankan pikeun masangkeun heula ieu kagumantungan:

  • tcl-8.5
  • tk-8.5
  • pencitraan python
  • python-imaging-tk
  • python-liblcms
  • python-reportlab

Pikeun ngajalankeunana, dina terminal kami nyerat sk1 atanapi urang tiasa ngadamel peluncur dina desktop kami.

Paket .deb pikeun Ubuntu tiasa didownload tina halaman wéb program éta.

Situs Resmi SK1:   http://sk1project.org/

Ditempo dina | Ubumedia


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jérman Lozano Giron cenahna

    Abdi resep programna, kuring badé latihan ... sanaos henteu mendakan tutorial….