Naskah pikeun ngabalikan sareng ngarobih sési urang di Xfce

Kuring parantos nyiptakeun vérsi 0.1 tina bash Script saderhana pikeun ngabalikan sareng ngarobih sési Xfce sakarepna urang. Anjeun tiasa ngaunduh tina link ieu.

El naskah ngamungkinkeun urang ngadamel cadangan file konfigurasi teras engké mulangkeunana. Pitunjukna sapertos kieu:

1- Urang muka terminal sareng nempatkeun:

$ wget -c http://paste.desdelinux.net/paste/?dl=43
$ mv index.html\?dl\=43 Perfil_Xfce.sh
$ chmod +x Perfil_Xfce.sh
$ ./Perfil_Xfce.sh

Saatos ngaéksekusi unggal operasi, urang kedah kaluar tina sési sareng lebet deui.

ChangeLog versi 0.1

- Ngidinan ngadamel salinan cadangan, anu disimpen di ~ / .xfce4_saves /
- Ngidinan Anjeun pikeun malikeun setélan.

Masalah anu dipikaterang.

Malikkeun setélan muatan sadayana sapertos sateuacanna kecuali setélan panel. Tétéla ieu disimpen dina sababaraha diréktori jinis Skel luar / bumi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tarégon cenahna

    Saé pikeun ngagaduhan ieu, éta ngingetan kuring nalika kuring hoyong muncul deui palang dina gnome 🙂

  2.   kalawan akut cenahna

    pantun,

    Naha skrip ieu dianggo pikeun kéngingkeun konfigurasi xfce sapertos nembé dipasang? Kuring naroskeun sabab upami kitu, éta gunana pikeun kuring upami kuring ngarobih hal sareng henteu balik deui ka titik anu sateuacanna. Kuring henteu weruh naha anjeun émut, tapi kami parantos nyebatkeun hal anu sami dina postingan anu sanés ... Sistem ngahapus file anu disumputkeun saé pikeun kuring

    Wasalam

    1.    elav <° Linux cenahna

      Mikir ngeunaan entri éta sababna kuring ngadamel skrip ieu. Anjeun tiasa anggo pikeun naon anu kuring béjakeun ka anjeun dina tulisan éta .. 😀

  3.   kalawan akut cenahna

    Hebat !! Abdi jaga aman, hatur nuhun samilyar!