Ngarobih Odoo kana parangkat lunak anu kuat pikeun lembaga pendidikan

Biasa ayeuna mah lembaga atikan peryogi alat anu ngatur akuntansi, sumber daya manusa, administrasi sareng inventarisasi, tapi khususna lembaga peryogi Parangkat lunak manajemén pikeun Pusat Pendidikan anu ngamungkinkeun aranjeunna nyandak tina kahadiran muridna kana aplikasi ujian, ngalangkungan panyimpenan anu leres sareng ngajaga inpormasi pribadi murid sareng guru, ogé ngokolakeun kalénder sareng kasadiaan laporan anu aya hubunganana sareng kagiatan sadidinten .

Dina sababaraha kasempetan kami parantos nyarioskeun kakawasaan Odoo sareng deuih kamampuan adaptasi sareng modél bisnis naon waé, strukturna, téknologi anu digunakeun sareng dokuméntasi éksténsif anu aya ngeunaan ERP ieu ngamungkinkeun urang ngembangkeun fungsionalitas énggal dina waktos anu singget, éta sababna aya sababaraha modul anu ngamungkinkeun Odoo janten alat khusus di daérah-daérah anu tangtu, sapertos bisi tina OpenEduCat ERP, modul kanggo Odoo anu ngajantenkeun a software anu kuat pikeun lembaga pendidikan.

Naon OpenEduCat ERP?

OpenEduCat ERP mangrupikeun sumber terbuka suite anu ngamungkinkeun urang manjangkeun fungsionalitas Odoo pikeun ngatur sadaya bidang di lembaga pendidikan, Éta diwangun ku séri modul anu ngatur inpormasi umum lembaga, kalebet fakultas anu aya diantarana, pejabat lembaga, perpustakaan, ruang kelas, kagiatan, murid, jadwal, pangakuan sareng prosés évaluasi Éta ogé nyayogikeun halaman wéb terpadu sahingga lembaga tiasa nunjukkeun kamampuanna ka dunya tina hiji pakakas.

OpenEduCat ERP mangrupikeun modul Odoo gratis sareng kabuka anu paling populér sareng éta tiasa dipasang dina versi Odoo langkung luhur tibatan V7, panggunaan sareng pamasanganana saderhana, anu parantos ngamungkinkeun rébuan lembaga pendidikan ayeuna gaduh téknologi pangénggalna pikeun ngaoptimalkeun prosésna sareng nawiskeun muridna manajemén anu langkung éfisién inovatif, gancang sareng éfisién.

OpenEduCat ERP Fitur

OpenEduCat ERP Éta suite lengkep pisan éta ngamangpaatkeun kakuatan Odoo sareng adaptasi ka lembaga pendidikan, rupa-rupa panggunaan anu tiasa urang pasihkeun kana alat ieu teu kaétang, janten penting pikeun nyorot ciri umum, anu jelas, kusabab seueur, tiasa masihan sababaraha tutorial tentang kumaha diajar ngagunakeun sareng ngonpigurasikeunana, dina ieu bisi urang bade namina anu paling luar biasa.

  • Mangrupikeun suite lengkep pikeun sumber terbuka Odoo, gratis sareng gratis anu ngagaduhan komunitas sareng dukungan khusus ti perusahaan anu ngembangkeun plugin na.
  • Parangkat canggih pikeun manajemén inpormasi murid, sapertos catetan anjeun, data pribadi, alamat, sareng anu sanésna.
  • Éta ngamungkinkeun manajemén fakultas kaasup integrasi sareng sumber daya manusa sareng aset fisik.
  • Bantosan ngadamel halaman wéb lembaga pendidikan Kalayan sagala rinci sareng halaman, nganggo kerangka pangédit gancang Odoo anjeun tiasa ngaropea situs saur gancang sareng tanpa élmu téknis.
  • Fungsi anu kuat pikeun pendaptaran murid sareng pangakuan, kalayan manajemén biaya sareng pamayaran, durasi pendaptaran, manajemén karakteristik kursus, validasi kualitas asupna, sareng anu sanésna.
  • Ieu nawiskeun lembaga pendidikan kamungkinan ngatur kagiatan kauangan ku cara anu maju sareng diadaptasi kana hukum lokal.
  • Kamungkinan ngatur éta lilana sareng jadwal kelas, sareng mékanisme anu kuat pikeun ngatur jadwal sareng santunan mata pelajaran.
  • Éta ngagaduhan sistem manajemén subjek pikeun ngatur detil poko, sapertos nami, kode sareng jinisna, ogé upami éta tatap muka atanapi jarak, upami éta poko teoritis atanapi praktis atanapi duanana.
  • Anjeun tiasa ngatur inpormasi lengkep ngeunaan kursus atanapi karir, sajaba ti ngagabungkeun dukungan pikeun prélasi sareng biaya akademik.
  • Ngagabungkeun kolot dina sistem pendidikan, Kusabab éta ngagaduhan fungsionalitas sahingga aranjeunna tiasa ningali kagiatan anakna sareng detil anu sanés.
  • Dilengkepan ku a perencana kagiatan saderhana, pikaresepeun sareng kuat, anu bakal ngabantosan dina ngerjakeun kagiatan numutkeun kasadiaan waktos fakultas, ruang kelas sareng murid.
  • Un manajer dukungan anu ngumpulkeun data minimal pikeun ngahindarkeun anu matak pikaboseneun sareng anu otomatis tuang tina inpormasi anu disimpen dina ERP.
  • Prosés terintegrasi tina ngerjakeun, komunikasi sareng meunteun kagiatan atanapi tugas.
  • Éta ngagaduhan fungsionalitas anu maju pikeun manajemén perpustakaan, anu kalebet pengelolaan buku ku barkod, inventarisasi buku, pinjaman sareng penjualan buku, sareng anu sanésna.
  • Ngidinan ngatur ujian kalayan ngadukung sababaraha rupa cara ngitung sapertos Rata-rata, CPA sareng CCE, éta ogé ngagaduhan sistem publikasi hasil anu transparan kalayan kontrol bursa anu dijamin.
  • Ngidinan ngatur sareng ngawartosan murid sareng fakultas ngeunaan kajadian institusi, kalayan dukungan pikeun konfirmasi kahadiran sareng ngirim email.
  • Ngawengku a gerentes berita ngajaga murid sareng anggota fakultas diinpormasi ngeunaan kajadian anu aya hubunganana sareng lembaga.
  • Éta gaduh a lingkungan kolaborasi éta kalakuanana siga blog pikeun anjeunnaTukeur inpormasi sapanjang lembaga.
  • Éta ngagaduhan dasbor kalayan antar muka anu saé sareng gampang dianggo anu nyayogikeun inpormasi umum pikeun murid sareng fakultasÉta ogé ngamungkinkeun anjeun ngatur jadwal anjeun.
  • Parabotna ngagaduhan fungsionalitas canggih pikeun ngahasilkeun laporan, dumasar kana mahasiswa, fakultas, lembaga, mata pelajaran sareng sadaya palaku lembaga pendidikan.
  • Seueur anu sanés deui.

Galéri gambar kalayan conto fungsionalitas anu parantos disebatkeun tiasa dipendakan di handap ieu:

Kumaha carana masang OpenEduCat ERP?

Hiji-hijina sarat pikeun masang OpenEduCat nyaéta kami ngagaduhan pamasangan Odoo anu leres dina vérsi 7 atanapi langkung luhur, sacara pribadi kuring nganggo modul ieu dina versi 10, dina vérsi éta cekap urang unduh paket OpenEduCat ERP ti handap link, kami bakal ngaunduh .zip anu ngandung sajumlah ageung modul anu dipikabutuh pikeun suite pikeun fungsina leres, daptar modul anu aya di handap ieu:

• OpenEduCat Wéb
• Rojongan OpenEduCat
• OpenEduCat Core
• Waragad OpenEduCat
• Assignment OpenEduCat
• OpenEduCat Kolot
• Hadiran OpenEduCat
• Kegiatan OpenEduCat
• Pangakuan OpenEduCat
• Fasilitas OpenEduCat
• Perpustakaan OpenEduCat
• Ruang Kelas OpenEduCat
• Jadwal OpenEduCat
• Ujian OpenEduCat

Buka Educat - Instalasi

Masing-masing ieu mangrupikeun pungsionalitas anu ngamungkinkeun urang dipasang nyalira, tapi dina kasus anu paling saé éta langkung gampang dipasang sareng modul na openucat_erp anu bakal masang sadayana ku kagumantungan masing-masing.

Dina istilah umum, saatos urang unduh .zip, urang unzipkeunana sareng nyalin sadaya folder kana diréktori addons tina Odoo kami, kami masihan idin anu pas sareng nambihan kana grup pangguna, tungtungna kami angkat ka Odoo salaku pamekar sareng masang plugin dibukaucat_erp anu bakal masang sadayana pikeun urang. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan kumaha modul dipasang dina Odoo tutorial ieu tiasa ngabantosan anjeun Kumaha carana masang modul dina Odoo 8 , ogé émut yén kami gaduh dua tutorial anu saé pikeun pamasangan Odoo Step by step pikeun nyetél ERP sareng CRM pikeun UKM anjeun y Kumaha carana masang Odoo nganggo docker sareng nambihan modul éksternal.

Kacindekan ngeunaan parangkat lunak pikeun lembaga pendidikan

Suite ieu didasarkeun kana arsitéktur tingkat perusahaan anu hadé, urang tiasa nampi manpaatna tina prasarana lokal atanapi di lingkungan awan anu tiasa gampang skala, kauntungan pangbadagna anu kuring peroleh tina suite ieu nyaéta henteu nawiskeun kamungkinan manajemén nyalira. tina Institusi pendidikan langsung dikaitkeun sareng manajemén administrasi Institut, anu robih kana integritas data anu langkung ageung, gampang adaptasi tanaga lembaga sareng kirang langkung jam dukungan sareng pelatihan, éta ogé nawiskeun kami fungsionalitas tibatan seueur parangkat lunak pikeun lembaga pendidikan teu kaétang.

Kuring ngamangpaatkeun kasempetan ieu pikeun ngabagikeun pidéo perkenalan anu saé ngeunaan OpenEduCat, kuring ogé ngabuktoskeun kasuksésan anu dimiliki lembaga pendidikan upami nerapkeun solusi ieu, anu ngan saukur bakal ngamungkinkeun sadaya prosés organisasi anjeun otomatis, terpadu sareng saluhureuna sadayana distandarkeun. Naha éta sakola SD alit atanapi universitas ageung, OpenEduCat ERP mangrupikeun solusi anu kedah diperhatoskeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Carlos cenahna

    Kontribusi anu saé, hatur nuhun parantos ngabagi

  2.   Daniel perez molina cenahna

    Laporan anu saé pikeun alat ,,, Hatur nuhun pikeun ngabagi