Songbird pikeun Linux masih hirup! Ayeuna disebut Nightingale ...

Taya, Pamekar "resmi" Songbird henteu mundur tina kaputusanna pikeun lungsur dukungan Linux. Songbird, pamuter musik anu dipikacinta anu ditagih salaku "iTunes" Linux, moal gaduh deui dukungan pikeun OS éta. Naon kajadian harita? Nya, amalgam anu urang sebut "komunitas" sumping pikeun nyalametkeun sareng proyék spin-off ("garpu") anu disebat Nightingale didamel.


Mimitina, rencana na nyaéta pikeun nyayogikeun Linux sareng teras dilegakeun ka Windows sareng Mac OS X ogé.

Naha anjeun resep kana warta ieu? Anjeun kipas tina Songbird? Nya, ti ayeuna anjeun kedah awas pisan ka Nightingale. Abdi nyarankeun anjeun nuturkeun na ramatloka resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   alex hémbe cenahna

    Uyyy !! Hatur nuhun pisan kana berita na !!
    Kuring bakal nuturkeun halaman éta sareng mudah-mudahan aranjeunna tetep jalan! 😀