sony ericsson aspen

Anu sakali Sony Ericsson Iman parantos diganti nami janten sony ericsson aspen, telepon sélulér tipe Smartphone ieu, bakal dijual di tengah taun ieu, sareng éta parantos nyiptakeun seueur ekspektasi. The sony ericsson aspen tiasa dianggo sareng sistem operasi Windows Mobile 6.5.3. sareng ngagaduhan layar sentuh QVGA 2.4 inci ogé keyboard QWERTY, idéal pikeun olahtalatah sareng SMS.

Diantara ciri penting anu sanésna nyaéta sony ericsson aspen urang tiasa nyarios yén éta kalebet konéktipitas Bluetooth, spéker stereo, Google Maps, Jack audio headphone 3.5mm, Panyungsi Média y PlayAyeuna, facebookk, Twitter y Windows Live Rasul, email, Microsoft Exchange Active Sync, Kartu mémori 4 GB, A-GPS, WiFi sareng konéktipitas HSPA 850/900/2100.


El sony ericsson aspen beuratna 130 gram sareng ukuran na 117 x 60 x 12.45 mm, éta aya hideung bodas. Harga pasarna henteu acan dipikaterang, tapi kami yakin éta bakal janten harga anu pikaresepeun pikeun masarakat pikeun tiasa bersaing sareng anu parantos aya di pasar jinisna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)