SparkyLinux 5.9 aya di dieu sareng berita Debian 10 Buster pangénggalna

SparkyLinux

Komunitas SparkyLinux dileupaskeun Dinten SparkyLinux 5.9, dumasar kana pembaruan anu pangénggalna tina Repositori Debian 10 Buster.

SparkyLinux 5.9 mangrupikeun pembaruan pangropéa kasalapan dina séri SparkyLinux 5, versi kalayan modél "Rolling release" anu dumasar kana Debian pikeun nyayogikeun pangguna béja pangénggalna tina sadaya gudang anu sayogi dina Debian 10 Buster.

Dina SparkyLinux 5.9, para pamekar ngamutahirkeun sistem dasar nganggo pembaruan anu pangénggalna ti Repository Debian 10 Buster dugi ka 4 Oktober 2019. Didukung ku Linux Kernel 4.19.67 sareng kalebet sababaraha rupi perbaikan sareng paningkatan sanésna pikeun ngajantenkeun SparkyLinux 5 Nibiru langkung stabil.

"Ieu mangrupikeun pembaruan triwulanan kana dasar, dumasar kana Debian 10. Sakumaha biasana, gambar énggal nyayogikeun perbaikan bug sareng perbaikan. Halaman proyék Sparky sareng forum Sparky nampi topik anyar; henteu seueur parobihan tapi warna na langkung ramah ayeuna. " Hal ieu disebatkeun dina ad.

Tingkatkeun kana SparkyLinux 5.9

Pangguna SparkyLinux 5 Nibiru tiasa ningkatkeun pamasangan kana SparkyLinux 5.9 ayeuna ku ngajalankeun kode «sudo apt apdet && sudo apt full-upgrade"Di terminal. Teu kedah ngaunduh gambar ISO énggal, anu ngan ukur disarankeun kanggo pamasangan énggal.

SparkyLinux 5.9 sayogi pikeun diunduh ngalangkungan anjeun ramatloka resmi dina sadaya vérsi na. SparkyLinux 5.9 MinimalGUI (Openbox), SparkyLinux 5.9 CLI, SparkyLinux 5.9 Xfce sareng SparkyLinux 5.9 LXQt.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.