Artikel Sponsor, plugin pikeun tulisan anu disponsoran

Sponsor artikel mangrupikeun plugin premium anu épisién pikeun WordPress anu berorientasi kana penjualan tulisan anu disponsoran. Tulisan anu disponsoran parantos dipasang salaku cara panghasilan komplementér pikeun halaman wéb atanapi blog sasarengan sistem umum anu sanés sapertos iklan pariwara, CPA, afiliasi, jst. Sareng ngalangkungan plugin ieu urang tiasa ngatur distribusi sareng penjualanna ku cara anu langkung éfisién.

Artikel Sponsor, plugin pikeun tulisan anu disponsoran

Artikel Sponsorship, fitur plugin

Ngaliwatan plugin ieu anjeun tiasa ngundang pamiarsa anjeun pikeun janten sponsor artikel anjeun. Ieu mangpaat pisan nalika anjeun ngagaduhan komunitas ageung pengikut anu berinteraksi sareng postingan anjeun sareng ngalanggan newsetler anjeun. Naha henteu ngamangpaatkeun éta? Hayu urang tingali sababaraha fitur na anu paling berkesan.

Kotak sponsor anu tiasa dikonfigurasi

Kotak sponsor tiasa dipendakan dimana waé di pos sareng ngadukung sababaraha fungsi konfigurasi pikeun adaptasi kana éstétika loka éta. Éta ogé kalebet sababaraha gerbang pamayaran supados pangguna gaduh langkung seueur pilihan pikeun dipilih.

Organisasi sponsor

Panel konfigurasi kalebet daptar sponsor anu gampang diédit anu ngamungkinkeun anjeun nambihan, ngahapus, meungpeuk sareng muka blokiran pangguna ku pencét anu saderhana sareng tandana kalayan lencana saluyu pikeun idéntifikasi anu langkung saé.

Watesan sponsor per artikel

Fungsi ieu tiasa manpaat dina kasus-kasus éta dimana minimal sponsor anu diperyogikeun pikeun nutupan kuota anu tangtu, kusabab saatos jumlah ieu moal mungkin pikeun nambihan deui.

Otomatis pesen

Sakali pangguna parantos ditambihan salaku sponsor tulisan blog, aranjeunna bakal nampi pesen otomatis anu tiasa disaluyukeun tina panel setélan, nanging, pesen-pesen ieu ogé tiasa ditambihan sacara manual upami pikaresep.

Tarjamah basa seueur

Plugin na tiasa ditarjamahkeun kana basa naon waé pikeun nampi sponsor internasional anu, dibarengan ku gerbang pembayaran anu tambihan, nambihan fasilitas tambahan pikeun ngamajukeun kontén.

Kode responsif kalayan desain responsif

Pasal Sponsor sasuai sareng standar navigasi sareng kasaluyuan sareng alat sélulér tanpa mangaruhan pemuatan situs.

Panghasilan alternatip

Sponsor artikel mangrupikeun sistem anu kawilang anyar pikeun monetisasi blog anu mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun sistem sumbangan tradisional sareng anu tiasa didorong ku sababaraha cara, sapertos ngaluncurkeun promosi atanapi hadiah khusus sapertos ebook digital sareng sumber sanésna ukur pikeun sponsor blog. Upami anjeun nerapkeun sistem ieu di sababaraha tempat, anjeun bakal kéngingkeun sumber panghasilan pasip pelengkap pikeun sistem monetisasi biasana anjeun.

Upami anjeun milarian cara alternatif pikeun ngahasilkeun artos nganggo blog anjeun, plugin Sponsor Artikel nawiskeun anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nerapkeun sistem monetisasi ieu kana tulisan anjeun, anjeun mutuskeun kumaha sareng iraha, anjeun kedah ngaunduh plugin na tina link salajengna, aktipkeun sareng tandaan tulisan anu tunduk kana sistem sponsor pikeun mimiti nampi penghasilan. Jelas panghasilan anu anjeun tiasa kéngingkeun langsung gumantung kana patalimarga sareng téma blog anjeun, sabab pikeun anu didorong pikeun sponsor anjeun, aranjeunna kedah mendakan blog anjeun inpormasi anu pikaresepeun sareng mangpaat anu luar biasa tina sésana sareng anu pantes dibayar. teraskeun diterbitkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.